Bazilikai – šeimos židinio sergėtojai

Šis prieskonis dažnai naudojamas per magijos ritualus. Jis žadina aistrą, skatina vaisingumą, padeda pritraukti meilę ir finansinę sėkmę. Norint, kad lydėtų sėkmė, reikia baziliko šakelę nešiotis piniginėje arba rankinėje.

Bijote, kad antroji pusė gali būti neištikima? Paberkite tarp jos daiktų šiek tiek bazilikų – tai sustiprins tarpusavio santykius ir apsaugos nuo neištikimybės. Norite apsisaugoti nuo blogos akies? Padėkite baziliko šakelę tarpduryje. Be to, šis prieskonis valo žmogaus aurą ir subalansuoja teigiamą namų energiją.

Šalavijai – namų apsaugai

Teigiama, kad šis prieskonis saugo namus nuo piktųjų jėgų. Todėl atsikrausčius į naują būstą patartina išvalyti jį smilkstančiu šalaviju – uždegus augalo šakelę, apeiti visus kampus. Smilkomas šalavijas padeda atsikratyti ir slogios nuotaikos bei pykčio.

Be to, šis augalas suteikia išminties ir padeda rasti geriausią išeitį iš sudėtingos situacijos. Šalavijo šakelę galima nešiotis ir kaip amuletą. Ji pritrauks teigiamą energiją ir saugos nuo piktų žmonių. Taip pat šalavijai gerina sveikatą ir padeda pritraukti pinigus.

Česnakai – nuo piktųjų dvasių

Šis prieskonis tituluojamas vienu galingiausiu ginklu kovojant su vampyrais ir kitu blogiu. Jis valo namus nuo neigiamos energijos ir padeda apsisaugoti nuo piktųjų dvasių. Česnako kvapo nepakenčia visos nežemiškos būtybės.

Norint apsisaugoti nuo jų, reikia pakabinti česnako galvutę tarpduryje arba prie lango. Žinoma, tokio česnako jokiu būdu negalima valgyti – jis sugers visą neigiamą energiją. Panašiu poveikiu pasižymi ir česnako „pusbrolis“ – svogūnas.

Cinamonas suteikia aiškiaregystės galių

Matote tai, ko nepastebi kiti? Magiškas galias sustiprinti padės kvapusis cinamonas. Reikia tik pasmilkyti cinamono lazdelę ir medituoti. Taip pat šis prieskonis padeda susikaupti, nusiraminti ir sustiprinti psichines galias. Cinamono kvapas ypač veikia stipriąją lytį. Tikima, kad juo pasikvėpinusi moteris trauks vyrų dėmesį ir kurstys jų aistras.

Itin dažnai cinamono beriama į gėrimus, norint užkerėti patinkantį asmenį. Taip pat šis prieskonis padeda pasveikti po sunkių ligų. Reikia tik žiupsnelį cinamono įdėti į medžiaginį maišelį ir nešiotis su savimi – jis suteiks gyvybinės energijos. Kvapusis cinamonas ypač tinka tiems, kurie siekia valdžios, turtų ir pinigų.

Kmynai – ramiam miegui

Ar žinojote, kad gardieji kmynai dovanoja saldžius sapnus? Jeigu ne, įsitikinkite patys. Gurkšnodami kmynų arbatą ne tik nusiraminsite, bet ir atsikratysite įtampos bei nerimo. Be to, šis prieskonis gerina atmintį ir padeda prisiminti primirštus dalykus. Reikia tik uždegti žvakę, užsiplikyti gardžios kmynų arbatos, atsipalaiduoti ir ramiai mąstyti apie tai, ką norėtumėte išgyventi naujai.

Ypač patartina šį prieskonį laikyti vaikų kambaryje – jis išsklaido neigiamą energiją ir padeda atsikratyti įvairių baimių. Be to, kmynai padeda prisiminti sapnus. Magijos specialistai kmynus itin vertina dėl teigiamo poveikio sveikatai. Pasak pranašo Mahometo, kmynai padeda įveikti visas ligas, išskyrus mirtį. Tačiau kmynų arbatos nepatartina gerti vyrams, nes ji mažina potenciją.

Laurų lapai – ne tik laurų vainikams

Lauramedžių lapai simbolizuoja garbę, valdžią ir vyriškumą. Ne veltui senovės Romoje laurų vainikais puoštos karžygių galvos. Laurų lapai itin dažnai naudojami ir per magiškus ritualus. Smilkomi laurų lapai skatina aiškiaregystę, saugo nuo blogio ir piktųjų jėgų. Šamanai smilkomais laurų lapais gydo sunkius ligonius.

Norite sapnuoti pranašiškus sapnus? Pasisiūkite mažą drobinį maišelį, į jį įdėkite laurų lapų ir užsiūkite. Maišiuką padėkite po pagalve – netrukus pastebėsite nepaprastą šio prieskonio poveikį.

Kamuoja nelaimės? Galbūt norite sužinoti, kas jūsų laukia ateityje? Stipriai suspauskite rankoje kelis laurų lapus ir galvokite apie tai, kas jums neduoda ramybės. Atsakymą į jus dominantį klausimą suprasite savaime.

Žiupsnelis praktinės prieskonių magijos

* Jeigu norite darbe išvengti konfliktų ir apkalbų, pasmilkykite karčiųjų pipirų.

* Jeigu norite, kad jus lydėtų finansinė sėkmė, stenkitės, kad namie niekada netrūktų druskos.

* Keičiate darbą arba ruošiatės pradėti naują verslą? Keletą minučių pasmilkykite imbiero šaknį – ir sėkmė nusišypsos jums.

* Darbo kalendoriuje paslėptas ramunės žiedelis užtikrins sklandžius ir sėkmingus darbinius reikalus.

* Namie prisikaupė negatyvios energijos? Kiekviename kambaryje padėkite po mažą maišelį su druska.

* Norite, kad vaikas pamirštų slogų įvykį ir atsikratytų baimės? Pasmilkykite jo kambaryje jazmino šakelę.

* Neturite antrosios pusės? Pašlakstykite miegamąjį vanilės ekstraktu.