113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Be to, 2014-aisiais gali būti sudaromos nelauktos sąjungos tarp tų ženklų, kurie įprastai dėl charakterių skirtumo stengiasi laikytis toliau nuo vienas kito. Tie žmonės, kurie tarpusavyje neblogai sutarė, laikinai ims nesuprasti vieni kitų.

Arklys toks neprognozuojamas, jo metais galima laukti įvairiausių siurprizų, todėl nenustebkite, jei sulauksite pagalbos iš tų, kurie anksčiau jums kaišiojo pagalius į ratus ar paprasčiausiai jūsų nepastebėjo. Ir jus gali imti traukti asmenys, kurie anksčiau tik erzino.

Kaip ateinančiais metais tarpusavyje bendradarbiaus įvairūs zodiako ženklų atstovai, ką mylės, o nuo ko reikės laikytis atokiau?
Tik primename, kad „tikrieji“ zodiako ženklų atstovai gimę nuo 1 iki 18 mėnesio dienos, likusius veikia šalia esantis ženklas.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)