113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Tačiau, kas bebūtų sąrašo viršūnėje, juk tai taip neteisinga kitų ženklų atžvilgiu. Juk vyrai tirpsta nuo mįslingo Žuvų žvilgsnio, juos užveda Šaulių originalumas, Dvynių nenuspėjamumas. Žodžiu, kiekvieno ženklo atstovė turi kažką tokio, kas traukia priešingą lytį.

Pabandysime paanalizuoti, kas būdinga kiekvienai dvylikos zodiakų ženklų atstovei, išskirsime esminius jų bruožus ir aptarsime žavesio ypatybes.

Svarbu pažymėti, kad skirtingai nuo charakterio bruožų ir pomėgių, išorei zodiako ženklas turi mažesnę įtaką. Daug priklauso nuo to, kokiuose ženkluose atsiduria kitos asmeninio horoskopo planetos, taip pat nuo genų – tėvų ir protėvių. Dėl to tarp kiekvieno ženklo atstovių galime rasti ir gražuolių ir vidutinybių. Nekalbant jau apie tai, kad grožio suvokimas – gana subjektyvus dalykas, kas vieniems atrodo gražu, kitiems gali visai nepatikti.

Todėl bus kreipiamas dėmesys į pačias geriausias kiekvieno zodiako ženklo atstovių savybes.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (386)