113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Be to, daug kas savo mylimuosius vertins iš naudos pozicijų, svarbus taps santykių perspektyvumas, išskaičiavimas. Toks egoistinis požiūris išprovokuos daug ginčų tarp sutuoktinių, o tie, kurie dar laisvi, neskubės ieškoti pažinčių, romano pradžią nukeldami neapibrėžtam laikui. Vis daugiau bus manipuliuojama žmonėmis, mylimieji bus aukojami savanaudiškiems tikslams.

Etiniai – moraliniai principai nebebus tokie svarbūs. Šeimas turintys žmonės įsivels į romanus, seksas per pirmą pasimatymą taps norma, padaugės intymių ryšių su keliais partneriais.

Tačiau ne viskas bus taip blogai. Šį mėnesį bus daug perspektyvių pažinčių, atsiras galimybė patirti stiprių, svaiginančių jausmų. Ir net šiuo laikotarpiu prasidėjęs romanas ilgai nesitęs, jis dovanos naujų įspūdžių ir naudingos patirties. Be to, jūs nutraukdami santykius sugebėsite išlikti naudingais draugais. Didelė tikimybė, kad seni pažįstami rugpjūčio mėnesį taps mylimaisiais.

Mėnesio pradžioje gali prasidėti tikra meilė. Gali būti, kad mylimu žmogumi taps tas, kurį jau seniai pažįstate. Jūs pastebėsite tokias to žmogaus savybes, kurių anksčiau nepastebėjote, ir jūsų draugystė peraugs į meilę. Jei jau esate suradę savo antrąją pusę, pasistenkite išsaugoti gerus santykius, net jeigu tektų ką nors paaukoti.

Rugpjūčio viduryje itin svarbūs taps vaikai ir mažieji giminaičiai. Jums teks rūpintis jų reikalais. Tačiau jūsų mylimas žmogus neįsižeis, jis su malonumu jums padės. Didelė tikimybė planuotai ir neplanuotai pastoti.

Mėnesio pabaigoje galimi įsimylėjimai iš pirmo žvilgsnio. Nuo jų neapdrausti netgi tie, kas jau daugelį metų laimingi su savo mylimu žmogumi. Tačiau tokie jausmai užges taip pat greitai, kaip ir prasidėjo, užteks vienintelio nusivylimo.

Primename, kad „tikrieji” tie ženklų atstovai, kurie gimė nuo 1 iki 18 mėnesio dienos, likusius stipriai veikia ir gretimas ženklas – ir charakterį, ir prognozes. Atkreipkite į tai dėmesį.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)