Šis ženklas mėgsta galią, pagarbą ir valdžią. Jie konservatyvūs, apdairūs, labai praktiški ir atsakingi.

Tai, ką jie rodo išorėje, nebūtinai turi būti tas, kas dedasi viduje. Tačiau bet kokiu atveju Ožiaragio asmenybė yra tvirtai įsišaknijusi realybėje, ir Ožiaragiai net chaose sugeba išsaugoti logiką. Ožiaragis laimingas, kol jis turi pareigos ir tikslo jausmą.

Ožiaragiai į pinigus žiūri protingai, kruopščiai planuoja ir taupo. Daugeliui atrodo, kad šis ženklas egoistiškas, kad daug reikalauja ir yra netolerantiškas, siekiantis savo aukštesnio statuso. Dėl savo tikėjimo taisyklėmis šis ženklas gali pasirodyti diktatoriškas, užsispyręs, netolerantiškas ir neatleidžiantis darboholikas.

Tačiau Ožiaragiai visuomet ieško galimybių, jie visada sugeba rasti išeitį iš padėties. Net ir tada jie dažnai demonstruoja savotišką pesimizmą, ir stiklinė jiems dažniausiai pusiau tuščia, o ne pusiau pilna. Apskritai Ožiaragiams reikėtų žiūrėti į save ne taip rimtai.

Ožiaragių tėvai padėtų savo vaikams juos girdami, įtvirtindami jų savivertę. Kitu atveju vaikas nesijaus sėkmingas, gali pasijusti atstumtas.

Ožiaragiai yra labai punktualūs darbuotojai ir gali likti dirbti viršvalandžių, jei to reikia užduočiai pabaigti. Į darbą šis ženklas žvelgia labai rimtai ir jo darbo etika - aukščiausia už visų kitų astrologinių ženklų.

Mylimasis-Ožiaragis bus ne pats spontaniškiausias, tačiau jis užtikrins stabilumą, lojalumą ir saugumą. Reiklūs, pernelyg prieraišūs partneriai - ne Ožiaragiui. Jam reikia stipraus, pasitikinčio savimi partnerio.

Apskritai jūsų draugas Ožiaragis ateis į pagalbą, kai jums jo reikės. Arba jis bus darbe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)