Jautis: „Turiu“

Šio Zodiako ženklo atstovams būdinga magiška galia kaupti materialų turtą. Ar tai būtų nekilnojamas turtas, ar pinigai, ar kitos materialinės vertybės, jie gali rasti būdų, kaip juos įsigyti, ir taip lengvai jų neatsisako. Nors turto ir neįmanoma nusinešti su savimi, jis yra dalis mūsų aplinkos.

Dvyniai: „Manau“

Dvyniai turi neįtikėtiną sugebėjimą asmeniškai apdoroti mintis. Po Dvynių ženklu gimę žmonės yra smalsūs – juos domina viskas. Jų protai gali apdoroti duomenis tarsi visą parą septynias dienas per savaitę dirbantys kompiuteriai. Jeigu jums reikia kokių nors idėjų, paklauskite Dvynių, ką jie apie tai mano.

Vėžys: „Jaučiu“

Vėžys yra pats jausmingiausias Zodiako ženklas. Ir už kitus jie jausmingesni ne mažyčiu skirtumu, bet per visą driokstelėjimą. Vėžiai jaučia aistrų pakilimus ir nuosmukius, kurių neperkanda kiti ženklai. Vėžiams būdinga magiška jausmo galia, susijusi su meile ir šeimos santykiais.

Liūtas: „Būsiu“

Liūtas yra ženklas, valdantis malonumą ir kūrybiškumą. Jie turi sugebėjimų dramoms ir instinktą dėmesiui. Jų magiškoji galia yra sugebėjimas lyderiauti (kai būna išrinkti) ir sulaukti pasisekimo.

Mergelė: „Analizuoju“

Mergelė yra triūso ir savęs tobulinimo ženklas. Mergelės savo mintyse nuolat sprendžia scenarijus „Kas būtų, jeigu…“. Jų magiškoji galia susijusi su apskaičiuotais patarimais. Joms taip pat būdingi sugebėjimai sveikai gyventi.

Svarstyklės: „Balansuoju“

Svarstyklės yra priešybių valdovės. Jų ženklas simbolizuoja santuoką, sąjungas ir partnerystes. Jeigu Dvynių reikia klausti, ką jie mano, tai Svarstyklių reikia teirautis, kas yra teisingiausia. Jų magiškoji galia yra priimti sprendimus, pasveriant kiekvieną įsivaizduojamą loginį faktorių.

Skorpionas: „Geidžiu“

Skorpionai pasižymi magiška siekiamų tikslų ir lemties galia, bet su sąlyga, kad jie nežino, jog turi šią galią. Jie jaučia tikrą laimę padėdami kitiems įgyvendinti savo troškimus. Troškimai yra emocinė norų galia, nekreipianti dėmesio į logiką.

Šaulys: „Matau“

Šauliams būdinga magiška filosofijos galia ir aukštesnis žinojimas. Šaulių sielos tyrinėja Visatą, siekdamos žinojimo platesniu mastu. Jie gali būti draugiškiausias Zodiako ženklas, todėl su jais lengva bendrauti, be to, jie mato dalykus, kurių neįžvelgia kitos sielos.

Ožiaragis: „Naudoju“

Ožiaragiui būdinga magiška disciplinos ir atsidavimo galia. Tai karjeros ir reputacijos ženklas. Turite atlikti didelį darbą? Ožiaragis yra tarsi darbinis arklys, varomas pasiaukojimo ir įsipareigojimų. Kad nuverstų kalnus, Ožiaragiai išnaudos bet kokius aplink juos egzistuojančius išteklius.

Vandenis: „Žinau“

Jus kankina problema? Klausimas? Mįslė? Dvejonė? Kreipkitės į jums pažįstamą Vandenį. Jeigu jis ne iš karto žinos atsakymą (netgi patį absurdiškiausią faktą), tai jį netrukus suras. Vandeniams būdinga žinojimo galia. Jie yra pagrindiniai problemų narpliotojai.

Žuvys: „Tikiu“

Žuvys yra dvasinio evoliucijos ciklo pabaigoje, todėl savo kelionėje įgauna šiek tiek kiekvieno ženklo bruožų. Joms būdinga gera intuicija. Tai antras jausmingiausias ženklas. Žuvų magiška galia yra paversti stebuklus tikrove.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)