Santykiai su naujais pažįstamais žada būti idealūs, tačiau su nuolatiniu partneriu ar sutuoktiniu galimi ginčai, nesusikalbėjimas, nepagrįstas pavydas.

Jei branginate santykius su artimu žmogumi, pasistenkite užglaistyti aštrius kampus.

Gegužės mėnuo astrologiniu požiūriu palankus ir naujos gyvybės pradėjimui. Tačiau jei dar nei moraliai nei materialiai nepasiruošę tapti tėvais, atidžiau pasisaugokite.

Mėnesio pabaigoje itin svarbios taps nuojautos ir intuicija. Nesvarbu, esate vienišas ar jau sukūręs šeimą, klausykite savo intuicijos ir žinosite, kaip elgtis.

Primename, kad gimusius ženklų sandūroje gali veikti ir greta esantis ženklas, tokiems žmonėms reikėtų atkreipti dėmesį ir į greta esančio ženklo horoskopą.

Avinas

Gegužės mėnuo Avinams gana sudėtingas. Tačiau greta atsiras žmogus, padarysiantis jūsų gyvenimą geresnį, malonesnį, labiau aprūpintą, kuris jus nuoširdžiai mylės ir linkės laimės. Tačiau, iš kitos pusės, seni santykiai gali pasirodyti svarbesni. Tikėtina, kad jūs pasirinksite perspektyvesnius santykius nutraukdami visus ryšius.

Mėnesio pradžioje teks pabuvoti kažkokioje triukšmingoje aplinkoje, kur susipažinsite su keletu naujų žmonių, viena pažintis bus labai naudinga.

Gali būti, kad užmegsite romaną su žmogumi, kurį laikėte artimu draugu.
Mėnesio viduryje teks pasirinkti iš dviejų jums brangių draugų. Greičiausiai nugalės praktiškumas. Tačiau mėnesio pabaigoje kiek atitrūksite nuo savo asmeninio gyvenimo reikalų ir skirsite daugiau dėmesio artimiems giminaičiams.

Jautis

Jus pažįstami įkyriai bandys supažindinti su žmogumi, kuris, jų manymu, turėtų tapti jūsų gyvenimo palydovu. Net jei jūs dėl kažkokių priežasčių bandysite atsisakyti pažinties, tikėtina, kad vėliau atsitiktinai susipažinsite. Ir didelė naujo romano tikimybė, net jei jūs šiuo metu turite partnerį.

Mėnesio pradžioje jūsų laukia ir įdomi pažintis su žmogumi, užsiimančiu prekyba arba nekilnojamuoju turtu. Gali būti, kad jūs susipažinsite, kai norėsite kažką įsigyti.

Gegužės viduryje galimi ginčai su sutuoktiniu ar partneriu dėl pinigų. Mėnesio pabaigoje jums teks priimti svarbų sprendimą, susijusį su vertybėmis ir morale.

Dvyniai

Gegužės mėnesį jūs įsitrauksite į kvapą gniaužiančius, bet trumpalaikius romanus. Jei jau turite pastovius santykius, tai jūsų nesustabdys. Su atsitiktiniais partneriais didelių vilčių nesiesite. Tiesiog norėsis šiek tiek paįvairinti gyvenimą, pakeisti aplinką. Su naujais pažįstamais jūs sugebėsite išlaikyti draugiškus santykius, šios pažintys jums pravers dar ne kartą.

Tikėtina, kad šalia jūsų atsiras žmogus, kuris reguliariai dovanos jums dovanas. Tačiau jei negalvojate apie rimtesnius santykius, dovanų geriau atsisakykite, kitaip pateksite į dviprasmišką situaciją.

Mėnesio pradžioje pasisaugokite, neužsiimkite nesaugiu seksu, didelė kūdikio pradėjimo ar užsikrėtimo kokia nors venerine liga tikimybė.

Mėnesio viduryje atkursite santykius su žmogumi, kuris iš tikrųjų jums brangus. Gegužės pabaigoje susipažinsite su žmogumi, kuris iš esmės pakeis jūsų gyvenimą.

Vėžys

Vėžių gegužės mėnesį laukia ir stulbinanti sėkmė, ir konfliktiški periodai, kurie ilgai netruks. Gali būti, kad tai bus susiję su finansine jūsų gyvenimo sritimi ar jūsų nuosavybe. Iškils problemų, susijusių su jūsų gyvenamąja vieta. Taip pat didelė tikimybė, kad sutiksite savo išrinktąjį, jei dar esate laisvi. Tiesa, tikėtinas ir romanas iš išskaičiavimo. Jus patrauks kažkokio žmogaus turtai, tik vėliau įvertinsite jo charakterį, kitus privalumus.

Mėnesio pradžioje pasistenkite neįsivelti į konfliktines situacijas su savo sutuoktiniu ar partneriu - dėl to galimi finansiniai nuostoliai.

Mėnesio viduryje vienišų Vėžių laukia svarbi pažintis. O pabaigoje jūsų gudrumas padės jums taip sutvarkyti savo asmeninį gyvenimą, kaip jums labiausiai norėsis.

Liūtas

Liūtus gegužės mėnesį patrauks žmogus, mokantis gražiai ir įtaigiai kalbėti. Gali būti, kad šis žmogus primins jums ankstesnį mylimąjį, kurio iki šiol negalite pamiršti. Jei jūs atsiversite šiai naujai pažinčiai, jūsų laukia aistringas ir nepakartojamas romanas.

Tačiau ne viskas klostysis sklandžiai – neigiamos įtakos turės jūsų užsispyrimas ir nenoras paklusti to žmogaus valiai. Atsipalaiduokite ir pasistenkite nors trumpam pabūti tuo, už kurį galvoja kas nors kitas.

Šeimas turintiems Liūtams beveik visą gegužės mėnesį teks eiti į kompromisus bendraujant su savo antrąja puse. Mėnesio viduryje nuo asmeninio gyvenimo jus atitrauks darbas. Jūsų partneriui teks su tuo susitaikyti. Gegužės pabaigoje jūsų laukia svarbus šeimai įvykis ar renginys. Nesusituokę Liūtai gali susižadėti.

Mergelė

Gegužės mėnesį Mergelės daug laiko skirs nuosavybei, spręs gyvenamosios vietos klausimus. Jeigu jūs dar nesate sukūrę šeimos, didelė tikimybė, kad apsigyvensite kartu su tuo, su kuo susitikinėjate. Jei turite šeimą, galimas persikraustymas. Bet kokiu atveju šios permainos tik parodys, kiek jūs vienas kitam reiškiate, jus suvienys.

Tiesa, galimi ginčiai, kuriozinės situacijos, lengvi nesusipratimai. Tačiau jūs dėl įgimto savo gudrumo susitvarkysite su visais nesklandumais.

Šį mėnesį didelė tikimybė pradėti ar įsivaikinti vaiką.

Mėnesio pradžioje jums teks kiek nusileisti savo partneriui, tačiau suprasite, kad nusileisti reikia jums abiems ir sugebėsite konfliktą išspręsti. Mėnesio viduryje Mergelėms pasiseks pagerinti savo gyvenimo sąlygas. O štai mėnesio pabaigoje netikėtas giminaičių vizitas sutrukdys jūsų planus.

Svarstyklės

Gegužės mėnesį Svarstyklių laukia įdomus asmeninio gyvenimo pasikeitimas. Jūsų veiksmai patrauks dėmesį žmogaus, kuris jau seniai nori užmegzti rimtus santykius su panašiu į jus žmogumi. Jūsų atkakliai sieks, net tuo atveju, jei jūs – vyras ir neseniai vedęs. Tolesni įvykai priklausys nuo to, ar patiks jums tas žmogus, nuo jūsų pasiruošimo keisti savo gyvenimą.

Jei nuspręsite, kad būsite laimingas su tuo žmogumi, jūsų niekas nesulaikys. Svarbu suprasti, ar naujas mylimasis jus traukia kaip asmenybė, ar kaip turtingas žmogus.

Mėnesio pradžioje galimas kūdikio pradėjimas. Tačiau jei nesate tikras dėl savo partnerio, geriau imkitės atsargumo priemonių. Mėnesio viduryje jums teks apsispręsti dėl savo tolesnio gyvenimo, dėl ateities.

Skorpionas

Skorpionai gegužės mėnesį gali užmegzti romaną su gerokai jaunesniu žmogumi. Galimas daiktas, kad jūs audringai įsitrauksite į šiuos santykius nepaisydami neigiamos aplinkinių nuomonės. Jūsų draugai ir giminės bus taip pat priešiškai nusiteikę.

Jei jūs turite šeimą, šį mėnesį teks pavydėti. Ir šiuo atveju aplinkiniai suvaidins neigiamą vaidmenį. Jūs išgirsite gandų, kurie bus visiškai nepagrįsti. Todėl nereikėtų tikėti gandais, pavydėti ar kelti skandalus. Duokite šmeižikams atkirtį ir ramiai gyvenkite toliau.

Mėnesio pradžioje iš kelių pretendentų į jūsų dėmesį teks išsirinkti tą, kuris žavėsis jūsų gyvenimiška patirtimi. Mėnesio pabaigoje stenkitės patys priimti sprendimus. Klausykite savojo vidinio balso.

Šaulys

Gegužės mėnesį Šaulių laukia naujos pažintys. Kai kurias nutrauksite joms vos tik užsimezgus, nors tie žmonės dar ilgai primins apie save. Tikėtina, kad po kelerių metų jūs vienam iš šių žmonių atsakysite tuo pačiu. O kol kas stenkitės išlaikyti žmogų, kuris atrodo jums abejingas.

Jei jūs turite mylimą žmogų, didelė konflikto dėl nuomonės primetimo kitam tikimybė. Nesivelkite į ginčus ir viskas išsispręs savaime.

Mėnesio pradžioje didelė tikimybė pradėti kūdikį. Šis įvykis bus jums tikra šventė. Mėnesio viduryje jūs užsiimsite papildoma veikla – jums bus reikalingi pinigai. Mėnesio pabaigoje jūsų laukia didelės šeimyninės iškilmės.

Ožiaragis

Ožiaragiai šį mėnesį turės priimti svarbų etinį – moralinį sprendimą. Tikėtina, kad jūsų širdį užvaldys žmogus, kuris yra tolimas jūsų giminaitis ar draugų draugas, jau turintis antrą pusę. Jums teks priimti sprendimą ir išklausyti draugų komentarų.

Jei turite šeimą, sėkmingi santykiai priklauso tik nuo jūsų pačių. Savo partnerį galite imti vertinti pagal jo piniginės storį ir karjeros perspektyvas. Verčiau stenkitės mažiau kritikuoti, daugiau dėmesio skirkite artimo žmogaus poreikiams, taip pat daugiau kalbėkitės bei dalinkitės lūkesčiais.

Mėnesio pradžioje jūsų laukia kažkokia netikėta žinia, kurių metu sužinosite įdomių faktų apie artimą ar simpatiją.

Vandenis

Vandenių gegužės mėnesį laukia kelionė, galinti visiškai pakeisti visą jų gyvenimą. Tikėtina, kad sutiktas žmogus taps jums labai artimas.
Jei jūs vis dar laisvas, santykius tęsti reikėtų tik tuo atveju, jei susitikimas įvyks mėnesio viduryje ar pabaigoje. Susipažinimas mėnesio pradžioje atneš jums vien nemalonumus.

Jei jūs turite šeimą, didelė tikimybė, kad užmegsite romaną ir gyvensite dvigubą gyvenimą, bent jau mintyse. Jūsų naujasis išrinktasis taip pat bus susisaistęs vedybiniais ryšiais. Gali būti, kad jūsų santykiams trukdys atstumas.

Mėnesio pradžioje jūsų asmeniniame gyvenime galimos permainos. Viskas priklausys nuo to, kaip jūs reaguosite į aplinkinius, į įvairius įvykius. Mėnesio viduryje daug ką nulems pinigai. Mėnesio pabaigoje galimas santykių aiškinimasis su giminaičiais. Didelė tikimybė, kad jie norės jus nuo kažko atkalbėti.

Žuvys

Gegužės mėnesį žuvų laukia romanas su žmogumi, kurį pažinojo ir anksčiau, bet nekreipė dėmesio. Rodomą dėmesį tikriausiai priėmėte kaip paprastą mandagumą. Tačiau kai kurie įvykiai jums atvers akis ir jūs suprasite, kad su tuo žmogumi galite susikurti tikrą laimę. Tačiau nuo naujų pažinčių jums šį mėnesį derėtų susilaikyti.

Jei jūs esate santuokoje, jūsų laukia teigiamos permainos. Didelė kūdikio pradėjimo tikimybė (jei ne jūsų pačių šeimoje, tai artimų giminaičių). Šis įvykis suartins jus su jūsų antrąja puse.

Mėnesio pradžioje galimas šioks toks nusivylimas partneriu – jis nepateisins jūsų vilčių.

Mėnesio viduryje kažkas pabandys jus sužavėti. Jei jau seniai pažįstate tą žmogų, tikėtinas sėkmingas romanas. Tačiau mėnesio pabaigoje jūsų intuicija apsaugos jus nuo artimesnės pažinties su įkyriu gerbėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)