Balandį galimos kardinalios permainos tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime. Jei nutrūktų draugystė ar meilės ryšys, nenusiminkite, artimiausiu metu įsitikinsite, kad taip visiems geriau. Abipuse meile, pagarba ir vienas kito supratimu grįstiems santykiams niekas negresia, priešingai – jie taps dar tvirtesni.

Pirmą balandžio trečdalį Marsas žengs į Avino ženklą ir visi pajusime energijos, ryžtingumo pliūpsnį, todėl bus lengviau įveikti visus sunkumus. Tiesa, veikiami Marso daugelis gali tapti agresyvūs, tad valdykite neigiamas emocijas, laikykitės atokiau nuo konfliktų.

Šis laikas nepalankus aiškintis santykius, nes menkiausias ginčas gali peraugti į pykčius, nuoskaudas, kaltinimus. Tai puikus metas stiprinti asmeninius santykius. Marsas Avino ženkle padarys santykius aistringus, emociškai prisodrintus. Svarbiausia – nesipykite su mylimaisiais dėl niekų ir atsiminkite – mylimam žmogui galima labai daug ką atleisti.

Antrą balandžio trečdalį įvykiai ims slysti iš rankų, įgaus netikėtas kryptis. Nepanikuokite. Verčiau nusiraminkite ir palaukite, kol situacija vėl bus jūsų rankose. Atsiminkite, kad šis balandis – neįtikėtinos sėkmės, puikių progų metas, būtina tuo pasinaudoti. Todėl atidžiai stebėkite, kas vyksta aplinkui, įsidėmėkite visą gaunamą informaciją – ji gali būti vertinga. Jei norite sutikti gyvenimo meilę, žinokite, kad sutiksite ją pačiu netikėčiausiu metu. Žodžiu, balandį daugelio romantinės svajonės išsipildys su kaupu.

Na, o trečioji balandžio dalis – romantiškas periodas, palankus užmegzti aistringus santykius. Kadangi Venera pereis per Jaučio ženklą, šiuo laikotarpiu daugelio laukia laiminga meilė. Veneros įtaka šiuo laikotarpiu bus labai palanki, tad galima tikėtis naujos meilės. Norint pagerinti savo asmeninių santykių sritį, tereikia jai skirti laiko ir šiek tiek pastangų. Be pastangų laimė nenukris jums į rankas. Jei pabodo vienatvė, kažką nuveikite, bent garderobą atnaujinkite. Kažkur nueikite ir pavasarinis balandis tikrai atneš jums laimės.

Avinas

Balandį Avinams teks pakovoti dėl vietos po saule. Dėl Plutono įtakos jiems teks nueiti nemažai žingsnių į sėkmę, tačiau rezultatais dauguma turėtų būti patenkinti. Balandį atsivers galimybių paįvairinti gyvenimą – gal daug keliausite, gal atsiras naujų pažinčių ar naujų pomėgių.

Plutono veikiami galite pasidaryti per daug kategoriški, o tai gali pakenkti santykiams su žmonėmis. Balandis jau ir šiaip jums bus nelengvas mėnuo, todėl neapsunkite bendravimo su aplinkiniais. Nešvaistykite laiko nereikalingam santykių aiškinimuisi. Šeimyniniame gyvenime galimos didelės permainos. Galbūt susituoksite, o jei šeimyninis gyvenimas nebetenkina, galimos skyrybos.

Mėnesio pradžioje Avinai bus susitelkę į asmeninį gyvenimą, darbas, karjera liks antroje vietoje. Venerai įėjus į Avino ženklą, jūsų sielas apims romantikos, meilės troškimas ir imsite to ieškoti, negailėdami nei laiko, nei jėgų. Veneros padedami tapsite dar žavesni, patrauklesni kitos lyties asmenims, sudaužysite nemažai širdžių. Balandį galite sutikti naują meilę, kuriai noriai atversite širdį.

Norėsis pramogų, pasilinksminimų, leiskite sau pailsėti, esate to verti. Svarbiausia, kad laisvalaikiu jus suptų mieli žmonės, su kuriais iš tiesų malonu bendrauti.

Balandžio vidurys Avinams labai sėkmingas. Į Avino ženklą įžengęs Marsas suteiks jums drąsos, energijos, atneš sėkmę. Šiuo metu niekam nepatartina trukdyti jums siekti tikslo. Kita vertus, būkite supratingi konkurentų atžvilgiu, konfliktai jums tikrai ne į naudą. Tai puikus metas bet kokių ieškojimų ir naujovių profesinėje srityje pradžiai. Jums seksis viskas, kad ir ko imtumėtės. Įgimto žavesio dėka darysit stiprią įtaką aplinkiniams, be vargo palenksite juos savo valiai. Tik nepiktnaudžiaukite galia ir nemanipuliuokite žmonėmis – tai gali liūdnai baigtis.

Mėnesio pabaiga palanki tobulintis, siekti aukštumų profesinėje srityje. Merkurijus Avino ženkle padės pačiose painiausiose situacijoje. Būkite budrūs ir atsargūs, jei kuo abejojate, geriau nerizikuokite. Mėnesio pabaiga gali būti chaotiška, kita vertus, viskas priklauso nuo jūsų – jei nerodysite ragų, aplinkiniai bus tolerantiški. Prireikus moralinės paramos, kreipkitės į draugus ar į mylimą žmogų.

Jautis

Jaučiams balandis bus ramesnis, lengviau nuspėjamas laikas, tad nesibaiminkite, jūsų planai nesugrius. Plutonas apsaugos Jaučius nuo nemalonių netikėtumų, padės sėkmingai įveikti kliūtis. Balandį gyvenimas tekės ramia vaga, tad Jaučiai galės ramiai, užtikrintai siekti užsibrėžtų tikslų. Šis mėnuo palankus kurti toli siekiančius planus, kurti strategijas jiems įgyvendinti. Laiko pakaks ir darbui, ir meilei, tad šį mėnesį būsite pakiliai nusiteikę, gera nuotaika užkrėsite ir aplinkinius. Užsimezgę nauji meilės ryšiai greičiausiai bus ilgalaikiai. Kuo daugiau bendrausite su partneriu, tuo labiau jis jums patiks.

Prasidėjęs mėnuo pradžiugins geromis naujienomis, daug kas paaiškės. Veikiami Merkurijaus daugiau bendrausite, būsite draugiškesni. Balandį jūsų gyvenime gali atsirasti naujų, įdomių pažįstamų, iš kurių sulauksite vertingų patarimų. Išaiškės paslapčių, išsispręs sudėtingos situacijos. Jei kas pradės regzti prieš jus intrigas, greitai apie tai sužinosite. Gali būti, kad šiuo laikotarpiu kažkam kils noras jus apgauti, tad būkite atsargūs priimdami pasiūlymus.

Balandžio viduryje daugelis Jaučių aktyviai dalyvaus visuomeninėje veikloje. Jūsų globėjai Venerai susijungus su Marsu, tapsite energingesni, labiau užsispyrę, atsiras noras konkuruoti. Jei nepervertinsite jėgų ir galimybių, jums pavyks išsiveržti į priekį. Jei seniai svajojote apie savo verslą, dabar pats metas dairytis bendraminčių, partnerių. Asmeniniame gyvenime viskas klostysis sklandžiai tik tokiu atveju, jeigu užgniaušite norą kontroliuoti mylimą žmogų. Tegu santykių pagrindas būna lygybė ir tarpusavio supratimas.

Baigiantis balandžiui Jaučiams puikiai seksis meilėje, tuo pasirūpins Venera. Jei turite varžovų, šiuo metu įveiksite juos kovoje dėl mylimo žmogaus širdies ir be vargo įtikinsite, kad geresnio už jus nėra. Žinoma, teks nepatingėti ir pademonstruoti savo privalumus: protą, romantiškumą, gerumą, linksmumą ir t. t. Dažniau kalbėkite su mylimu žmogumi apie tai, kas jį domina.
Šis laikotarpis palankus kūrybiniams ieškojimams. Jei ėmėtės naujovių profesinėje srityje, stenkitės numatyti pradinius etapus ir imkitės tik tokio darbo, kuriam turite kompetencijos.

Dvyniai

Balandį susitvarkys finansiniai reikalai, pasijusite užtikrinti dėl rytojaus. Į Dvynių ženklą įžengus Jupiteriui, stabiliau pasijusite visose gyvenimo srityse. Balandį apsvarstysite savo įsitikinimus, idealus, imsite rimčiau žvelgti į gyvenimą. Gali pasitaikyti progų užsidirbti. Šį mėnesį stengsitės dėl artimųjų, norėsite jiems kuo daugiau padėti. Imsite rimčiau vertinti meilės sritį, jei suprasite, kad partneris netinka jums į gyvenimo pakeleivius, be gailesčio nutrauksite santykius.

Pirmą balandžio trečdalį kils puikių sumanymų, kuriuos iš karto norėsis įgyvendinti. Deja, ne visoms idėjoms lemta tapti realybe. Jūsų globėjui perėjus į Žuvų ženklą, tapsite svajingesni, poetiškesni, jautresni. Galite tiek toli nuklysti į fantazijas, kad visiškai prarasite realybės pojūtį, tad stenkitės jausti po kojomis žemę. Šiuo laikotarpiu garantuota profesinė sėkmė, ypač jei darbas susijęs su kūryba. Jei dirbate prekybos srityje, būkite atsargūs, saugokitės sukčių. Meilės santykiai klostysis kuo puikiausiai, mylimas žmogus bus švelnus ir dėmesingas, vertinkite tai.

Mėnesio viduryje jūsų gyvenimas bus kupinas dinamiškumo, įvykių. Nebus kada nuobodžiauti, reikės būti aktyviems, iniciatyviems. Dėl Marso įtakos Dvynių ženklui laukia neramus, tačiau vaisingas laikotarpis – dalyvausite iš karto keliuose projektuose, nuo kurių sėkmės priklausys daugelis dalykų ateityje. Pikčiausi jūsų priešai – tingumas ir inertiškumas, per juos galite praleisti progą pagerinti savo socialinį statusą. Asmeninis gyvenimas šiuo metu bus gana sudėtingas, galimos klaidos, nusivylimai, išsiskyrimai.

Balandžio pabaiga – kūrybingas laikotarpis. Neptūnas sustiprins Dvynių intuiciją, jausmingumą, bet galite išvargti nuo emocinio nestabilumo. Labai svarbu, kad šiuo metu šalia jūsų būtų tik gero linkintys žmonės, su kuriais būtų malonu bendrauti. Kils naujų idėjų, sumanysite projektų, kuriems pritars vyresnybė ir kolegos. Meilės srityje įsivyraus ramybė. Veikiausiai jums pabodo pyktis su mylimu žmogumi, tad nusprendėte pamiršti viską, kas buvo blogo.

Vėžys

Iš Vėžių balandis reikalaus atsakomybės, disciplinos, už pastangas dosniai apdovanos. Santykiai su aplinkiniais bus įtempti. Bet dėl harmonizuojančio Saturno poveikio Vėžio ženklui visos nemalonios situacijos galiausiai stabilizuosis. Balandis atneš sėkmę karjeroje, jei nepabijosite nuobodžių, rutiniškų darbų. Balandį galite pradėti seniai planuotą remontą, įsigyti naujų baldų. Didžioji dalis išlaidų bus susijusi su buities reikmėmis. Asmeniniai santykiai bus stabilūs, jei nepanorėsite juose ko keisti.

Balandžio pradžioje padedami Merkurijaus imsite paprasčiau žvelgti į gyvenimą. Užuot krimtęsi dėl niekų, džiaugsitės net pačiomis nereikšmingiausiomis smulkmenomis. Pozityvumas padės pritraukti sėkmę. Šiuo laikotarpiu laukia aistringi romanai, karšti pasimatymai. Komplimentai suteiks pasitikėjimo savimi, jausitės geidžiami, patrauklūs. Lengvas flirtas nepakenks rimtiems santykiams.

Įpusėjus balandžiui Marsas padarys jūsų širdį atšiauresnę, grubiau bendrausite su aplinkiniais, gindami savo požiūrį greitai nukrypsite į asmeniškumus. Pasistenkite slopinti agresiją, antraip įgysite daug priešų. Bus nelengva susidoroti su didžiuliu gyvenimo tempu. Šiaip Vėžiai minkšti, geranoriški žmonės, puoselėkite, atgaivinkite šias savybes. Skirkite daugiau laiko poilsiui, venkite stresinių situacijų. Nebijokite pasidalinti abejonėmis su mylimu žmogumi, jis padės jums, jus supras.

Mėnesio pabaigoje Venera harmonizuos visus jūsų gyvenimo aspektus. Nurims vidiniai prieštaravimai, dings viskas, kas trukdo būti laimingiems. Venera padės tapti lankstesniems, šiltesniems, bet neprarasite ryžtingumo, noro siekti tikslo. Taigi visi sumanymai anksčiau ar vėliau bus įgyvendinti. Meilės santykiai bus kaip reta harmoningi, stabilūs, o jei įsimylėsite, jums atsakys tuo pačiu.

Liūtas

Liūtams balandis atneš sėkmę meilėje, kūryboje, taip pat padės pagerinti, sustiprinti santykius su giminaičiais. Uranui padedant, jums nuolat šypsos fortūna. Deja, tai gali sukelti pavydą aplinkiniams. Apskritai veikiami Urano Liūtai taps nepriklausomi, todėl dar labiau sustiprės jų asmeninis žavesys. Nebijokite naujovių, eksperimentų – jie bus jums tik į naudą. Ypatinga sėkmė laukia mokslininkų, tyrėjų. Asmeninių santykių balandį nepavadinsi stabiliais – čia pyksitės su mylimu žmogumi, čia taikysitės. Na, bent jau nuobodu nebus. Jei duodate pažadą, būtinai tesėkite.

Pirmas balandžio trečdalis žada sėkmę meilėje, mėgausitės priešingos lyties dėmesiu. Veneros globojami dar labiau imsite rūpintis išvaizda, negailėsite pinigų įvaizdžio tobulinimui. Šiuo metu be vargo apsuksite galvą, kam tik panorėję. Šiuo laikotarpiu klausysite proto, emocijos atsidurs antrame plane. Prieš atsakydami į švelnius jausmus surengsite žmogui ne vieną išbandymą. Viena vertus, išvengsite klaidų, kita vertus, galite nuvilti žmogų, kuriam patinkate. Nebūkite per daug pragmatiški.

Balandžio viduryje tapsite aktyvesni. Stimulu taps noras sustiprinti savo autoritetą, tapti lyderiu. Liūtų globėja Saulė sustiprins pasitikėjimą savimi, tad būsite pasirengę įvairiausiems iššūkiams. Trokšite pirmauti tiek profesinėje, tiek meilės srityje, negailėsite konkurentų. Gal todėl tapsite perdėtai pavydūs, o tai turės padarinių asmeniniams santykiams. Pasistenkite neišvarginti mylimo žmogaus pavydo scenomis. Supraskite – tikra meilė grįsta tarpusavio pasitikėjimu, pavydas jį griauna.

Paskutines dešimt dienų norėsis įvairovės. Veikiausiai tai lems Merkurijaus įtaka. Šiuo metu geriausia sumažinti aktyvumą, neskubėti, nesistengti bet kokia kaina būti pirmam. Priešingu atveju rizikuojate atsidurti nemalonioje padėtyje, bus sunku susidoroti su esame padėtimi. Geriau užsitikrinti partnerių paramą, o tik tada veikti. Meilėje imsitės lyderio vaidmens, gali būti, kad jums pavyks. Tik paisykite kito interesų, neverskite jo perimti jūsų mąstymą, pomėgius. Nereikia ilgų santykių aiškinimųsi, geriau parodykite švelnumą, dėmesį.

Mergelė

Šį balandį Mergelėms teks prigesinti entuziazmą ir susitaikyti su kai kuriais apribojimais. Greičiausiai balandis bus ne pats palankiausias mėnuo finansiniams reikalams. Protingai leiskite pinigus, atsakingai pamąstykite, ar jums tikrai reikalingas didelis pirkinys. Na, bet šį mėnesį nusimato ir nemažai teigiamų dalykų. Jei būsite rimti, kantrūs, atkakliai sieksite tikslo, tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime tikėtina sėkmė. Ištikimybė, pareigingumas pagerins santykius su mylimu žmogumi. Stenkitės, kad iš jūsų gyvenimo nedingtų meilė ir romantika. Sunkiausia šį mėnesį bus ištverti apatijos priepuolius.

Mėnesio pradžia – gana sunkus laikotarpis. Merkurijus įneš įtampos, gyvenimas bus nenuspėjamas, per daug dėmesio skirsite smulkmenoms, nereikalingiems pokalbiams, tuščiam bendravimui. Geriau kelkite sau realius tikslus ir siekite juos įgyvendinti Svarbiausia šiuo metu mokėti atskirti tai, kas iš tiesų reikšminga, nenusiminti dėl nesėkmių. Meilei šis laikotarpis nepalankus, naujas romanas neatneš džiaugsmo. O santykiai šeimos nariais sustiprės, galimas džiaugsmingas įvykis šeimoje.

Mėnesiui įpusėjus Jupiteris padės tapti aktyvesniems. Sutelkite dėmesį į svarbius projektus. Jus apims optimizmas, noras atlikti reikšmingus darbus profesinėje srityje. Jei suprasite, kad norai įgyvendinami, viskas klostysis palankiai. Jei įsimylėjote, nebijokite atskleisti jausmų, bet nespauskite mylimo žmogaus, nesistenkite paskubinti įvykių. Viskam savas laikas.

Paskutinį balandžio trečdalį Venera harmonizuos Mergelių gyvenimą, jūsų santykiai su aplinkiniais turės įtakos ateičiai. Galite susidomėti kolektyviniu projektu, o tai pagerins finansinius reikalus. Labai svarbu būti sąžiningiems, kad ir ko imtumėtės. Meilėje laukia maloni staigmena, ji įneš šventiškumo, pakels nuotaiką. Pasistenkite slopinti pavydumą.

Svarstyklės

Balandį pajusite pasitenkinimą savimi, gausite maksimaliai malonumų iš gyvenimo. Saturno veikiami sumaniai paskirstysite darbo krūvį, iki mėnesio pabaigos užbaigsite daugybę reikalų. O jų šiuo metu bus nemažai. Na, bet tai nesutrukdys skirti dėmesio asmeniniam gyvenimui, apsukti galvą gerbėjams ar gerbėjoms. Balandis – labai sėkmingas, palankus mėnuo meilei. O jei santykiai tenkina, galbūt vertėtų žengti prie altoriaus? Finansiškai balandis bus permainingas – tai pelnas, tai nuostoliai... Galite sulaukti pažįstamo asmens paramos.

Venera skatins siekti gražaus, lengvo gyvenimo, žadins prabangos troškimą. Svarstyklėms norėsis kuo įvairesnių malonumų. Ypač tai pasakytina apie moteris. Jos skirs dėmesio grožiui, šluos brangios kosmetikos ir drabužių parduotuves. Pasistenkite, kad išlaidos atitiktų jūsų finansines galimybes. Balandžio pradžioje Svarstyklės bus linkusios į lengvabūdiškus poelgius, galimi nemalonūs padariniai. Gandai apie jūsų lengvabūdiškumą gali pasiekti mylimą žmogų. Karjerai tai ne pats palankiausias metas, nes jausite tingulį.

Balandžio vidurys – nervinė įtampa, kuri kenks santykiams su aplinkiniais. Šiuo metu pasistenkite užbaigti pradėtus darbus, kad jie netrukdytų pradėti naujų. Tvardykite emocijas, nekreipkite dėmesio į smulkmenas. Norintiems daugiau uždirbti, tai labai sėkmingas metas. Tik prieš pasitikėdami žmogumi, pamėginkite daugiau apie jį sužinoti. Nauji sumanymai versle bus sėkmingi, jei turėsite patikimus partnerius.

Balandžio pabaiga – labai sėkmingas metas spręsti šeimynines problemas. Plutonas suteiks jums ramybės, ištvermės, gali būti, kad tapsite taikdariais, kažkam padėsite susitaikyti. Gyvenimas pasikeis į gera, jei praplėsite akiratį, pakeisite požiūrį, kuris iki šiol trukdė būti laimingiems. Tai ypač pasakytina apie meilės santykius.

Skorpionas

Saturno padedami visur gausite naudos. Balandį Skorpionams palanku gilinti žinias, vystyti talentus, tobulintis. Pasinersite į įvykių sūkurį, sugalvosite, kaip užsidirbti daugiau pinigų. Kasdieniame gyvenime išmoksite susikaupti, atkakliai sieksite tikslų. Pasistenkite nesikrimsti dėl sunkaus laiko asmeniniuose santykiuose. Pamirškite nuoskaudas, nesusipratimus, nebūkite griežti mylimiesiems.

Balandžio pradžioje Merkurijus atneš į jūsų gyvenimą daug malonaus bendravimo. Atsiras naujų pažinčių, o tai praskaidrins monotoniškas dienas. Džiaugsitės, kad aplinkiniai nori su jumis bendrauti, mėgausitės bendravimu. Skirkite dėmesio šeimyniniams reikalams, antraip artimieji pasijus apleisti. Daugelio Skorpionų laukia romantiškos pažintys.

Balandžio vidurys – nenuspėjamas metas. Būtinai apgalvokite savo elgesį, nekrėskite kvailysčių. Draugai ir pažįstami neprivalo jums visko atleisti, tad neužsitraukite jų nuoskaudų. Jei norite, kad meilės srityje viskas ir toliau klostytųsi sklandžiai, stenkitės vykdyti mylimam žmogui duotus pažadus.

Veneros pastūmėti galite pajusti nepasitenkinimą meilės santykiais ir imti dairytis į šonus, ieškoti naujų pažinčių. Prieš ieškodami pamainos mylimam žmogui įsitikinkite, kad viską padarėte dėl turimų santykių. Saugokitės trumpalaikių susižavėjimų. Nešvaistykite pinigų pasilinksminimams, ribokite išlaidas, nes šiuo metu galite įlįsti į skolas. Būkite išmintingi.

Šaulys

Šių metų balandį Jupiteris kurstys ambicijas, norėsis daug pasiekti. Šis mėnuo Šauliams – naujų sumanymų, naujų perspektyvų metas. Jei norite sėkmės, blaiviai vertinkite esamą padėtį. Tiek darbe, tiek meilėje siekite stabilumo, užtikrintumo, stenkitės išlaikyti dvasinę pusiausvyrą. Meilės reikalams balandį teks ne pirma vieta, bet tai nereiškia, kad truks romantikos – turėsite pasisekimą tarp priešingos lyties asmenų, maudysitės dėmesio, susižavėjimo spinduliuose. Išspręsite nemažai praktinių užduočių, gyvenimas žymiai pagerės.

Balandžio pradžia – sėkmė, gerovė šeimoje, asmeniniame gyvenime. Už tai būkite dėkingi Venerai. Meilės sritis suteiks daug džiaugsmo, pasitenkinimo, nes galiausiai ne tik duosite, bet ir sulauksite meilės, dėmesio. Svarbiausia – nepasiduoti neigiamai pavyduolių įtakai, kurie kritikuos ir norės priversti žaisti pagal jų taisykles. Pasitikėkite savimi, nesileiskite išmušami iš vėžių. Nepiktnaudžiaukite aplinkinių gerumu.

Mėnesio viduryje vedini Marso tapsite aktyvesni, gyvenimas pasidarys dinamiškesnis, kupinas netikėtų, malonių įvykių. Imsite rodyti daugiau noro bendradarbiauti, seksis verslas. Asmeniniame gyvenime laukia romantiškos pažintys, intriguojantys santykiai, lengvas flirtas. Partneris jūsų simpatiją gali palaikyti užuomina ir ne juokais jus įsimylėti. Namuose galimi konfliktai.

Šauliams balandžio pabaiga – ieškojimų metas. Ieškosite naujų draugų, įdomių idėjų. Merkurijus skatins siekti žinių, bendrauti. Tačiau šis laikas nėra palankus pradėti kažką naujo, aplinkybės bus permainingos. Neskubėkite veikti, kad paskui netektų gailėtis. Dažniau bendraukite su mylimais žmonėmis, ieškokite bendrų pomėgių, interesų.

Ožiaragis

Balandį Ožiaragiai susimąstys, jog laikas kažką keisti profesinėje srityje. Harmonizuojančios Plutono įtakos padedami būsite nusiteikę ryžtingiems žingsniams, nukreiptiems į konstruktyvias permainas. Jei kruopščiai neapgalvosite taktikos, galimi nemalonūs netikėtumai, viskas klostysis ne taip, kaip planavote. Tad kuo daugiau laiko skirsite analizei, tuo didesnė sėkmės tikimybė. Jei kilo sunkumų asmeniniuose santykiuose, balandį viskas greičiausiai susitvarkys. Šis mėnuo tinkamas laikas taikytis su artimais žmonėmis, ieškoti kompromisų. Veikiausiai norint pagerinti santykius jums tereikės skirti mylimiesiems daugiau laiko ir dėmesio.

Balandžio pradžioje Merkurijus skatins daugiau dėmesio skirti profesinei sričiai, kelti kvalifikaciją, tobulintis. Šis laikas palankus kaupti žinias ir patirtį, plėsti akiratį. Daugelis Ožiaragių stipriai veikiami Merkurijaus daugeliui dalykų teiks per daug reikšmės, aplinkiniai tą pastebės ir ne kartą jums pasakys. Meilės santykiams tai nelengvas metas. Jei skyrėte mylimam žmogui per mažai dėmesio, galite sužinoti, jog turite konkurentą.

Balandžio vidurys atneš įtampos į šeimyninį gyvenimą. Galbūt to priežastis – jūsų karštakošiškumas, kategoriškumas. Šiuo metu jūsų devizas turi būti toks: „Mažiau kalbų, daugiau darbų“. Noras ginčytis kiš koją, valdykitės. Meilės reikalų sėkmė priklausys nuo to, ar tinkamai parinksite raktą į mylimo žmogaus širdį. Pravers bent minimalus žmogiškosios psichologijos išmanymas.

Balandžio pabaiga – romantiškas, kūrybingas laikotarpis Ožiaragiams. Venera įneš harmonijos, pripildys gyvenimą malonių paslapčių, staigmenų. Šiuo metu itin svarbūs draugai ir artimieji. Jų draugijoje galite susipažinti su būsimu gyvenimo draugu ar drauge. Svarbiausia – nebūkite pasipūtę. Nepamirškite, kad santykių pagrindas – abipusiai kompromisai. Mėgstamas darbas atneš ne tik finansinę sėkmę, bet ir didžiulį moralinį pasitenkinimą.

Vandenis

Vandeniams balandis – nelengvas metas. Dėl Plutono įtakos susidursite su sunkiai išsprendžiamomis problemomis daugelyje gyvenimo sričių. Bet siekiantiems permainų, nebijantiems įsileisti į gyvenimą šį tą naujo Vandeniams balandis – palankus metas. Norėsis kuo geresnių rezultatų visose gyvenimo sferose, apdovanojimo už pastangas.

Viena vertus, veiksite apgalvotai, tikslingai, kita vertus, galite per aukštai užkelti kartelę. Balandį jums svarbiausia derinti norus su galimybėmis, siekti harmonijos, per daug nereikalauti. Džiaukitės pačiais mažiausiais pasiekimais ir tada visko pasieksite.

Mėnesio pradžioje Venera padarys jus dirglesnius, todėl meilės santykiuose tapsite liguisti, ieškosite priekabių. Be jokio pagrindo galite nuspręsti, kad esate nemylimi, negerbiami, kelti skandalus, priekaištauti mylimam žmogui dėl šaltumo, neatsakingumo. Kad nenutrauktumėte santykių, stenkitės valdyti neigiamas emocijas, neįsiplieksti dėl smulkmenų. Vandeniai šiuo metu neadekvačiai vertins realybę, tad geriau įsiklausyti į išmintingus aplinkinių patarimus, tada neteks gailėtis dėl klaidų.

Balandžio viduryje teks kaip reikiant paplušėti, kad įrodytumėte viršininkui savo kompetenciją. Laiko poilsiui bus mažai, pervargimas gali atsiliepti sveikatai. Susidarykite dienotvarkę, o joje būtinai skirkite pakankamai laiko miegui. Plėšydamiesi dėl pinigų galite ne juokais susigadinti sveikatą, na o jos už jokius pinigus nenusipirksi.

Meilės santykiai bus audringi, nenuspėjami. Greičiausiai nė nesuprasite, ko norite iš mylimo žmogaus, o jis nežinos, kaip jums įtikti. Kad neįvyktų skyrybos, galvokite ne tik apie savo norus, bet ir apie partnerio poreikius.

Paskutinis balandžio trečdalis Vandeniams labai palankus. Jupiteriui veikiant ateis harmonija tiek į darbo, tiek į asmeninių santykių sritį. Galimas didelis uždarbis, na, o tada grąžinsite skolas, įsigysite brangių pirkinių, pakeliausite. Jei esate vieniši, nepraleiskite progos susipažinti su įdomiu žmogumi, nebijokite įsileisti meilės į savo gyvenimą. Jei sėdėsite namuose, menka tikimybė pakeisti asmeninių santykių sritį. Atsiminkite – romantiškų, įdomių pažinčių tikimybė labai didelė.

Žuvys

Balandis Žuvims žada spartų progresą daugelyje gyvenimo sričių, ypač versle. Meilės sferoje laukia staigmenos, dauguma bus malonios. Plutonas lems tai, kad jausite fizinę ir moralinę įtampą, bet laukia dosnus atlyginimas už pastangas. Jei ieškote darbo, norite keisti profesiją, kreipkitės pagalbos į artimus draugus – jie padės.

Draugai gali padėti ne tik dėl darbo, bet ir dėl meilės reikalų, tad neatsisakyti susipažinti. Žuvims balandis kūrybingų fantazijų įvairiose gyvenimo srityse metas. Aplinkiniai gali stipriai pakeisti apie jus nuomonę.

Pirmą balandžio trečdalį Merkurijui pereinant per Žuvų ženklą, gyvenimas įgaus spartesnį tempą, tapsite aktyvesni, ryžtingesni. Be ilgų pasvarstymų imsitės įvairiausių reikalų, nepavykus nesikrimsite. Pasistenkite būti nuoseklesni, užbaigti pradėtus darbus.

Meilės reikaluose būsite tiesiog neatpažįstamai vėjavaikiški, vengsite įsipareigojimų, o tai, žinoma, nepatiks jūsų mylimiesiems. Pasistenkite pasitaisyti, juk ir mylimas žmogus gali tuo pačiu atsilyginti.

Balandžiui įpusėjus padedami harmonizuojančio Saturno be didelio vargo sutramdysite emocijas, tad visi poelgiai bus gerai apgalvoti, tikslingi. Gali pasireikšti perdėtas taupumas, ribosite save. Žiūrėkite, kad asketiškas gyvenimo būdas nesibaigtų depresija. Pagalvokite – juk jums reikia teigiamų emocijų, įspūdžių. Šiuo metu prasidėję meilės santykiai bus ilgalaikiai, patvarūs.

Mėnesio pabaiga dėl nepalankaus Jupiterio poveikio gali atnešti finansinių nuostolių, rūpesčių. Venkite abejotinų finansinių sandorių. Ypač atsargūs būkite turintys savo verslą. Jei nesilaikysite įsipareigojimų, galite prarasti partnerio pasitikėjimą.

Na, bet meilei šis laikas be galo palankus, sėkmingas. Nauji gerbėjai ar gerbėjos apipils jus komplimentais, dovanomis, bet kokia kainas sieks jūsų palankumo. Meilės ryšį sustiprins atvirumas, jautrumas mylimam žmogui. Nepalikite artimųjų, jie bus dėkingi už paramą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)