Avinas

Kovą Avinai bus padėties šeimininkai, ypač jei neskubės. Neforsuokite įvykių, tegu viskas klostosi sava linkme. Be to, jei labai skubėsite, galite pamiršti ką nors svarbaus. Imkite vadžias į rankas ir neleiskite niekam kištis.

2013 m. kovo mėn. horoskopas Avinams pataria viską pirmiausia išbandyti patiems, remtis savo patirtimi. Gali būti, kad kitam jūsų patirties neprireiks, o galbūt ir pats nepanorėsite dalintis rezultatais.

Asmeninių santykių srityje didžiausias priešas gali būti jūsų paprastumas. Saldainiai, gėlės, vakarienės restorane – puiku, bet sugalvokite dar ką nors. Pavyzdžiui, pakvieskite mylimą žmogų pasiirstyti valtele ežere. Tik nuo jūsų pačių priklauso, kaip klostysis jūsų santykiai.

Avinams, kurių santykiai trunka ilgai, ar gyvenantiems santuokoje patariama pažvelgti į savo antrąją pusę kitomis akimis. Galbūt tada pastebėsite, kad daug ką išsigalvojote ir netgi patikėjote savo fantazijomis. Jei to nepadarysite, didelė tikimybė, kad kils nesutarimų.

Kovas – puikus laikas išsivežti šeimą atostogų. Nesvarbu, ar vyksite į užsienį, ar į kaimą pas giminaičius, svarbiausia, kad kelionė būtų suderinta ir suplanuota.

Šį mėnesį karjeros srityje Avinams niekas nepasikeis. Dirbsite tuos pačius darbus, tvarkysite tuos pačius reikalus, kaip ir vasarį. Vargiai tikėtinas paaukštinimas. Po kovo 15 d. kai kurie avinai gali sulaukti įdomių naujo darbo pasiūlymų, na o šie gali būti iš tiesų perspektyvūs.

Šiuo laikotarpiu pasistenkite vengti konfliktų su vyresnybe. Na o jų nekils, jei tinkamai vykdysite savo pareigas, laikysitės įmonės taisyklių. Galimos provokacijos iš konkurentų pusės. Paskatinkite save nedidelėmis, mielomis dovanomis.

Kaip jau minėta, kovą Avinams patartina išeiti atostogų, pailsėti. Taip sustiprinsite sveikatą, pakelsite tonusą. Ypač į naudą bus klimato pakeitimas.

Galimos sveikatos bėdos dėl sąnariuose susikaupusių druskų. Jei taip nutiko, pakoreguokite mitybą, pradėkite kasdien mankštintis. Dietos prireiks ir tiems Avinams, kuriems sutriko kepenų veikla.

Palankios dienos: 2,7, 11, 13, 18, 23.
Nepalankios dienos: 6, 12, 14, 19, 27, 31.

Jautis

Kovą Jaučiams patartina saugotis materialinių nuostolių. Galite netekti pinigų ar netikėtai sužinoti, jog reikia už kažką skubiai sumokėti. Būkite atidūs, pasirašydami su finansais susijusius dokumentus, čekius, atidžiai perskaitykite sutartis, taip pat ir teksto dalį smulkiu šriftu. Jei to nepadarysite, teks traukti pinigus iš piniginės, na ir tebūnie tai pamoka ateičiai.

Nesikrimskite, pasistenkite ramiai reaguoti į šią nesėkmę.
Asmeninių santykių srityje kovą bus gausu įdomių įvykių. Antroje mėnesio pusėje tikėtinos naujos pažintys, kurių aplinkybės bus visiškai netikėtos ar netgi keistos. Jei įsimylėsite, nepamirškite skirti laiko ir kitiems dalykams.

Turintiems partnerį ar gyvenantiems santuokoje Jaučiams kovą patariama ne tik įsiklausyti į antros pusės ir kitų šeimos narių nuomonę planuojant svarbius reikalus, bet ir būtinai į ją atsižvelgti.

Kovą laukia artimas bendravimas su giminaičiais. Gali būti, kad jie susidurs su sunkumais, o galbūt parems jums finansiškai ar pradžiugins dovanomis.

Darbe galimos ne pačios maloniausios situacijos. Neišsigąskite ir nesureikšminkite jų, visi klausimai bus išsprendžiami. Tiesa įtakos turės ir mėnesio pabaigoje užplūdusi prislėgta nuotaika – atrodys, kad visi tik ir nori jums pakenkti.

Kovą jaučiams patartina atkreipti dėmesį į visą jūsų ausis pasiekiančią informaciją. Ji padės reikiamu metu suvaldyti situaciją. Tai ypač aktualu kovo pradžioje. Dėl finansinės padėties galite būti ramūs. Pardavimais besiverčiantys Jaučio ženklo atstovai gal tikėtis didesnių pajamų. Ypač jei paįvairinsite parduodamų prekių asortimentą ar agentų skaičių.

Turintiems savo verslą Jaučiams tai tinkamiausias metas atlikti remontą ar verslo rekonstrukciją. Tik nepatartina pradėti statybų.
Sveikatos srityje vertėtų pasitikrinti šlapinimosi ir lyrinius organus, net jei jaučiatės visiškai sveiki. Ypač tai patartina vyresnio amžiaus Jaučio ženklo atstovams. Mažiau gerkite skysčių.

Palankios dienos: 2, 7, 11, 13, 22, 30.
Nepalankios dienos: 1, 9, 14, 17, 19, 31.

Dvyniai

Dvyniams šį mėnesį nerekomenduojama stengtis pasirodyti aplinkiniams geresniems, nei esate. Nesiimkite darbų, kurie jums ne pagal jėgas, nors jie ir būtų labai svarbios įmonei, kurioje dirbate. Paskui bus vėlu teisintis ir žadėti viską ištaisyti – jūsų tiesiog nesupras.

Apskritai kovą jūsų atlygis priklausys nuo to, kiek pastangų įdėsite. Jei pasidarėte aplaidūs, tingūs, tai ir atlygis bus atitinkamas. Ir nieko negalėsite kaltinti – tik save.

Kovą būkite ypač dėmesingi tėvams, nepriklausomai nuo to, ar gyvenate kartu, ar atskirai. Dažniau juos aplankykite, bent jau paskambinkite. Būdami dėmesingi laiku suteiksite pagalbą ar užkirsite kelią kažkokiems nemalonumams. Nebūkite abejingi nusiskundimams dėl sveikatos, liepkite eiti pas gydytoją, prireikus sumokėkite už tyrimus.

Kovas puikiai tinkamas ilgai atidėliotiems darbams namuose. Išmeskite nereikalingus daiktus, pakeiskite baldus, padarykite remontą.

Ilgalaikius santykius puoselėjantys Dvyniai gal būti ramūs – viskas klostysis sklandžiai. Poros neturintys šio ženklo atstovai greičiausiai užmegs romaną, mėgausis bendravimu ir sulauks gyvybinės energijos.

Darbe – audringas mėnuo. Jus įtrauks į visus įvykius, nors jums to visai nesinorės. Kad ir ką darytumėte, pasistenkite išlaikyti nuoseklumą, nestatykite vežimo priešais arklį. Šį mėnesį patartina apgalvoti kiekvieną savo poelgį, kad ir patį nereikšmingiausi. Pasekmės gali būti rimtesnės, nei tikėjotės, o tikslas ne visada pateisins priemones.

Be to, kovą nepatartinos didelės išlaidos, ypač jei kalba eina apie bendrą verslą. Jūsų partneriams gali nepatikti išlaidumas. Pajamos išliks stabilios, pagausėjimo tikėtis neverta.

Saugokitės peršalti, nevaikščiokite vėsiu vėjuotu oru. Stiprinkite imunitetą. Jeigu pirmą mėnesio pusę laukia operacijos, geriau jas nukelti, nes sveikimas gali užtrukti kur kas ilgiau, nei tikėjotės.

Palankios dienos: 2, 9, 15, 18, 20, 23, 28.
Nepalankios dienos: 5, 10, 17, 21, 24, 31.

Vėžys

Kovą Vėžiams patartina į viską, kas vyksta, pažvelgti iš šono ir per daug neimti į širdį. Šis požiūris ypač pravers tada, kai įvykiai nebus tiesiogiai susiję su jumis. Venkite skubotų sprendimų.

Skubėdami galite viską tik sugadinti, o pakeisti paskui nebus įmanoma. Karštligiškai veikdami neįvertinsite įvykių adekvačiai, tik atsidursite nepatogioje padėtyje.

Gali būti ir taip, kad jūsų ir oponento požiūris sutaps, tik abu kalbėsite skirtingomis kalbomis. Nedarykite skubotų išvadų iš to, ką išgirsite, apgalvokite savo poelgius, nenerkite stačia galva į įvykių sūkurį.

Asmeninių santykių srityje kovas taps lemiamos tiesos mėnesiu. Ilgalaikius santykius palaikantiems, tačiau niekaip dėl ateities neapsisprendžiantiems Vėžiams patartina pagalvoti, ar verta tęsti tai, ko galbūt jiems nereikia. Kovą gali netikėtai išaiškėti partnerio apgaulė. Neverta tikėti, kad jis nuolat užtrunka darbo reikalais ar kad jus erzinantis jo elgesys daugiau niekada nepasikartos.

Antra mėnesio pusė žada naują sėkmingą pažintį. Būtina sąlyga – nesėdėti namuose, išeiti į žmones – į svečius, į vakarėlius, naktinius klubus ir pan. Permainos laukia ir namuose. Išsiskyrus su partneriu teks prisiimti visą atsakomybę už namų ūkį. Nebijokite prašyti patarimų, jei kažko nesuprantate ar nesugebate, tik, žinoma, neįkyrėkite.

Darbe irgi laukia nemažai permainų. Didelė tikimybė, kad jums priskirs naujas, įdomias pareigas, o jūs puikiai su jomis susidorosite. Savaime suprantama, sulauksite padoraus atlyginimo. Jei paklaus, kokio atlyginimo norite, nesidrovėkite pelnytai įvertinti savo darbo.

Vėžiams patariama nekišti nosies į svetimus reikalus, tai pasakytina tiek apie asmeninę, tiek apie profesinę sritį. Kad ir žinotumėte atsakymą, nesiūlykite jo, kol jūsų neklausia, pasilaikykite patarimus. Priešingu atveju, rizikuojate įsivelti į svetimus rūpesčius, o laiko darbui nebeliks.

Verčiau skirkite dėmesio sveikatai. Atsisakykite žalingų įpročių, kuo sveikiau maitinkitės. Jei aktyviai sportuojate, stenkitės per daug neapkrauti nugaros. Per daug nepasikliaukite pirma pavasario saulute ir šilčiau renkitės.

Palankios dienos: 4, 8, 11, 18, 22, 30.
Nepalankios dienos: 6, 14, 19, 24, 27, 31.

Liūtas

Kovą pagrindinis Liūtų principas turi būti santūrumas. Venkite bet kokių konfliktų. Aplinkiniai gali neteisingai suprasti situaciją, ji gali pasisukti jums labai nepalankiu kampu. Bet kokie bandymai paveikti įvykius rezultatą tik pablogintų.

Jei įsivelsite į konfliktą norėdami išsaugoti gerą vardą, nesitikėkite pergalės. Jei jūsų priešininkas bus įtakingas asmuo, o jūs pasiskųsite įtakingam žmogui, galite nukentėti. Net jei labai norėtųsi nedelsiant atkeršyti, patartina neskubėti.

Meilės srityje tiesiog kunkuliuos aistros. Net jei mylimam žmogui norėsis tarmybės, jums būtinai norėsis kažko naujo. Taigi kovo pradžioje aistrų ir įtampos santykiuose tikrai bus. Beje, šiuo metu tikėtinas nepamirštamas, kvapą gniaužantis seksas su partneriu.

Vieniši Liūtai šiuo laikotarpiu tiesiog mėgausis gyvenimu – vaikščios į pasimatymus, žavės priešingos lyties atstovus. Galbūt taip vyks todėl, kad jie neparodys neigiamų charakterio bruožų, o gal būtent jie ir trauks kitą pusę.

Nepamirškite vaikų, jei, žinoma, jų turite. Šį mėnesį jiems ypatingai jūsų reikės.

Profesinėje srityje teks taisyti savo ankstesnes klaidas. Tai labai svarbu, nes greitai lakia reikšmingas įvykis – egzaminas, žinių patikrinimas, gali tekti pereiti į atsakingas pareigas. O gal net teks kraustytis. Kad ir kas tai būtų, svarbiausia, jog niekas neabejotų jūsų kompetencija.

Jei kovą kils konfliktų su konkurentais, venkite atviro susirėmimo. Galite padaryti lemtingą klaidą, kuris turės nemalonių padarinių. Prieš veldamiesi į konfliktą, pasiaiškinkite, kiek įtakingas jūsų varžovas.

Naujus projektus geriau atidėti antrai mėnesio pusei. Galbūt prireiks patarimo ar pagalbos. Patarimai bus labai naudingi.
Na o finansinius klausimus geriausia spręsti mėnesio pabaigoje. Tada tikrai žinosite, kad viskas susiklostys palankiai.

Savijauta kovą bus prastoka. Greičiausiai jausite nuolatinį nuovargį, rytais bus sunku keltis, kamuos peršalimai, virusinės ligos. Tai tiesiog pavasarinis vitaminų trūkumas. Gali suprastėti regėjimas ar prireiks keisti akinius.

Palankios dienos: 2, 7, 11, 13, 18, 22, 28.
Nepalankios dienos: 1, 8, 12, 16, 19, 31.

Mergelė

Kovą pavyks padaryti gyvenimą tokiu, kokio seniai norėjote. Aplinkybės bus jums palankios, tik nepraleiskite pro akis smulkmenų. Imkitės veiklos tik tokiu atveju, jei turite reikiamą informaciją, jei pakanka laiko ir nestinga priemonių. Atsakingai pasiruoškite, juk antro tokios progos gali tekti ilgai laukti.

Jei kažką paaukojote dėl kitų, nepagailėjote laiko, jėgų, nesitikėkite, kad jie atsimokės tuo pačiu. Visų pirma, to galite ir nesulaukti, o antra, juk niekas nevertė aukotis. Taigi neakcentuokite savo gerumo, nes tai gali tik papiktinti kitus.

Nesigirkite gerais darbais, nes taip jie praras savo vertę.
Asmeniniame gyvenime galimas tarpusavio supratimo su mylimu žmogumi praradimas. Ypač nelengva bus antra kovo pusė. Tikrai nepavyks primesti partneriui savo požiūrio. Mergelėms, kurių romanas dar tik prasidėjo, patartina būti tolerantiškoms. Toms, kurių santykiai ilgalaikiai, patartina nusiraminti ir palaukti, kol padėtis normalizuosis.

Kad išvengtumėte konfliktų, venkite neapgalvotų poelgių, apgalvokite veiksmus. Jei kam bus neaišku, ko jūs siekiate, paaiškinkite.

Priimto sprendimo nekeiskite. Jus tikrai supras, tebūnie ne iš karto.
Kovą galite susitikti su žmogumi iš praeities. Negrįžkite prie to, kas buvo, antraip prarasite tai, ką turite dabar.

Darbe galimas sąstingis, tikėtini projektų finansavimo sunkumai. Tai turės neigiamų padarinių materialinei padėčiai, juo labiau, kad pinigų gali skubiai prireikti. Su dideliais pirkiniais palūkėkite.
Kovo pradžioje rinkite informaciją, tyrinėkite. Mėnesio viduryje nedelsdami kibkite į darbus. Užbaikite tai, kas pradėta, bet naujų projektų geriau nepradėkite.

Kovą galimos skrandžio ligos. Gali paaštrėti chroniškos ligos. Teks atsisakyti įprasto maisto, maitintis sveikiau, lengviau. Gali prireikti medikų pagalbos.

Šiuo laikotarpiu pasistenkite apriboti druskos vartojimą.

Palankios dienos: 2, 7, 11, 13, 18, 28, 30.
Nepalankios dienos: 6, 8, 12, 17, 24, 31.

Svarstyklės

Kovą Svarstykles stebins aplinkinių poelgiai, nuolat teks išgirsti linksmų ar net piktų pokštų savo atžvilgiu. Taip pat ir darbe. Kadangi Svarstyklės emocionalios, galimi konfliktai. Pasistenkite susivaldyti, šypsokitės, tada jūsų priešininkai liks be nieko.

Pirmą pavasario mėnesį galimi sunkumai su artimaisiais. Iki šiol sugebėdavote nuspėti jų poelgius, bet dabar intuicija jus apleis. Nevertėtų pyktis. Tiesiog šiek tiek palaukite ir po kelių dienų galite apie tai pasikalbėti.

Šiaip Svarstyklėms nebūdingas pastovumas, bet kovą pranoksite patys save. Šį mėnesį galite neįvykdyti nė vieno pažado, taigi nieko nežadėkite, bus mažiau nuoskaudų.

Mylimieji šį mėnesį gali netikėtai nuvilti. Bet jūs stipriai apsiriksite, jei galvosite, kad geriausia – jau praeityje. Artimiausioje ateityje laukia džiaugsmingas laikotarpis. Tiesa, galimas ir naujas romanas.

Visų svarbiausia – išklausyti mylimą žmogų. Ir ne tada, kada jums patogu, o tada, kai reikia jam. Deja, Svarstyklės dažnai sulaužo šią auksinę taisyklę, todėl ir kyla dažni nepasitenkinimai santykiais.

Profesinėje sferoje viskas stabilu, netikėtumų kovas nežada. Pajamos taip pat bus stabilios. Gali pavykti anksčiau grąžinti nemažą paskolą. Galite imtis papildomų darbų, jie dirbsis lengvai ir sklandžiai. Darbe šį mėnesį nesivelsite į konfliktus, na o tai – teisingiausias sprendimas.

Sveikata bus stipri, nemalonūs netikėtumai negresia. Nepamirškite stiprinti imuniteto. Gerkite vitaminų, pats laikas pradėti mankštintis ar bėgioti. Žinoma, Svarstyklės pastovumu nepasižymi, tad jei pasportuosite bent kelis kartus per savaitę, bus didelis pasiekimas.

Palankios dienos: 2, 7, 9, 20, 23, 29.
Nepalankios dienos: 1, 6, 10, 17, 26, 31.

Skorpionas

Kovą sulauksite užtarnauto atlygio. Jei jis nedžiugins, nebus ko kaltinti – viskas buvo jūsų rankose. O gal jūs tiesiog nesuprantate, kad buvo reikalingas būtent toks rezultatas.

Nemeluokit, negudraukite, neišsisukinėkite. Jus iš karto perpras, o tada – nemalonumai... Kita vertus, jei esate tikri savo teisumu, pikti liežuviai jums nė motais.

Meilės sritis visiškai priklausys nuo jūsų antrosios pusės. Sulauksite daug dėmesio, tapsite artimesni. Bet jei partneris bus kuo nepatenkintas, viskas klostysis atvirkščiai. Ką gi, teks susitaikyti su esama padėtimi, ji juk ne amžina.

Šeimą turintiems Skorpionams būtų šaunu kovą išvykti į kelionę. Leiskite sau būti spontaniškiems ir nustebinkite sutuoktinį. Na o jei turite vaikų, jie tikrai įvertins staigmeną.

Darbe nekis didesnių rūpesčių. Viskas eis kaip per sviestą. Tiesa, visa tai daugiau pasakytina apie eilinius darbuotojus.

Aukštesnes pareigas užimantys skorpionai gali pajusti spaudimą iš viršiausių asmenų, gali nesutapti jūsų nuomonės. Be to, šiuo laikotarpiu gali dingti įkvėpimas, atrodys, jog situacija be išeities. Tai laikina.

Netikėtai sulauksite paramos iš dar menkai pažįstamo asmens.
Sveikata bus gana gera, tik galimi uždegimai, reumatas. Jei atsirado apgamas, nueikite išsitirti. Geriau pasitarti su specialistu, jeigu sutriko virškinimas. Maitinkitės sveikai, mažiau miltinių patiekalų, daugiau žalumynų, daržovių.

Palankios dienos: 2, 11, 15, 18, 23, 30.
Nepalankios dienos: 1, 10, 16, 17, 27, 31.

Šaulys

Kovą stenkitės nepasiduoti pirmam įspūdžiui, tramdykite emocijas, nors šį mėnesį būsite ypatingai azartiški visur – buityje, darbe ir pan. Įprastai azartiškai griebiatės kokio nors reikalo, o paskui staiga suprantate, kad nieko gero iš to nebus, deja, jau būna vėlu. Vertėtų atsakingiau apgalvoti savo norus.

Gali būti, kad pajusite nenumaldomą norą įgyvendinti kokią nors idėją. Visi jus atkalbinės, o jūs atkakliai laikysitės savo. Vertėtų laikinai atidėti sumanymo įgyvendinimą, juk jei nepraeis įkarštis, galėsite grįžti prie jo vėliau.

Vienišiems Šauliams kovas nebus itin sėkmingas. Veikiausiai todėl, kad dar nesate pasiruošę užmegzti ilgalaikių santykių. Kita vertus, pažintys daug džiaugsmo neatneš, o sutiktas žmogus nebus jūsų ilgai lauktasis ar lauktoji.

Ilgalaikiai Šaulių santykiai nepasikeis. Viskas klostysis sklandžiai, ramiai, džiaugsmingai. Atsidėkite šeimai, namams, antroji pusė tai įvertins.

Darbe stenkitės visais klausimais turėti savo nuomonę, tada išvengsite daugelio paklydimų. Jus bandys apgauti, tad sulaukę pasiūlymo dalyvauti projekte, neskubėkit sutikti.

Ilgai užimančius aukštą postą Šaulius gali mėginti išstumti. Pasistenkite, kad išlaidos neviršytų pajamų.

Šį mėnesį susirūpinkite širdimi, vertėtų atlikti tyrimą. Imunitetas bus kiek nusilpęs, tad gali prikibti įvairūs virusai. Venkite kontakto u ligoniais.

Pervargimas, nusilpęs imunitetas neigiamai veiks savijautą, gali skaudėti galvą, kankinti nemiga. Kovą valgykite daugiau vaisių ir riešutų.

Palankios dienos: 2, 11, 13, 18, 23, 30.
Nepalankios dienos: 6, 10, 12, 17, 19, 21.

Ožiaragis

Kovą Ožiaragiams rekomenduojama vykdyti įsipareigojimus ir būti punktualiems, tada išvengsite daugybės problemų. Svarbiausia – atsiminti, ką žadėjote, o dar svarbiau – kada. Tik tokiu atveju neprarasite sąjungininkų. Sėkme per daug nepasitikėkite, ji gali netikėtai nusisukti.

Kovą Ožiaragiai išleis nemenkas sumas. Nesijaudinkite, pinigų dar uždirbsite, na, o išlaidos buvo būtinos. Be to, liks santaupų. Taigi bankrotas negresia.

Asmeniniame gyvenime viskas klostysis kuo puikiausiai. Šis mėnuo – labai palankus vienišiems Ožiaragiams, jie turi daugybę galimybių sutikti didžiąją gyvenimo meilę. Tai gali atsitikti jau pirmą mėnesio savaitę. Nors Ožiaragiai su nepasitikėjimo žvelgia į netikėtumus, šis netikėtumas bus prie širdies.

Šeimas jau sukūrusiems Ožiaragiams vertėtų parodyti partneriams daugiau dėmesio, nepamirškite jais žavėtis. Apskritai nesvarbu, kuris iš jūsų teisus, svarbiausia, kad sutuoktinis jaustų jūsų švelnumą, atsidavimą, na o tada viso to sulauksite su kaupu.

Profesinė sritis šį mėnesį džiugins, ji – visiškai jūsų rankose. Galite drąsiai imtis įvairiausių projektų arba priešingai – nuspręsti kiek pailsėti ir atlikti tik būtiniausius darbus.
Kad ir ką nuspręstumėte, jums viskas seksis. Išspręsite seniai ramybės nedavusius klausimus. Kovą fortūna jums itin palanki, tad galite išbandyti ką neįprasto.

Kovą baiminsitės dėl sveikatos. Kartą kitą nusičiaudėję jau nerimausite, kad užpuolė gripas. Atsipalaiduokite ir geriau atkreipkite dėmesį į apavą - ar jis tikrai patogus ir nedeformuoja jums kojų.

Palankios dienos: 2, 11, 13, 18, 28, 30.
Nepalankios dienos: 1, 8, 15, 17, 24, 27.

Vandenis

Vandenių laukia nelengvas kovas. Beveik visi jūsų poelgiai bus neteisingi ir turės rimtų padarinių. Deja, Vandeniai veiks aklai, neapskaičiuodami jėgų. Pasistenkite stabtelėti ir pagalvoti, ką darote. Neverta akla spyriotis.

Kita vertus, kovas jums gali būti labai sėkmingas. Svarbiausia – suprasti, ko norite pasiekti, tada tikrai pavyks pasiekti tikslą per trumpą laikotarpį. Jei neturėsite aiškaus suvokimo, nieko nepavyks, nepaisant visų pastangų.

Asmeniniame gyvenime neverta tikėtis kažko ypatingo. Net jei atsiras naujų pažinčių, jos neturės didelės įtakos jūsų gyvenimui. Jei jūsų ryšys tik prasidėjo, parenkite partneriui kuo daugiau staigmenų, tegu jis ar ji nežino, kur kviečiate, nebijokite eksperimentuoti. Žinoma, pasistenkite išsiaiškinti, ar partneriui patinka nenuspėjamas elgesys, juk ne visiems tai prie širdies.

Tiems, kurių santykiai trunka ilgą laiką, patartina atsiminti draugus. Juo labiau, jei pastebėjote, kad ėmėte vienas kitam priekaištauti dėl smulkmenų. Pasikvieskite svečių ar patys aplankykite draugus, tai išeis į naudą.

Namuose pažiūrėkite su partneriu filmą, drauge pasigaminkite vakarienę. Vienintelė sąlyga – užsiėmimas turi patikti abiem.
Darbe dirbsite įprastus darbus. Na, o laisvalaikiu bus proga pasišvęsti tam, ką labiausiai mėgstate.

Galbūt sumanysite įgyvendinti kokį projektą. Jei neturite pomėgių, visa galva pasinersite į darbą, o tada gali atrodyti, kad esate ant išsekimo ribos. Žodžiu, kovas jums nelengvas mėnuo, tačiau turėtumėte įveikti sunkumus.

Turintiems savo verslą Vandeniams kovą visus klausimus teks spręsti patiems. Samdomi darbuotojai sulauks kolegų prašymų padėti, neatstumkite bendradarbių.

Jei kovą sunegaluosite, keliaukite pas gydytoją ir vykdykite jo nurodymus. Nemėginkite gydytis savarankiškai. Gali kilti bėdų su sąnariais, gali susidaryti trombai. Galimos traumos sportuojant, todėl būkite nuosaikesni.

Palankios dienos: 2, 5, 11, 18, 23, 30.
Nepalankios dienos: 3, 12, 17, 21, 24, 27.

Žuvys

Kovą nieko neplanuokite iš anksto, nes didelė tikimybė, kad jūsų pasirinkimas bus klaidingas. Verčiau veikite atsižvelgdami į esamą situaciją. Pasikliaukite intuicija, juk ji nė karto jūsų neapgavo.
Gali būti, kad šiuo laikotarpiu teks dirbti kelis darbus.

Pasistenkite juos užbaigti, nei jei atrodo, kad užduotis jums per sunki. Nesistenkite visiems įtikti, nes žmonės pradės laikyti jus veidmainiu. Galimi nesusipratimai su artimaisiais ir draugais. Jums atrodys, kad jie nepaiso jūsų interesų, nors iš tiesų taip nėra.

Kovą Žuvys demonstruos joms nebūdingą atkaklumą meilės srityje. Kovą jūs sugebėsite pašalinti visus konkurentus iš kelio, o tai padarysite tokiu būdu, kad mylimas žmogus liks sužavėtas ir galutinai palinks į jūsų pusę.

Tokio paties principo Žuvys laikysis ir santuokoje. Jos nė žingsniu nesitrauks nuo užimamos pozicijos, atkakliai laikysis savo pažiūrų. Atkaklumą vainikuos sėkmė – tai bus neginčijamos meilės įrodymas antrajai pusei.

Kovą galite įrodyti savo teisumą tėvams, vyresniems giminaičiams. Sugebėsite tai padaryti neįkyriai.

Profesinėje srityje ne visada pavyks įtikinti aplinkinius savo teisumu. Palanki padėtis gali staiga pasikeisti visiškai priešinga linkme. Pavyzdžiui, galite nesulaukti paaukštinimo, nors atrodė, kad iki jo – vienas žingsnis. O gal negausite paskolos. Kita vertus, finansinių rūpesčių neturėsite, pajamos bus stabilios, netgi tikėtinos premijos. O gal atsiras papildomų pajamų šaltinis.

Sveikata šiuo metu – jūsų rankose. Jei norite būti sveiki, šilčiau renkitės, nevalgykite nesveikų produktų ir nepamirškite pailsėti. Atkreipkite dėmesį į virškinimo sistemą – jei pajusite kažką nemalonaus, imkitės priemonių. Galimos druskų sankaupos sąnariuose.

Palankios dienos: 2, 5, 13, 20, 27, 29
Nepalankios dienos: 1, 6, 16, 19, 25, 31.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)