Vasaris – ryšių plėtimo, idėjų įgyvendinimo, planų realizavimo laikas. Pradėjus naują veiklą būtent vasarį, bus lengva nugalėti sunkumus, viskas seksis patiriant mažiausius nuostolius. Taigi, vasarį reikėtų veikti drąsiai, ryžtingai, nesidairant atgal.

Avinas

Avinui šį mėnesį reikėtų vengti ryžtingų veiksmų. Leiskite gyvenimui tekėti sava vaga. Neskubinkite įvykių, net jei jums atrodys, kad kas nors ne taip, tiesiog stebėkite iš šalies ir viskas susitvarkys.

Vasarį Avinui bus aktuali bet kokia informacija, nesvarbu, iš kokių šaltinių. Tai gali būti šiaip naujienos, gandai, pašalinių nuomonė. Tačiau gautas žinias reikėtų atidžiai patikrinti.

Vasaris – tai mėnuo, kai jums reikės prislopinti savo agresyvumą. Svarbu, kad aplinkiniai jus laikytų maloniu žmogumi. Taip pat labai svarbu, kad jūs nustotumėt save graužti už kažkada padarytas klaidas. Tai tik veikia slegiančiai, nieko gero neduoda. Bet jūs neturėtumėt pirmas pulti taikytis, nes ši iniciatyva liks neįvertinta.

Asmeniniame gyvenime iškils būtinybė pasirinkti. Jums reikės apsispręsti, ar verta užmegzti rimtesnius santykius su vienu žmogumi, ar likti tik draugais. Galimas dalykas, kad jums reikės paaukoti romantiškus santykius, kad galėtumėt padėti artimam žmogui. Tačiau už tai sulauksite likimo dovanos.

Antroje mėnesio pusėje jūs aktyviau leisitės į naujas pažintis – sėkmė bus jūsų pusėje.

Vedusių šio ženklo atstovų laukia nelengvas laikotarpis. Jūsų santykiams gresia rimtas išbandymas rutina. Todėl stenkitės savo sutuoktiniui skirti daugiau dėmesio ir paskubėkite, kad nebūtų per vėlu.

Šį mėnesį jūs galite jūs galite sulaukti tėvų kišimosi į jūsų santuoką. Pasistenkite to neleisti, nes kils nesutarimai.

Darbe padėtis taip pat nepastovi. Mėnesio pradžioje jus gali užversti darbu, jums teks pasistengti, kad konkurentai jūsų neaplenktų. Jau mėnesiui baigiantis fortūna jums vėl nusišypsos, jūsų padėtis žymiai pagerės. Galėsite užsiimti karjeros reikalais.

Pasistenkite imtis tų darbų, kuriuos jūs realiai galite padaryti, kurie verti jūsų pastangų. Tada galite laukti finansinės padėties pagerėjimo. Galite sulaukti ir piniginės dovanos.

Pirmoji mėnesio pusė Avinams nebus palanki sveikatos atžvilgiu. Horoskopas žada, kad jūsų dvasinės ir fizinės jėgos bus išsekusios, todėl reikėtų atkreipti dėmesį į mitybą, maistą praturtinti vitaminais. Reikėtų maitintis taisyklingai.

Tačiau gydytis, atlikti gydomąsias procedūras šiuo metu nerekomenduojama. Didelė alergijos tikimybė. Gresia traumos buityje.

Palankios dienos – 1, 3, 14, 16, 21, 24.

Nepalankios – 4, 6, 10, 12, 20, 23.

Jautis

Šį mėnesį Jaučiui nebus lengva įgyvendinti savo planus. Tam prireiks visų jūsų sugebėjimų ir žavesio. Svarbiausi – nenusivilti ir nepasiduoti, ir viskas pasiseks. Jums padės netgi tie žmonės, iš kurių nesitikite pagalbos. Tik nebūkite užsisklendę savyje, nemokykite kitų, kaip jiems elgtis.

Pasistenkite nesidalinti savo idėjomis, nes didelė tikimybė, kad jomis pasinaudos kiti. Jūs liksite nuošalyje. Tačiau ir tuo atveju nereikėtų nuleisti rankų ir nusiminti. Jūsų pastangos ir talentas bus įvertinti.

Asmeniniame gyvenime vyraus sąstingis. Jūsų santykiai atsidurs aklavietėje, jei nekeisite savo elgesio. Didžiausias jūsų santykių priešas – nuobodulys ir rutina, pasistenkite kovoti su jais ir suteikti santykiams daugiau romantikos.

Jei jūsų romanas tik prasideda, neskubėkite nieko keisti, nors ir viskas sklandžiai sekasi. Viską gerai apgalvokite, įsiklausykite, ką sako jūsų vidinis balsas.

Profesinėje sferoje reikės pasitelkti kantrybę. Tai dar ne tas laikas, kai reikia skubinti įvykius ir pradėti naujus projektus. Jums gali neužtekti jėgų jiems įgyvendinti. Aktyvumas kiek sumažės, teks dirbti daugiau. Rezultatus galėsite įvertinti tik mėnesio pabaigoje.

Kolegos neskubės jums padėti, jų nedomins jūsų problemos. Aplinkybės taip pat bus ne jūsų pusėje.

Finansinė padėtis bus ne itin palanki. Ją gali pabloginti tai, kad jūs norėsite įsigyti kokį brangesnį pirkinį. Nepirkite nieko impulsyviai, gerai pagalvokite, ar jums to pirkinio tikrai reikia.

Gerai sveikatai palaikyti jums patartina vartoti kalcį. Kaulai – jūsų labiausiai pažeidžiama vieta. Jums gresia rimtos traumos, kaulų lūžiai. Gali kilti problemų dėl dantų, bet imtis kokių rimtesnių procedūrų nepatariama. Tiems Jaučiams, kurie turi problemų dėl kepenų, reikėtų atkreipti dėmesį į negalavimų paūmėjimą ir kreiptis į gydytojus.

Palankios dienos – 1, 5, 7, 16, 20, 25.

Nepalankios – 4, 8, 12, 17, 26, 28.

Dvyniai

Vasaris Dvyniams – ypatingo aktyvumo metas. Būtent šį mėnesį pasiseks įgyvendinti tai, kas ilgai buvo atidėliojama. Labai svarbu nepraleisti progos, juk vasario mėnesį Dvyniams viskas seksis. Patariama pasinaudoti jus supančių žmonių pagalba, atsisakyti tam tikrų ambicijų. Galimas daiktas, kad šiuo laikotarpiu jums prireiks papildomų žinių, todėl reikės pasimokyti. Tai atims iš jūsų kiek laiko, bet išeis į naudą.

Vasario mėnesį jums pavyks pademonstruoti savo profesinius sugebėjimus, jie aplinkinių bus tinkamai įvertinti. Didelė tikimybė, kad jums pasiūlys naujas labiau atsakingas pareigas.

Jūsų meilės reikalai vasarį priklausys tik nuo jūsų pačių. Jei norite, kad jie būtų tolygūs ir džiaugsmingi, pasistenkite vengti nereikalingų diskusijų, konfliktų. Jei jums brangus jūsų partneris, pasistenkite skirti jam kuo daugiau dėmesio. Jūsų pastangos neliks nepastebėtos. Domėkitės tuo, ką mėgsta jūsų partneris, būkite atidūs jo įpročiams.

Neturėtumėte apleisti tų įsipareigojimų, kuriuos anksčiau gera valia prisiėmėte. Už jus niekas nieko nepadarys, bet tai ir nebūtina, nes tik jūs geriausiai žinote, ką reiks daryti.

Ypatingą dėmesį skirkite tam, kad jus suptų švari aplinka. Nepamirškite ir asmeninės higienos.

Darbe viskas klostysis puikiai. Fortūna jums šypsosis ir suteiks daug naujų galimybių, kad įgyvendintumėt savo planus. Svarbiausia – nieko neatidėlioti, nes laimė gali ir nusisukti. Tačiau prieš veikdami gerai viską apgalvokite.

Pasistenkite išlaikyti gerus santykius su bendradarbiais ir verslo partneriais. Sėkmei pasiekti jums prireiks aplinkinių pagalbos, protingų patarimų. Valdykitės, net jei jums kas nors nepatiks. Galbūt jūs ne iki galo viską išsiaiškinote.

Dvynių materialinė padėtis didelių rūpesčių nekels. Ji bus stabili, pajamos didės. Mėnesio pabaigoje galėsite leisti sau įsigyti tai, apie ką anksčiau tik svajojote.

Tačiau sveikata mėnesio pabaigoje gali sušlubuoti. Todėl jau vasario pradžioje užsiimkite sveikatos stiprinimu, grūdinimusi. Būtų gerai, jei atliktumėte išsamius sveikatos tyrimus. Pasistenkite mažiau vartoti saldžių ir riebių produktų.

Palankios dienos- 3, 5, 16, 21, 24, 28.

Nepalankios – 4, 7, 8, 17, 19, 26.

Vėžys

Šį mėnesį Vėžiams atsiras galimybė pakeisti savo gyvenimą. Tačiau tam prireiks nemažai pastangų, todėl ramaus gyvenimo nesitikėkite. Mėnuo jums suteiks nemaža džiaugsmo – laukia malonūs siurprizai. Ir nors jūsų norai ims pildytis, atsipalaiduoti neverta – iki didžiosios svajonės išsipildymo dar toli.

Vasaris Vėžiams bus sėkmingas ir asmeniniame gyvenime. Jus galite nieko nebijoti – net jei suklysite, klaidos nebus svarbios ir viskas greit išsispręs.

Santykiai su partneriu žada būti aistringi, tačiau kad jie išsilaikytų tokiame lygyje, reikės pasirūpinti, kad jų neužgožtų rutina. Ir mažiau eksperimentuokite – tai neišeis į naudą.

Vedę Vėžiai šį mėnesį paskirs savo šeimos židinio kurstymui, tą jie darys kartu su artimaisiais. Gali būti, kad jūs dažniau lankysite gimines ir draugus, daugiau praleisite laiko su šeima. Atminkite, kad savo gyvenimą turite planuoti pats, nereikia nieko mėgdžioti.

Nepamirškite daugiau dėmesio skirti vaikams. Žaiskite su jais lavinamuosius žaidimus, padėkite jiems ruošti namų darbus.

Vasario mėnesį Vėžiams gerai seksis ir profesinėje sferoje. Galimas kilimas karjeros laiptais. Vadovybė pastebės ir įvertins jūsų pastangas. Šis laikas itin tinka pradėti naujus projektus, naują verslą. Viskas, ko imsitės šį mėnesį, klostysis sėkmingai. Darbe gali iškilti šiokių tokių nesusipratimų su kolegomis, ypač pirmomis vasario dienomis, bet jei reaguosite į viską ramiai, situacija greitai susitvarkys.

Pasistenkite išlaikyti gerus santykius su vadovybe, neabejokite viršininkų sprendimais. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili, netgi galima tikėtis papildomų pajamų.

Tai, jog Vėžiai skirs mažai dėmesio savo sveikatai, gali sukelti keletą nedidelių negalavimų. Tačiau reikėtų į viską žiūrėti pozityviai ir sveikata pagerės.

Tiems Vėžiams, kurie turėjo problemų dėl širdies, reikėtų labiau patausoti save, nepersidirbti. Kartais gali pasitaikyti tachikardijos ar oro trūkumo, neuralgijų požymių. Nesigydykite patys, pasitarkite su specialistais.

Palankios dienos- 2, 5, 11, 15,16, 24.

Nepalankios – 4, 8, 13, 19, 25, 28.

Liūtas

Šį mėnesį Liūtai atrodys kiek išsiblaškę ir pasimetę – o tai šio ženklo atstovams paprastai nebūdinga. Dėl to jie dažnai nesupras, ką jiems sako pašnekovai, darys neteisingas išvadas. Liūtams vasario mėnesį patariama susilaikyti nuo ginčų, nesivelti į tuščias diskusijas. Taip pat nesutikite su abejotinais pasiūlymais, nes jie atneš jums tik nuostolius. Šis mėnuo - tinkamas laikas susimąstyti apie ateitį.

Asmeniniuose santykiuose reikėtų elgtis nepriekaištingai, ypač jei jūsų romanas tik prasidėjęs. Pati didžiausia klaida – bandyti įsprausti partnerį į rėmus, būti grubiam, rodyti savo liūtišką charakterį. Tačiau įsimylėję liūtai patys tampa nuoširdesni, lankstesni.

Šiuo laikotarpiu galimi nesusipratimai, įtampa santykiuose su tėvais, ypač su tėvu. Venkite konfliktų, stenkitės taikiai viską išsiaiškinti.

Profesiniame gyvenime galimos permainos. Jūs būsite apkrauti darbais. Pasistenkite nepersidirbti, neapsiimkite svetimų įsipareigojimų.

Vasario mėnesį nenusimato kilimo karjeros laiptais. Netgi gali kilti konfliktų dėl to, kad kas nors suabejos jūsų profesiniais sugebėjimais. Geriau išlikti šaltakraujiškiems, nes šis laikotarpis netinkamas kovai, įrodinėjimams, teisingumo ieškojimui.

Materialinė padėtis jūsų taip pat nedžiugins, pajamos bus nestabilios. Galimos nemažos išlaidos, susijusios su artimaisiais, kuriems prireiks finansinės paramos.

Galimi sveikatos sutrikimai – ypač jautrūs inkstai. Didelė tikimybė, kad išryškės artritas ar paaštrės esamos ligos. Tačiau galite pasikliauti savo organizmu – jis dar pakankamai stiprus, kad susidorotų su negalavimais. Nepiktnaudžiaukite vaistais.

Liūtų savijauta nebus gera – orų permainos sukels įvairių negalavimų tose kūno dalyse, kurios buvo ne iki galo išgydytos. Pasistenkite stiprinti imunitetą, išbandykite netradicinės ar liaudies medicinos metodus.

Palankios dienos – 1, 7, 14, 16, 21, 28.

Nepalankios – 4, 5, 11, 18, 25, 27.

Mergelė

Ir šį mėnesį, kaip ir visada, Mergelės sugebės pakreipti reikalus gerąja jiems linkme. Vasarį jiems derėtų įsiklausyti į aplinkinių patarimus. Jie bus jums naudingi. Tačiau spręsdami svarbiausius reikalus pasikliaukite tik labiausiai patikimu žmogumi.

Mergelės, dirbančios vadovaujantį darbą, turėtų gerai pagalvoti, prieš priimdamos kokį svarbų sprendimą. Šiuo laikotarpiu didelė kelionių, komandiruočių tikimybė, į kurias jūs leisitės su bendrakeleiviu. Pasirinkite tinkamą keliavimo būdą.

Asmeninių santykių srityje viskas klostysis sklandžiai. Jūs gausite atsakymą į bet kokį jus dominantį klausimą. Netikėti partneriu nebus jokios prasmės.

Vienišų Mergelių šį mėnesį laukia naujos pažintys, tačiau nereikėtų į jas dėti pernelyg daug vilčių. Jums likimo skirtasis vis dar kažkur klaidžioja, tačiau neliūdėkite vieni ir puikiai leiskite laiką.

Mergelės, turinčios šeimą, jausis ramiai ir stabiliai. Būsite patenkinti tuo, kaip klostysis jūsų šeimyniniai santykiai.

Vasaris – tinkamas metas santykiams su artimais žmonėmis, giminaičiais, su kuriais buvote susipykę, gerinti. Nemokykite kitų, kaip gyventi, valdykite savo emocijas ir jums pavyks susitaikyti.
Darbe jums taip pat reikėtų vengti konfliktų. Šiek tiek pakeiskite savo elgesį, nepasiduokite neigiamoms emocijoms.

Galimas paaukštinimas darbe. Dėl to reikėtų pasistengti iš anksto.
Tačiau su konkurentais taikiai susitarti nepavyks, jų veikla vasario mėnesį taip pat bus intensyvesnė. Reikės nusiteikti kovai. Jums apie save primins ir seni nedraugai.

Sveikata šį mėnesį priklausys nuo jūsų pačių. Jums reikėtų pasisaugoti įvairių peršalimų, kurie gali komplikuotis bronchų ligomis. Jei pastebėsite, kad pablogėjo sveikata, sustokite, pailsėkite ir būtinai gydykitės.

Vasarį galite turėti problemų dėl sąnarių, ypač rankų ir pečių. Gali paaštrėti odos ligos. Pasisaugokite raumenų pertempimo, ypač sportuodami.

Palankios dienos – 3, 5, 14, 18, 21, 24.

Nepalankios – 4, 8, 17, 20, 23, 28.

Svarstyklės

Vasaris Svarstyklėms – konkrečių sprendimų metas. Jums reikės nuspręsti, ko būtent norite. Svarbu siekti užsibrėžto tikslo ir nekeisti kasdien sprendimų. Ir nors nuolatinės abejonės būdingos Svarstyklėms, būtent dėl jų šį mėnesį galite papulti į nemalonią situaciją.

Jūsų laukia netikėti įvykiai. Kad pasiektumėte savo tikslą, jums reikia įvertinti situaciją ir pabandyti suprasti, kad pasaulis aplink jus pasikeitė.

Asmeniniai santykiai klostysis gerai, jūs jausitės tiesiog puikiai Jumis bus žavimasi, tai dar labiau pakels jūsų savivertę.

Svarstyklės vasario mėnesį taps tiesiog priešingos lyties numylėtinėmis, tačiau būkite atidūs, kad nesukeltumėte partnerio pavydo. Bet jus tai bus netgi malonu, nes nesijausite ilgam paliekamas vienos.

Santuokoje esančioms Svarstyklėms reikėtų pasirūpinti, kad šeima gyventų atskirai nuo tėvų. Kitaip gali kilti trintis, pablogėti santykiai. Tokia pat tikimybė ir gyvenant kartu su kitais artimais giminaičiais, pavyzdžiui, seserimi.

Šeimoje gali iškilti šiokių tokių problemų, tačiau nerekomenduojama kreiptis patarimo į asmenis iš šalies. Tikros pagalbos jums niekas nesuteiks, o pakenkti gali.

Karjera ir piniginiai reikalai klostysis įvairiai. Nenusiminkite, jei jūsų projektai patirs nesėkmę. Jūs sugebėsite pakankamai greitai viską ištaisyti. Vasario mėnuo netinkamas keisti darbą. Tokie kardinalūs sprendimai gali nulemti, kad iš viso prarasite darbą.

Tiesa, jei jums pasiūlys grįžti ten, kur jūs anksčiau dirbote, nedelsdami sutikite. Šiuo atveju galite tikėtis kilimo karjeros laiptais.

Nebandykite imtis ko nors nauja. Geriau baikite tuos darbus, kuriuos pradėjote.

Vasario mėnesį jums tikriausiai nepavyks išvengti šiam laikotarpiui būdingų peršalimo ligų. Jei sunegaluosite mėnesio pradžioje, tuoj pat kreipkitės į gydytoją, nes gali iškilti rimtų komplikacijų. Ligų profilaktikai stiprinkite imuninę sistemą, pasistenkite neperšalti, o pajutę pirmuosius simptomus, įtrinkite krūtinę skiestu eteriniu aliejumi.

Palankios dienos – 1, 11, 16, 24, 28.

Nepalankios – 5, 8, 13, 19, 26.

Skorpionas

Vasario mėnesį Skorpionai bus linkę nusileisti, nors tai jiems nebūdinga. Savo tikslų jie sieks įvairiai manipuliuodami, aplinkiniais keliais. Šio ženklo atstovai pagaliau supras, kad realybė diktuoja savo sąlygas nepriklausomai nuo to, patinka tai jiems ar ne.

Šį mėnesį didelė tikimybė Skorpionams sutikti savo gyvenimo meilę. Įdomu tai, kad žmogus, kurį mylėsite ateityje, iš pradžių jums nepatiks. Skorpionai gali nesulaukti tokių pat jausmų, kokius jie jaučia, atsako iš partnerio. Jei įskaudinsite, atstumsite partnerį, atgaivinti jausmus bus labai sunku, beveik neįmanoma. Todėl jums reikėtų būti labai dėmesingiems savo antrajai pusei, pasistengti iš anksto numatyti partnerio reakciją. Būkite budrūs.

Į naujas pažintis nereikėtų itin kreipti dėmesio, tiesiog bendraukite be papildomų įsipareigojimų. Įvairiais patarimais jums norės padėti tėvai ir tolimesni giminaičiai.

Finansinėje sferoje numatoma šiokia tokia sumaištis, Skorpionams bus sunku apsispręsti, kam ryžtis. Tai būdinga ir savo verslą turintiems, ir samdomiems darbuotojams. Prireiks ypatingo įžvalgumo, kad pasirinktumėte teisingą sprendimą.

Bet būtent šį mėnesį fortūna jus apdovanos nepaprasta intuicija, kuri padės priimti teisingą sprendimą sudėtingoje situacijoje. Jūs nujausite, kas laukia ateityje.

Šį mėnesį jums nerekomenduojama pradėti naujus projektus, nes sunku tikėtis sėkmės. Svarbu išlaikyti gerus santykius su viršininkais, net jei ir nesate geri draugai. Paaukštinimo taip pat dar reikės palaukti.

Vasario mėnesį jūsų sveikatai grėsmę kels peršalimo ligos, ypač jautri bus gerklės sritis. Profilaktiškai, norėdami sustiprinti sveikatą, atlikite gydomąjį ar atpalaiduojantį masažą.

Skorpionai sporto mėgėjai turėtų nepersistengti. Galite pertempti raiščius, pakenkti sąnariams. Trūks lankstumo.

Palankios dienos – 2, 3, 7, 14, 16, 24.

Nepalankios dienos 4, 6, 17, 20, 25, 28.

Šaulys

Vasario mėnesį Šauliams nereikėtų stengtis paveikti įvykių, geriau likti stebėtojo vaidmenyje. Žvaigždės žada, kad teigiamo rezultato nesulauksite, o pakenkti galite lengvai.

Šis mėnuo tinkamas užsiimti mėgstama veikla, hobi. Jūs galite pasiekti neblogų rezultatų. Patartina būtų netgi išeiti atostogų ir išvykti į nedidelę kelionę.

Bendrauti su aplinkiniais šį mėnesį seksis gerai. Jūs suprasite visus iš pusės žodžio ir gausite visa, ko norėsite.

Asmeninių santykių srityje jūsų laukia nepastovumas. Tačiau nusiminti dėl to nereikėtų, nes viskas greitai pasisuks teigiama linkme.

Antroji mėnesio pusė žada naujų pažinčių, tačiau pasistenkite neskubinti įvykių. Patartina paklausyti pašalinių žmonių patarimų, tačiau tik tų, kuriems pritars jūsų intuicija.

Vasaris – tinkamas metas daugiau laiko skirti vaikams. Pasikalbėkite su jais. Papasakokite ką nors iš savo patirties arba paskaitykite kartu su jais knygą. Ypač svarbu išlaikyti gerus santykius su paaugliais. Nekamantinėkite įkyriai, geriu pats rodykite tinkamą pavyzdį.

Jei profesinė veikla jūsų netenkina, ne pats tinkamiausias metas ką nors keisti. Ieškantiems darbo šį mėnesį dar nepasiseks. O jei ir surasite ką nors, didelė tikimybė, kad nusivilsite. Tačiau galite negaišti laiko ir tiesiog mokykitės, kelkite profesinę kvalifikaciją.

Darbe atkreipkite dėmesį į tai, kaip bendraujate su kolegomis ir viršininkais, pasistenkite vengti nekorektiškų pastabų. Tie Šauliai, kurie turi savo verslą, ypač šeimyninį, gali tikėtis nemažo pelno.

Jūsų savijauta gali būti problematiška. Tai gali būti susiję su senomis traumomis, lėtinėmis ligomis. Neužsiimkite savigyda, nepiktnaudžiaukite vaistais, nes galite sau pakenkti. Pasistenkite nepervargti, geriau paimkite atostogų ir pailsėkite.

Palankios dienos - 3, 6, 14, 21, 24, 28.

Nepalankios – 4, 8, 13, 20, 26, 27.

Ožiaragis

Šį mėnesį Ožiaragiai gali sulaukti žinių, kurios ne tik išplės akiratį, bet ir pakeis jų gyvenimą. Nepamiškite, kad svarbūs visi įvykiai ir ženklai, net patys smulkiausi.

Jei vasario pradžioje nekreipsite į juos dėmesio, galite padaryti didelę klaidą. Spręsdami problemas pasikliaukite draugų išmintimi. Nebijokite rizikuoti. Jūs nieko neprarasite.

Asmeniniuose santykiuose galima tarpusavio supratimo stoka. Dėl to bus kaltas jūsų pernelyg didelis užsispyrimas. Dar blogiau bus, jei į tarpusavio nesutarimus įtrauksite pašalinius asmenis. Ką jie bepatartų, vis tiek viską darysite savaip, tai toks elgesys tik pablogins santykius.

Kad ir kaip besiklostytų jūsų santykiai, jūs norėsite, kad būtų dar geriau. Tačiau viskas priklauso tik nuo jūsų pačių. Jei jūs nepatenkintas susiklosčiusia situacija, veikite.

Vasaris – tinkamas laikas savo reikalingumo, nepakeičiamumo įrodymui ne žodžiais, o darbais. Tai susiję ir su artimaisiais, ir su giminėmis, ir su draugais. Svarbu nustatyti tinkamus prioritetus ir nepersistengti, nes kitaip skaudžiai nusivilsite.

Profesinėje sferoje prieš pateikdami naujus projektus ar idėjas pamąstykite, ar tai tikrai reikalinga. Šį mėnesį nepatariama imtis darbų, kurie neturi aiškaus tikslo, jums nepavyks jų įgyvendinti.
Materialinė padėtis rūpesčių neturėtų kelti, tačiau tam prireiks ir jūsų pastangų.

Jūsų užsispyrimas turės įtakos ir jūsų sveikatai. Didelė tikimybė, kad netgi pablogėjus sveikatai jūs atsisakysite gydymo. To daryti nereikėtų. Ypatingą dėmesį atkreipkite į širdies veiklos sutrikimus, kontroliuokite cholesterolio kiekį.

Palankios dienos – 2, 3, 11, 15, 21, 24.

Nepalankios – 4, 12, 16, 20, 23, 27.

Vandenis

Vandeniai šį mėnesį gali pakliūti į nepalankią, neįprastą jiems situaciją. Patartina nekreipti į ją dėmesio. Tegu teka viskas savo vaga. Tai laikina.

Vasaris teigiamų permainų nežada. Tai, ką jūs planuojate, bus sunku įgyvendinti, aplinkiniai jūsų nepalaikys ir nesupras, ko jūs norite. Jūsų bendraminčiai gali jus išduoti. Tai pagrindinė nesėkmių priežastis.

Asmeniniuose santykiuose vasario mėnesį daug kas paaiškės. Jūs suvoksite, ko norite iš gyvenimo. Jūsų santykiai pagerės, jūs imsite geriau suprasti antrosios pusės poelgius.

Vieniši šio ženklo atstovai gali tikėtis santykių, kurie bus sėkmingi. Vasario mėnesį užsimezgęs romanas bus perspektyvus.

Didelė konfliktų su tėvais tikimybė. Jų perkalbėti, įtikinti jums nepavyks. Jie nesiruošia keisti savo gyvenimo būdo.

Darbe irgi laukia šiokie tokie nesklandumai. Reikės priimti ne visada malonius sprendimus. Jūsų įsipareigojimų gali padaugėti, jie gali trukdyti jūsų pačių interesams.

Jums vertėtų imtis tik gerai apmokamų darbų. Jūs turite galvoti apie materialinę naudą. Pasiūlymai, kuriuos gausite po vasario 15, nebus perspektyvūs.

Darbe galimi konfliktai su kolegomis, viršininkais. Paaukštinimo nesitikėkite, nes vadovybė mano, kad ir taip per daug geras pareigas užimate. Didelė tikimybė, kad jums prireiks keisti darbą. Jums reikia tinkamai pasirengti jūsų darbą tikrinančių komisijų sutikimui.

Atkreipkite dėmesį į savo sveikatą – kaulų sistemą, nes jie gali būti trapesni. Galimi skausmai, susiję su druskų kaupimusi.

Susilaikykite nuo kavos ar stiprios arbatos. Gerkite daugiau vandens.

Palankios dienos – 1, 3, 15, 16, 18, 24.

Nepalankios – 8, 12, 17, 20, 22, 26.

Žuvys

Žuvims vasaris žada būti labai sėkmingas. Joms seksis visi pradėti darbai. Nebijokite imtis daugiau atsakomybės. Niekas geriau už jus nesugebės išspręsti situacijos, todėl nebijokite priimti savarankiškų sprendimų. Jei abejojate savo jėgomis, nebijokite klausti patarimo.

Vasario mėnesį jums teks kontroliuoti situaciją, jūs būsite atsakingi už aplinkinius.

Tinkamas laikas leistis į suplanuotą kelionę. Nuvažiuokite pailsėti ten, kur seniai norėjote. Ypatingų nesklandumų neiškils.

Jūsų asmeninis gyvenimas bus audringas, jus ims atakuoti gerbėjas, kurio jūs mielai atsikratytumėte. Tačiau to padaryti jums nepavyks.

Jums nepatariama šį mėnesį ieškoti naujų pažinčių, užmegzti romaną. Nauji santykiai nieko gero neduos. Nesiimkite ieškoti pažinčių internete, pažinčių svetainėse.

Žuvys, kurios turi artimą draugą ar yra santuokoje, gali būti ramios. Joms viskas seksis tiesiog idealiai. Jūsų antroji pusė darys viską, kad jūs būtumėte tikri jausmų nuoširdumu.

Darbe taip pat viskas klostysis sklandžiai. Jūsų tiesioginė vadovybė jus palaikys. Jūsų iniciatyva sulauks pripažinimo. Jūs netgi galite imtis tų darbų, kurie tiesiogiai jums nepriklauso. Taip aplenksite savo konkurentus.

Galite būtent dabar kloti tolimesnės karjeros pagrindą. Nekreipkite dėmesio į pesimistus, kurie netikės tuo, ką jūs darote.

Jūs galite gauti svarbią žinią, susijusią su jūsų sveikata. Galimas daiktas, kad bus nustatyta ir išgydyta seniai kamavusi lėtinė liga.

Pasistenkite pasaugoti kepenis, laikykitės sveiko gyvenimo būdo ir taisyklingai maitinkitės.

Žvaigždės jums pataria susilaikyti nuo intensyvaus sporto, nes didelė traumų, pertempimų tikimybė.

Palankios dienos – 2, 9, 16, 22, 24, 28.

Nepalankios – 4, 8, 13, 18, 16, 25.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)