„Gera dovana“ (GD) dovanų ekspertai pasakoja, kokias dovanas perka po skirtingais Zodiako ženklais gimę žmonės.

Avinai – širdyje romantikai

Apie Avinus atsiliepiama kaip apie impulsyvius ir aktyvius žmones. Vis tik, šio ženklo atstovai ieškodami dovanų kitiems yra labiau linkę rinktis romantiškus užsiėmimus.

„Mūsų dovanų statistika atskleidė romantiškąją Avinų pusę. Tarp penkių populiariausių dovanų atsidūrė net trys įsimylėjėliams skirtos pramogos – vandens ir pirčių malonumai dviem, šokolado degustacijos ir SPA kompleksas porai,“ - pasakoja GD rinkodaros vadovas Martynas Navickas.

Liūtai ir Vandeniai – už nepamirštamas akimirkas

Liūtai mėgsta atsidurti dėmesio centre, o Vandeniai - prisiekę individualistai. Tikėtina, kad šios charakterio savybės nulemia ir tai, jog tiek vieni, tiek kiti Zodiako ženklų atstovai pirmenybę teikia įspūdžių kupinoms dovanoms. Liūtų ir Vandenių dovanojamų pramogų penketuko viršuje atsiduria tokios dovanos, kaip skrydžiai oro balionu, lėktuvu ar parasparniu.

Mergelės ir Svarstyklės stengiasi parodyti rūpestį

Praktiški ir pedantiški Mergelės ženklo atstovai skiria didelį dėmesį ne tik savo sveikatai, poilsiui bei grožio puoselėjimui, tai atsispindi ir jų įsigytose dovanose.
„Pastebėjome, kad Mergelės stengiasi parodyti dovanos gavėjui ypatingą rūpestį, todėl dažniausiai dovanoja įvairius masažų rinkinius ar gydomąsias procedūras,“ – teigia M. Navickas.

Panašias dovanas renkasi ir gimę po Svarstyklės ir Žuvų ženklu. Nors nuolat harmonijos ieškantiems, intelektualiems Svarstyklių atstovams patariama dovanoti gurmaniškas dovanas, o jautrios ir meniškos sielos Žuvims - su menu susijusius užsiėmimus, jie patys mieliau dovanoja sveikatingumo programas, vandens ir pirčių malonumus.

Praktiškieji Šauliai ir Skorpionai

Jei nuotykių ieškotojams ir kelionių entuziastams Šauliams siūloma dovanoti su jų pomėgiais susijusias dovanas, pasirodo, jie patys rinkdami dovanas pasisako už praktiškumą ir galimybę pačiam išsirinkti reikiamą daiktą. Pirmąją vietą Šaulių populiariausių dovanų sąraše užima prekybos centrų dovanų čekiai.

Skorpionai mėgsta švarą automobilyje

Įdomi detalė, kad Skorpionų populiariausių dovanų penketuke atsidūrė gana neįprasta dovana - automobilio švaros komplektas.

Daugiausia – vandens pramogų mėgėjų

Nepaisant Zodiako ženklo, kiekviename populiariausių dovanų penketuke atsiduria bent viena pramoga vandens parkuose. Bet didžiausi šių pramogų mėgėjai ir dovanotojai yra praktiškieji Jaučiai, energingieji Dvyniai, šeimos vertybes puoselėjantys Vėžiai bei racionalieji Ožiaragiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)