Iniciatoriai Avinai (03.29–04.19)

Avinai, kalbant apie seksą, anaiptol neprimena ramaus gyvūno. Seksualiniame gyvenime jie tikri tigrai. Avinams patinka patiems užkariauti mylimojo širdį ir kūną. Jeigu jus suviliojo Avinas, galite ruoštis ilgiems šėliojimams. Šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi ištverme. Naktis su Avinu tikrai nepabos, nes jis mėgsta įvairovę ir naujoves.

Meilės guolyje mėgstantieji rutiną ir konservatyvumą jiems kelia nuobodulį. Avinai nesidrovi atvirai kalbėtis apie intymius poreikius. To paties jie tikisi iš partnerio. Vis dėlto jautriai reaguoja į kritiką. Avinams labai svarbūs emociniai ryšiai su sekso partneriu. Be to, šio ženklo atstovai yra slapti romantikai. Jie neįsivaizduoja sekso be meilės, o meilės – be sekso.

Jausmingieji Jaučiai (04.20–05.20)

Jaučiai garsėja kaip itin aistringi meilužiai. Šį Zodiako ženklą globoja Venera, tad jie jau gimsta pasiruošę žavėti ir vilioti. Paprastai šio ženklo žmonės ne tik elgiasi gundančiai, bet ir atrodo taip. Tiesa, kartais šie aistringieji meilužiai gali pasirodyti drovūs, tačiau iki tol, kol atsiduria lovoje. Jaučiams gali būti sunku pirmiems parodyti simpatiją, nes bijo būti atstumti. Vis dėlto jeigu Jautis pastebės, kad jam rodo dėmesį, atskleis viliojimo kerus.

Jaučius vertina dėl to, kad jie rūpinasi ne tik savimi, bet yra atidūs meilužiai. Derėtų nepamiršti, kad Jaučiai tikisi tokio pat atsako. Didelį malonumą jiems kelia komplimentai. Geras seksas Jaučiams reiškia jausmingus ir nevaržomus kūniškus malonumus. Visgi intymūs žaisliukai, įmantrios pozos ar kitos neįprastos naujovės Jaučiams nepatinka.

Bendrauti linkusieji Dvyniai (05.21–06.20)

Nors Dvyniai atrodo lengvabūdžiai ir visada atsipalaidavę, seksualiniame gyvenime tvyro įtampa (gerąją prasme). Lovoje šio Zodiako ženklo žmonės būna narsūs ir ryžtingi. Kai Dvyniai randa aistringą partnerį, gali žaibiškai patenkinti geidulį. Dėl to jie garsėja kaip netradicinių vietų seksui propaguotojai.

Šiam reikalui jiems prikalbinti partnerį nesudėtinga, nes Dvyniai – puikūs flirto meistrai. Šio ženklo žmonės neatsisakytų ir vienos nakties nuotykio. Jiems seksas – tik žaidimas.

Globėjiškieji Vėžiai (06.21–07.22)

Vėžiams itin svarbi romantiška aplinka. Rami muzika, žvakės, smilkalai, gundanti prieblanda – neatsiejama kūniškų malonumų dalis. Šio Zodiako ženklo žmonės yra išradingi ir linkę šią savybę panaudoti seksualiniame gyvenime. Jie stengsis bet kokia kaina iš miegamojo išvyti rutiną.

Jeigu susitikinėjate su Vėžiu, nenustebkite jo kambaryje atradę intymių žaisliukų, intriguojančių aprangos detalių ir kitų aistras kaitinančių atributų. Jie reikalingi ne tik savo poreikiams patenkinti, bet ir partneriui pamaloninti. Vėžiams itin svarbus abipusis malonumas.

Artistiškieji Liūtai (07.23–08.22)

Liūtai spinduliuoja seksualumu – tai atsispindi tiek jų kūne, tiek mąstyme. Šio Zodiako ženklo atstovai labai pasitiki savimi, todėl ir lovoje mėgsta valdyti. Jie trykšta teatrališkumu, didybe ir energija. Liūtai meilės aktą linkę paversti spektakliu, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka jie patys.

Didelę reikšmę turi ne tik lytinis aktas, bet ir jo preliudija. Niekas kitas taip nepakursto Liūtų aistros, kaip komplimentai. Šio ženklo atstovai tikisi, kad partneriai juos pripažins geriausiais.

Perfekcionistės Mergelės (08.23–09.22)

Mergelėms seksas nėra svarbiausia gyvenimo dalis. Šiems žmonėms daug malonesni gražūs žodžiai, rūpinimasis vienas kitu, apsikabinimai. Norint Mergeles nuteikti seksui, reikia nemažai padirbėti. Šiam Zodiako ženklui reikia ilgų preliudijų, švelnių glamonių, bučinių, nes Mergelėms lėtai užsidega aistra.

Dėl to jos visiškai nelinkusios į vienos nakties nuotykius. Šie žmonės, prieš ryždamiesi su partneriu atsidurti vienoje lovoje, turi juo beatodairiškai pasitikėti ir tikėti bendra ateitimi.

Romantiškosios Svarstyklės (09.23–10.22)

Svarstyklės yra bene romantiškiausias Zodiako ženklas. Santykiuose šiems žmonėms svarbūs jausmai, ypač jie linkę idealizuoti meilę. Sekso be meilės šie žmonės tiesiog neįsivaizduoja. Kai Svarstyklės pasiryžta kūniškiems malonumams, paskleidžia savo žavesį. Šiems žmonėms svarbu švelnūs prisilietimai, glamonės ir rūpestis.

Svarstyklės linkusios išlaikyti pusiausvyrą tarp klasikos ir naujovių. Vis dėlto tai, kas dvelkia vulgarumu ir šiurkštumu, užgesina Svarstyklių aistrą. Aplinka šiam ženklui svarbi kaip ir Vėžiams. Žvakės, muzika ir malonūs kvapai – neatsiejama Svarstyklių miegamojo kambario dalis.

Ekstremalieji Skorpionai (10.23–11.21)

Skorpionai labiausiai linkę įgyvendinti seksualines fantazijas. Kol kiti kalba, Skorpionai vykdo. Šie žmonės turi vienintelį tikslą – patirti didžiausią malonumą. Seksas su jais tampa tarsi ekstremaliu nuotykiu.

Šis Zodiako ženklas pateisina visas priemones siekdamas patirti didžiausią malonumą, ir nėra jokių tabu. Seksas jiems – šventas ritualas, kuriam būtina visiškai atsiduoti. Netgi mylėdamasis Skorpionas nenustoja gundyti savo partnerį. Taip abi pusės pasiekia didžiausias aistros ir malonumo aukštumas.

Nuotykių ieškotojai Šauliai (11.22–12.21)

Šauliai – aistringi ir nuotykius mėgstantys Zodiako ženklai. Nors nėra labai romantiški, bet naujai sutiktą žmogų gali idealizuoti ir įsivaizduoti kaip tą vienintelį gyvenimo partnerį. Seksas tampa neatsiejama tokių santykių dalimi. Tiesa, nors mėgsta nuotykius, Šauliai nesupranta, kaip galima tenkinti kūniškus malonumus, jeigu poros nesieja stiprus emocinis ryšys. Seksą turi lydėti meilė.

Mylėdamiesi Šauliai pasitelkia fantaziją. Jiems patinka mokytis naujų dalykų ir juos pritaikyti praktikoje. Jie visada pasiryžę nustebinti savo partnerį, mėgsta nuoširdumą ir atvirumą, vertina, jeigu partneris išsako lūkesčius. Tiesa, patys Šauliai nelinkę atskleisti savo fantazijų ir poreikių, jie tikisi, kad antroji pusė apie tai pati susivoks.

Praktiškieji Ožiaragiai (12.22–01.20)

Ožiaragiai paprastai nerodo tikrųjų jausmų. Jie slepiasi po abejingumo kauke. Vis dėlto po ja slypi didelis jausmingumas ir aistra. Ožiaragiai retai ją demonstruoja, nes bijo prarasti savitvardą. Pradėdami naujus santykius, šio Zodiako ženklo žmonės visuomet apsvarsto privalumus ir trūkumus, niekada stačia galva neneria į meilės nuotykius.

Visgi kai pasiryžta kūniškiems malonumams, savęs nebevaldo. Dažnai jie būna itin reiklūs, valdingi ir gal apsėsti aistros. Ožiaragiai nebijo įvairių naujovių. Dažnai partneriui tai būna netikėta – kas galėtų pagalvoti, kad po ledo sluoksniu liepsnoja ugnis?

Naujovių mėgėjai Vandeniai (01.21–02.18)

Būdingiausia Vandenių savybė – į sekso partnerį žiūri ir kaip į draugą. Net intymiausiomis akimirkomis šio Zodiako ženklo žmonės nepamiršta dvasinio ryšio. Dėl to į partnerį niekada nežiūri kaip į tik sekso objektą. Jiems partneris yra individualybė su asmeniniais poreikiais, į kuriuos būtina atsižvelgti.

Nors intymūs malonumai svarbūs, tačiau dvasinis ryšys ir sielos tobulėjimas visada vienu laipteliu išlieka aukščiau. Nepaisant to, Vandenius visada jaudina galimybė pasimylėti neįprastoje vietoje, kur tyko pavojus būti užkluptiems. Dėl to jie labiausiai vertina tuos sekso partnerius, kurie nestokoja kūrybingumo.

Svajoklės Žuvys (02.19–03.20)

Seksu užsiimdamos Žuvys bando pažadinti visus savo pojūčius. Jos susitelkia ne tik į fizinius, bet ir dvasinius potyrius. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės vilioja nedrąsiai, nes gąsdina mintis būti atstumtiems. Flirtuoti jiems taip pat sunku. Žuvys dažnai aplinkiniams siunčia ne tuos ženklus, kuriuos norėtų. Dėl to kartais atrodo uždaros, drovios, nejausmingos.

Seksualiniame gyvenime atsiskleidžia kita tiesa. Žuvys yra žaismingos ir jausmingos. Jos nebijo įgyvendinti egzotiškiausių fantazijų. Atradusios savęs vertą partnerį ir įveikusios drovumą, Žuvys gali išdykauti visą naktį.