Moterys

Šią savaitę gali užsimegzti artimi santykiai su žmogumi, kurį laikote savo draugu ir kuriuo pasitikite. Yra tikimybė, kad šis žmogus bus toks atkaklus, kad nesugebėsite jam atsakyti, net jei jau esate ištekėjusi ar turite draugą.

Vyrai

Šią savaitę galite nusivilti moterimi, kuri ilgą laiką buvo jūsų mintyse. Yra tikimybė, kad kažkoks jos poelgis jums pasirodys neleistinas, ir jūs nustosite į ją žvelgti kaip į Nuostabiąją Damą. Pasistenkite suderinti savo idealus su gyvenimiška realybe ir neteiskite pagal tai, ko neišmanote.

JAUTIS

Jaučiai nenuobodžiaus, jų laukia galybė progų susipažinti ir pailsėti naujoje kompanijoje. Romantiškas pažintis keis dalykinės, tačiau ir vienos, ir kitos bus lengvai suderinamos. Šio ženklo atstovai bus komunikabilūs, kaip, beje, ir visada, tik kad naudos iš to jokios. Jokių reikšmingų pažinčių Jaučiai neužmegs.

Moterys

Šią savaitę jūsų laukia laimė. Tai gali būti žinia apie nėštumą, vaiko gimimas, džiaugsmas dėl vaikų sėkmės. Bet kokiu atveju suprasite, kad gyvenate visavertį gyvenimą ir kad jūsų širdies reikalai klostosi taip, kaip jums visada norėjosi.

Vyrai

Šią savaitę galite pabandyti užkariauti damos širdį brangiais pirkiniais arba dovanomis. Ir jei būsite labai atkaklūs, jums pasiseks. Santykiai, prasidėję kaip sandėris, ateityje taps tokiais, kokių norėsite jūs, taigi jūsų išlaidos atsipirks su kaupu.

DVYNIAI

Dvyniai turi susikoncentruoti į asmenines pažintis, dalykinėse vis tiek nedaug šansų pasisekimui. Užtat asmeninis gyvenimas Dvynius gali pradžiuginti. Nauji pažįstami bus susidomėję bet kokiais Dvynių pasiūlymais. Tik tai nereiškia, kad reikia naudotis situacija siekiant savo tikslų, juk fortūna bet kuriuo momentu gali nusisukti.

Moterys

Šią savaitę galite pabandyti paspartinti suartėjimą su kažkokiu žmogumi, kaip pagalbinę priemonę pasirinkusios intymų ryšį. Tačiau to geriau nedaryti, nes rizikuojate ne tik savo reputacija, bet ir sveikata. Neskubinkite įvykių, po kurio laiko viskas vienaip ar kitaip išsispręs.

Vyrai

Šią savaitę bandysite prisigretinti prie kažkokios moters, imsite su ja flirtuoti, rodyti dėmesio ženklus ir pasistengsite leisti jai suprasti, kad norėtumėte artimesnių santykių. Tiesa, veikiausiai šis jūsų noras bus padiktuotas ne simpatijų šiam žmogui, o noro įtvirtinti savo „aš“.

VĖŽYS

Vėžys nevienišaus, tačiau bendravimas su skirtingais žmonėmis, juolab mažai pažįstamais, juos vargins. Kur kas įdomiau Vėžiams bus praleisti vakarą mylimo žmogaus kompanijoje, jei toks yra. O jei jo nėra, tuomet kompiuteris arba mylimas hobis taps vieninteliu džiaugsmu, tačiau tik dabar.

Moterys

Šią savaitę jūsų akiratyje gali pasirodyti jaunas gerbėjas. Tai gali būti tolimas giminaitis, draugų sūnus ar jūsų mokinys. Vargu ar leisite jam priartėti, tačiau padėti kažkuo galėsite. Juolab kad jam veikiausiai iš jūsų reikės ne sekso, o kažkokios kitokios patirties.

Vyrai

Šią savaitę galite dėl savo neryžtingumo paleisti moterį, su kuria jums būtų buvę išties gerai. Galbūt jūsų neryžtingumas kils iš nepasitikėjimo savo jėgomis, sugebėjimais ar patrauklumu. Nekomplektuokite, ir jums viskas pavyks.

LIŪTAS

Liūtai ims aktyviai megzti naujas pažintis. Tai bus dalykiniai ir asmeniniai kontaktai, svarbiausia šioje situacijoje tai, kad Liūtams reikės bendravimo. Būtent dėl aktyvaus bendravimo jie sugebės daug pasiekti. Galimi ir lemtingi susitikimai, kurie paveiks svarbius gyvenimo aspektus.

Moterys

Jei esate ištekėjusi, šią savaitę reiktų pasisaugoti skandalų su sutuoktiniu dėl nesugebėjimo prieiti vienos nuomonės. O jei kol kas esate laisva, kažkokio vyro poelgis gali sudaužyti jūsų laimės viltis. Vis dėlto nesisielokite, po kažkurio laiko viskas išsispręs.

Vyrai

Šią savaitę galite pakliūti į priklausomybę nuo moters, kuri valdo didžiulę nuosavybę. Tačiau jūsų padėtis nebus žeminanti, kadangi dama bus maloninga, ir jūs daugiau išlošite nei pralošite. Ji apdovanos jus kažkokia malone, jei jūsų išdidumas leis tai priimti.

MERGELĖ

Mergelės naujas pažintis visuomet priima su baime, visur ieško negandų. Tačiau vos tik jos ima artimiau bendrauti su žmogumi, viskas pasikeičia. Ir keistis gali tiek kartų, kiek Mergelė su tuo žmogumi susitiks. Taip ir šią savaitę, kiek bus susitikimų, tiek ir sprendimų dėl santykių su tuo žmogumi.

Moterys

Šią savaitę galite suprasti, kad esate pasiruošusios prisipažinti kažkokiam žmogui meilėje. Ne faktas, kad tai darysite, tai ne jūsų būdui, tačiau jums bus labai svarbu suvokti savo jausmus. Tiesa, tai gali būti ne laiku.

Vyrai

Šią savaitę galite suprasti, kad pagaliau radote moterį, kurios ieškojote visą gyvenimą. Su ja jus susies ne tik kūniški, bet ir unikalūs dvasiniai santykiai. Yra tikimybė, kad ji paims jūsų gyvenimą į savo rankas ir suteiks jums laimę.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės bus laimingos mažai pažįstamoje kompanijoje. Joms kaip niekada anksčiau bus malonu bendrauti su naujais žmonėmis. Tokiame bendravime jos matys dideles perspektyvas, ir kaip nekeista, kai kuriose situacijose bus teisios. Savaitės pabaigoje Svarstyklės užsinorės vienumos, kad atgautų jėgas ir pasidarytų reikiamas išvadas.

Moterys

Šią savaitę jūsų laukia atsinaujinimas ir atgimimas. Yra tikimybė, kad iš naujo prasidės santykiai, kuriuos laikėte seniai pasibaigusiais. Ir ši situacija aukštyn kojomis apvers visas jūsų gyvenimo vertybes bei orientyrus. Gali būti, kad nenorint išleisti iš rankų savo laimės, jums reikės atsisakyti kažkokių savo principų.

Vyrai

Šią savaitę gali kilti problemų su seksualinės energijos išraiška. Yra tikimybė, kad jus nustos jaudinti moteris, su kuria jus sieja santykiai. Galimas daiktas, kad siekdami tai nuslėpti, imsite apsimetinėti.

SKORPIONAS

Skorpionai užmegs vieną pažintį, kuri bus svarbesnė nei visi kiti likę dalykai. Šis kontaktas atvers Skorpionams naujas galimybes, apie kurias jie seniai svajojo. Romantiniai santykiai nueis į antrą planą, kadangi ims spręstis karjeros ir finansų klausimai.

Moterys

Šią savaitę jūsų laukia harmonija su mylimuoju. Savaitė bus kupina meilės, kuri pastūmės naujiems pasiekimams. Jei jūs kol kas laisva, turite puikių galimybių tai pakeisti. Žvaigždės jus laimina, jūs būsite neatremiama, taigi rodykite dėmesį priešingai lyčiai - dėmesys bus abipusis.

Vyrai

Šią savaitę neįtarinėkite savo damos. Jūsų pretenzijos bus be pagrindo. O jei kol kas esate laisvi, jums bus galimybė susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Šalia jūsų pasirodys moteris, kuri įžiebs šviesą jūsų širdyje.

ŠAULYS

Šauliai nebus pažinčių iniciatoriai. Jie veikiau leis laiką vienumoje. Juolab kad jie visada turės veiklos, kuriai paskirs visą dieną. Beje, ši veikla gali tapti puikia dingstimi pažintims su įdomiais žmonėmis.

Moterys

Jei esate ištekėjusi, šią savaitę gali kilti sunkumų santykiuose su vyru. O jei esate laisva, šią savaitę teks būti kantriai - visos meilės viltys išsipildys, tačiau vėliau nei tikitės ir po žymių pastangų iš jūsų pusės.

Vyrai

Šią savaitę galite susidurti su tikra intrigante. Ji pasistengs jumis manipuliuoti, siekdama pradėti su jumis santykius. Tačiau jei esate vedę, jūsų gali laukti žmonos isterija. Nereaguokite perdėm karštai į jos neapgalvotus poelgius, geriau pagailėkite ir palaikykite.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai bus sužavėti to, kas vyksta jų gyvenime. Jie mėgausis gyvenimu ir džiaugsis kiekviena diena. Ši ženklo atstovai darys viską, kad susipažintų su tais žmonėmis, su kuriais susipažinti iki šiol nedrįso. Jų gyvenimiškos energijos galėtų pavydėti kiekvienas.

Moterys

Ši savaitė žada būti jums labai sėkminga. Veikiausiai jūs padarėte dėl to viską, kas tik nuo jūsų priklausė. Išlaikėte kažkokį „egzaminą“ ir dabar turite teisę mėgautis savo darbo vaisiais.

Vyrai

Šią savaitę atsiras naujų troškimų, susijusių su jūsų asmeniniu gyvenimu, ir naujų planų, kaip šiuos troškimus realizuoti. Jums teks būti ir atkakliems, ir žavingiems vienu metu. Pasinaudokite fantazija gavę patvirtinimą, kad viską darote teisingai.

VANDENIS

Vandeniai nenuobodžiaus, tačiau ir naujų pažinčių patys nepradės megzti. Dėl visko kaltas jų nenoras kažką keisti savo gyvenime. Nors ekstremaliomis situacijomis Vandenis gali nustebinti pats save ir padaryti tai, apie ką anksčiau nė nebūtų įtaręs. Tačiau naujos pažintys gali pasirodyti būtent dėl tokių ekstremalių situacijų.

Moterys

Jei esate ištekėjusi, šią savaitę galite išeiti iš namų (valandai arba mėnesiui), kad apgalvotumėte kažkokią situaciją. O jei kol kas esate laisva, rūpinsitės ne asmeniniu gyvenimu, o savęs paieškomis visiškai jums naujame socialiniame kontekste.

Vyrai

Šią savaitę galite padaryti rimtą klaidą santykiuose su savo dama. Ir jei jums ji neatleis, sunku bus klaidą ištaisyti, taigi būkite atsargesni. O jei kol kas esate laisvi, galite susigalvoti savo jausmų, nuspręsti, kad įsimylėjote. Vis dėlto greitai ir atšalsite.

ŽUVYS

Žuvys norės bendrauti kaip niekada anksčiau. Tačiau ne šiaip sau, o dėl to, kad turi naują planą ir visas tas spektaklis joms kažkodėl reikalingas. Į jus įdėmiai žiūri Žuvys? Tuomet pagalvokite, kam galite būti reikalingas. Žuvims reikėtų daugiau galvoti apie žmones, ne apie tai, ką iš jų galima gauti.

Moterys

Šią savaitę galite patraukti į tolimą kelionę. Ir tai bus audringa praktinė veikla asmeninei laimei pasiekti. Jums teks siekti kažkokio žmogaus ir tuo pat metu vystytis kaip asmenybei - jūsų laukia atkaklus darbas dėl meilės ir šeimos (realios ar ateities) gerovės.

Vyrai

Šią savaitę jums gali gimti jausmai moteriai, ir tai apvers aukštyn kojomis jūsų įprastą pasaulį. Jei jūsų meilė pasirodys pakankamai stipri, jūs be dvejonių pakeisite savo gyvenimą, net jei jums prireiks nutraukti santykius su kita dama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)