I. Norėdama atkreipti jo dėmesį, jūs apsirengsite...

1. Ką nors ekstravagantiško – pavyzdžiui, ypatingai trumpučius šortus ir dviejų spalvų tuniką.

2. Ką nors klasikinio ir brangaus – pavyzdžiui, mažą juodą suknelę ir pasipuošite prabangiais auksiniais papuošalais.

3. Ką nors seksualaus – pavyzdžiui, beveik permatomą palaidinę ir suplėšytus džinsus, leidžiančius pažvelgti į gražiausias jūsų kūno vietas.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Daugumai po Ožiaragio ženklu gimusių vyrų patinka juoda spalva, o visi be išimties neatsispiria brangiems ir labai brangiems daiktams. Tokie vyrai pirmenybę teikia ne ekscentrikai, o klasikai.

II. Apie ką galima prisipažinti Ožiaragiui vyrui, nerizikuojant jo netekti?

1. Apie tai, kad esate linkusi tingėti.

2. Apie tai, kad lengvai įsimylite.

3. Apie tai, kad esate namisėda.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po šiuo ženklu gimę stipriosios lyties atstovai nemėgsta rizikingų avantiūrų, todėl puikiai supras jūsų nenorą palikti jaukų namų lizdą. Tik nepamirškite, kad šie vyrai yra darboholikai, todėl prisipažinimas tinginystėje jūsų santykius neabejotinai sugriautų. Ir neerzinkite šio Zodiako ženklo vyrų pasakojimais apie kitus potencialius vyrus – Ožiaragiai iš prigimties yra savininkiški.

III. Jūsų bučiniai vis stipriau kursto aistrą. Esate pasiruošusi pasinerti į kūniškus malonumus su Ožiaragiu tiesiog šią minutę. Pasirinkite tam tinkamiausią vietą...

1. Priešais židinį.

2. Lifte.

3. Automobilyje.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Ožiaragiai vyrai mėgsta stebėti ugnį, tad priešais židinį jums pavyks jį sugundyti be didesnių pastangų. Pamirškite erotines fantazijas apie seksą lifte ar automobilyje – kadangi Ožiaragiai mėgsta visur, visada ir nuo visko apsidrausti, tai jiems atrodys pernelyg... pavojingi meilės nuotykiai.

IV. Jis jūsų klausią, kuo norėtumėte užsiimti per artėjančias išeigines. Jūs siūlote...

1. Pasivaikščioti miške.

2. Apsispręsti dėl laisvalaikio šeštadienio ryte.

3. Pasižiūrėti internete, ar nėra pigių bilietų į Ispaniją.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Vyrai Ožiaragiai mėgsta pasikrauti gyvybinės energijos ramiose vietose – kaime ar bent jau miške. Jiems nepatinka improvizacijos, o žodis „ekspromtas“ kone prilygsta keiksmažodžiui. Šio Zodiako ženklo atstovai nori iš anksto žinoti, kur atsidurs vieną ar kitą akimirką.

V. Norėtumėte visą dieną praleisti tik dviese, tačiau jis jau pažadėjo kažkuriam iš draugų padėti persikraustyti į naujus namus. Ką darysite?

1. Taikote į jo silpnąją vietą – imate bučiuoti kaklą ir primygtinai prašyti, kad jis liktų su jumis.

2. Pasiduodate apgaulei, kurdama vieną po kitos nebūtas istorijas, kad tik pasiektumėte savo tikslą.

3. Pasisiūlote ir pati padėti jo draugui, tad važiuojate kartu su juo.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Šioje situacijoje tai būtų protingiausia išeitis. Vyras Ožiaragis būtų jums dėkingas, nes jis negali pakęsti nesilaikančių duoto pažado. Yra dar vienas dalykas, kurio jis nepakenčia dar stipriau — tai melas. Tad pasiūlykite savo pagalbą ir neprašausite pro šalį. Šiems vyrams patinka stiprios moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)