Astrologija: metų favoritai

Horoskopas Mergelės ženklo atstovams žada būrį gerbėjų. Na, ir puiku – pasistenkite suprasti, kas iš daugybės dūsautojų jums brangiausias ar brangiausia, ir atsakykite tuo pačiu. Negudraukite, būkite atviri vienas su kitu, juk sąžiningumas – tvirčiausias ilgalaikių santykių pamatas.

Skorpionams teks statyti namus mylimajai. Nesvarbu, kiek metų (dienų) jūsų mylimajai – šis namas visam gyvenimui. 2012 metais statybinių medžiagų netruks, tik spėkite kloti plytą ant plytos.

Žuvys, pagaliau išsipildys visos jūsų svajonės apie šviesų, stiprų jausmą. Gali būti, kad sutiksite svajonių princą iš vaikiškos pasakos ar merginą iš paaugliškų svajonių. Šie metai idealūs vestuvėms ir krikštynoms, tad svajokite ir imkitės veiksmų.

Įvairi meilė

Greitai įsiplieskiantys Dvyniai, globojami Merkurijaus, be abejonės įsimylės. Daugelis sutiks savo antrą pusę būtent 2012 m., o šias poras vienys santarvė. Jei ir pasiginčysite – nerimtai, daugiau pramogai. Tiesa, kovą, liepą ir lapkritį būkite dėmesingesni partnerio interesams.

Vėžiai šiais metais ne mylės, o tiesiog pames galvas dėl savo išrinktųjų. Be abejo, kartais vertėtų nusiimti rožinius akinius, na bet tik ne dabar. Juk sunku apsakyti karšto, besąlygiško meilės teikiamą džiaugsmą – jį reikia patirti.

Liūtų asmeninis gyvenimas bus kuo puikiausias – jie mylės ir bus mylimi. Tad ko laukiate? Pirškitės, skelbkite sužadėtuves, švęskite vestuves.

Atkaklūs Ožiaragiai nepasiduos, kol tyliai, bet užtikrintai užkariaus savo vienintelio žmogaus širdį. Jie bus laimingi puoselėdami savo meilę. Tad su tuo juos ir pasveikinkime.

Vandeniai dirbs šeimos labui. Jų rankose darbai tirpte tirps, vietoje širdies – karščiu alsuojantis variklis. Ką ten meilė, Vandenius valdo aistra.

Sunkumai asmeniniame fronte

Avinams vertėtų išmokti pirma išklausyti, paskui kalbėti, kad netektų susidurti su sunkumais asmeniniame fronte. Visada susilaikykite nuo nepagrįstos kritikos ir priekaištų. Šis patarimas ypatingai aktualus kovo mėnesį, bet ir kitais mėnesiais jo nepamirškite. Nepakanka pasiekti meilę, reikia ją puoselėti.

Jaučiams ant pečių sunki našta – šeima, darbas, vaikų auklėjimas, namo statybos... Bus labai sunku, jei šio darbštuolio ar darbštuolės nepalaikys antra pusė.

Svarstyklės gyvena mylimo žmogaus rūpesčiais ir džiaugsmais, visą laiką ir energiją atiduoda tam, dėl kurio plaka jų širdis. Labai gražu, tačiau nepamirškite ir savęs. Juk patys suprantate – niekam neįdomu gyventi su šešėliu.

Šaulių laukia neramios dienos – tiek reikalų, kad sentimentams neliks laiko. Jei norite išsaugoti santykius, kasdien raskite bent kelias minutes poilsiui, per kurias galėtumėte pamiršti visą pasaulį. Žinoma, išskyrus meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją