Pasinaudokite tuo, jog tiek praeinančių, tiek artėjančių metų globėjų nuomonė šiuo klausimu sutampa ir pasistenkite juos pamaloninti. Taip galėsite taikiai atsisveikinti su praeitimi ir viltingai pasitikti ateitį. Astrologai pataria, kaip geriausiai palydėti senuosius ir pasitikti naujuosius metus.

Gimusiems Žiurkės metais Naujieji metai prasidės ne sausio 1-ąją, ir ne sausio 23-ąją, kai į duris tikrai pasibels Drakonas – Naujieji jums prasideda jau dabar, todėl švęskite: linksmintis galite pradėti vos perskaitę šią astrologinę prognozę. Ramiai susėskite ir nuoširdžiai pasikalbėkite - su vaiku, mylimu žmogumi, tėvais, draugais. Pasidalinkite mintimis apie gyvenimo prasmę. Dar kartą nuodugniai susitvarkykite namus – tvarkantis netikėtai galite rasti kažką, kas labai pravers ne tik ateinančiais metais, bet ir visą likusį gyvenimą.

Gimusiems Jaučio metais pasitinkant Drakono metus daugiausia dėmesio derėtų skirti santykiams su artimiausiais giminaičiais ir tvarkai. Patiems artimiausiems žmonėms pastaruoju metu galėjo itin trūkti jūsų dėmesio: pabandykite prisiminti, kada paskutinį kartą ką nors veikėte kartu? Apsilankėte koncerte, teatre ar tiesiog buvote išėję pasivaikščioti? O kada paskutinį kartą nuoširdžiai iki išnaktų kalbėjotės prie taurės vyno? Namams taip pat reikia dėmesio: papuoškite būstą, paskleiskite šventinę dvasią ir gerą nuotaiką.

Gimusiems Tigro metais dar šiais metais reikia pasirūpinti finansine padėtimi – priešingu atveju Drakono metais jūsų piniginė graudens romansus, o ne dainuos džiugias dainas. Jeigu yra galimybių, prieš ateinant Drakonui, pasistenkite grąžinti skolas. Be to, žvaigždės pataria neatsisakyti ištiesti pagalbos ranką prašančiajam paramos. Jeigu turite jaunesnių brolių ar seserų, šiuo laikotarpiu jiems skirkite kuo daugiau dėmesio – jie jums gali ir vėl sukelti jau pažįstamų problemų. Tačiau dėmesiu tam galime užkirsti kelią, teigia ekspertai.

Gimusiems Triušio (Katino) metais belaukiant Drakono teks ne tik atsisveikinti su savo žvaigždžių lemtais globėjais, bet ir pinigais. Išlaidų bus daug, o pajamų trūks. Tačiau nepulkite griebtis už širdies ir kankintis, uždavinėdami sau tokius filosofinius klausimus kaip „kur teisybė“ ir „kur išgaruoja pinigai“. Verčiau iš paskutiniųjų namams įsigykite kažką brangaus, kažką, turinčio išliekamąją vertę. Ir palepinkite brangia dovana mylimą žmogų – juk, anot kinų išminčių, tai ką atiduoti kitam, grįžta su kaupu.

Gimusieji Drakono metais turėtų įsidėmėti vieną dalyką – nervų ląstelės neatsinaujina, todėl visų pirma uždrauskite sau nervintis dėl kiekvienos smulkmenos. Tai žvaigždžių jums siunčiamas išbandymas, kurio tikslas – išsiaiškinti, ar jau esate pasirengę sutikti savo globėją Drakoną? Todėl parodykite visiems, ir sau, jog net ir tvyrant įtampai jūs sugebate išsaugoti stoišką ramybę, padrąsinti kitus, prižiūrėti namų ūkį ir dirbti už kelis. Drakonas tokius gebėjimus neabejotinai įvertins.

Gimusiems Gyvatės metais, laukiant Drakono, astrologai pataria daugiau laiko skirti sau ir visomis išgalėmis gerinti savijautą. Ir šiuo atveju nekalbama apie vizitus pas gydytoją: šiuo metu reikia pradėti sportuoti, dažniau vaikščioti gryname ore, laikytis režimo, sveikai maitintis. Ir aišku – rūpintis sielos atgaiva. Tam puikiai tiks knygos, filmai, spektakliai, buvimas gamtoje.

Gimusiems Arklio metais astrologai pataria daugiausia dėmesio skirti šeimyninių santykių gerinimui. Tiesiog būtina susitaikyti su tais, santykius su kuriais perbėgo juoda katė. O šiam tikslui turite ne penkias minutes, o net kelis mėnesius. Itin svarbu galiausiai susitaikyti su tais, su kuriais konfliktuojate jau ilgą laiką. Ir net jeigu pirmasis bandymo susitaikyti blynas ir bus prisvilęs, jokiais būdais nenuleiskite rankų. Juk svarbiausia – pralaužti ledus.

Gimusieji Ožkos metais besibaigiant šiems metams daugiausia susidurs su problemomis, susijusiomis su mokslu, studijomis ir užsieniu – patarimas labai paprastas: išspręskite šias bėdas. Be to, būkite atidesni artimiausiems draugams, jie taip pat turi rimtų problemų, kurias sprendžiant tikrai praverstų patikimo žmogaus pagalba.

Gimusieji Beždžionės metais belaukdami Naujųjų turėtų atlikti turimo turto reviziją – tiek kilnojamojo, tiek nekilnojamojo. Techninė automobilio apžiūra, kapitalinis namų tvarkymas, spintų vėdinimas, rūsyje laikomų daiktų peržiūra – tai mažiausia, ką galite nuveikti belaukdami Drakono metų. O daugiausia, ką galite padaryti - užduoti sau labai svarbų klausimą: ar brangiausi jums žmonės su jumis laimingi? O belaukdami Naujųjų padarykite viską, kad atsakymas į šį klausimą būtų „taip“.

Gimusieji Gaidžio metais turėtų žinoti, jog verslo partneriai pavydesni net ir už pačius įtariausius sutuoktinius. Norėdami išvengti tokių problemų ir sutvirtinti partnerystę, padarykite viską, kas nuo jūsų priklauso, jog situacija pagerėtų: iki Naujųjų aptarkite ilgalaikių projektų įgyvendinimo planus, pamaloninkite partnerius mielomis dovanomis. Be to, belaukdami Drakono, sutvarkykite dokumentus – dokumentai, kaip ir pinigai, mėgsta tvarką ir tvirtą ranką.

Gimusieji Šuns metais turėtų atsiminti vieną – santuoka yra tarsi namas, kurį statyti reikia visą gyvenimą. Astrologai pataria šiuo pereinamuoju laikotarpiu tokiomis statybomis užsiimti patiems – nelaukti, kol tą padarys jūsų antroji pusė. Pasistenkite šeimyninę rutiną pagardinti netikėtumo ir romantikos prieskoniais – saldžiais rezultatais džiaugsitės ne tik jūs, bet ir jūsų mylimas žmogus.

Gimusieji Kiaulės metais, išlydėdami Triušį ir laukdami Drakono, pajus nenumaldomą norą gražinti aplinką. Nesipriešinkite šiai aistrai. Jeigu norite šią akimirką perdažyti sienas? – taip ir padarykite. Norite įsigyti naujų baldų? – taip ir padarykite. Norite kardinaliai pakeisti įvaizdį? – pirmyn. Žaiskite ir laimėkite: susikurkite šventinę atmosferą, kuri padės visiems, kas jus myli, pasijusti laimingiems. Ar gi tai ne puikiausia naujametinė dovana?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją