Liūtas valdo penktąjį Zodiako būstą, kartais vadinamą „malonumų būstu“, su kuriuo susiję pramogos ir kūrybinių energijų panaudojimas.

Liūto ženklo vaiko asmenybė

Ugnies ženklą Liūtą valdo Saulė. Daugelis po šiuo ženklu gimusių vaikų yra paprasti, entuziastingi, žemiški bei kūrybingi. Pasak astrologijos, tipiškas Liūtas yra lyderis iš prigimties, ambicingas, pasitikintis savimi, drąsus, nepriklausomas ir pozityvus.

Paprastai Liūtukai būna draugiški, nors dažnai jiems gali pritrūkti savitvardos, jie gali pratrūkti pykčiu ar panirti į depresiją. Dažnai šie vaikai protingi, žavingi, atviri, mėgaujasi dėmesiu ir pagyrimais. Jie ekspresyvūs, gabūs, liberalūs. Tarp neigiamų savybių – tinginystė, savininkiškumas, pavydas. Daugelis vaikų mėgsta keliauti, pažinti naujas vietas ir šalis.

Kaip auklėti Liūto ženklo vaiką

Astrologija teigia, kad klasikiniam Liūto ženklo atstovui reikia aplinkos, kurioje tarpsta laiminga tėvų santuoka ir klesti abipusė pagarba. Daugelis Liūtukų dosnūs, jiems patinka rodyti meilę. Daugelis iš prigimties yra pasitikintys savimi, tačiau tas pasitikėjimas gali lengvai susvyruoti, jei jie jaučia, kad jiems nepavyko; tėvams reikia parodyti, kaip jie žavisi jų pasiekimais, jokiu būdu neperlenkiant lazdos. Liūtų auklėjimo paslaptis – juos girti, mokyti juos logiškai ir praktiškai, kadangi toks būdas geriausiai tinka jų mokymosi stiliui.

Tėvai nuo pat vaikystės turėtų įdiegti Liūtams geras manieras, tinkamus maitinimosi ir sporto įpročius. Daugelis Liūtukų trykšta energija, taigi tinkamas miegas yra būtinas, kitaip jie tiesiog perdegs. Nors daugelis Liūtukų mokosi greitai, jie gali pernelyg nesižavėti pačiu mokymosi procesu, taigi tėvams reikia stebėti, kaip vaikams sekasi mokykloje.

Tėvams reikia skatinti Liūtus būti tolerantiškesniais kitiems. Tie Liūtai, kurie buvo tinkamai išauklėti subalansuojant pasitikėjimą ir kuklumą bei gebėjimą gerbti kitų nuomones, gali būti labai sėkmingi tiek darbiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją