Patariame išbandyti šias penkias sekso pozas, kurios paįvairins jūsų seksualinį gyvenimą, rašoma newwomanindia.com.

1. Žirklių poza

Ši poza yra nuostabi galimybė pajusti didesnį intymumą su savo partneriu nei galėjote įsivaizduoti. Moteriai reiktų atsigulti ant šono ir pakelti į viršų vieną savo koją, kad partneris galėtų įsiskverbti. Vyras taip pat turi atsigulti ant šono, taip, jog jo galva atsidurtų prie moters kojų. Vėliau jis turi priartėti prie moters dar arčiau ir pakišti vieną savo šlaunį po jos šlaunimi, o kitą moters koją užkelti ant savo viršutinės šlaunies. Kai abu būsite savo pozicijose, vyras gali įsiskverbti ir pradėti judėti pirmyn – atgal.

2. Intymi šaukštelio poza

Tai yra puiki poza, kad vyras galėtų jausti visą moters kūną ir taip pat giliai į ją įsiskverbti. Ši poza panaši į paprastą šaukštelių pozą, bet skirtumas tas, kad su moterimi yra mylimasi iš nugaros. Svarbiausia, būkite švelnūs, kad galėtumėte tinkamai pasimėgauti.

3. Kojų ant pečių poza

Moteris guli ant nugaros, kol vyras atsiklaupia prieš jos kojas. Tuomet moteris užkelia kojas ant partnerio pečių, kad jis galėtų įsiskverbti. Ji gali pasidėti ir pagalvę po užpakaliu, kad partneris galėtų giliau įsiskverbti. Kol taip mylitės, galite bučiuotis, palaikyti akių kontaktą ir jausti vienas kitą. Argi tai nenuostabus jausmas?

4. Misionieriaus poza

Nėra jokios kitos geresnės pozos nei misionieriaus. Ji paprasta ir niekada nenuvilia. Besiliečiantys partnerių kūnai ir akių kontaktas yra pagrindiniai šios pozos ingredientai. Taip pat jūs visada galite jausti savo antrosios pusės kūną. Kad paaštrintumėte šią visiems žinomą pozą, galite naudoti akių raištį arba antrankius.

5. Šlapioji poza

Jeigu miegamasis jums pabodęs, visada galite persikelti į vonios kambarį. Didelė vonia visada pagerins pojūčius. Užsidekite šiek tiek žvakių, įjunkite romantišką muziką ir susikurkite savo jaukų mažą pasaulį.

Įlipkite abu į vonią, atsigulkite, moters nugara turėtų remtis į vyro krūtinę. Šioje pozoje vyras turėtų tenkinti moterį su drėgna ranka arba dušo galvutės čiurkšle. Mėgaukitės akimirka, o vėliau apsikeiskite vietomis ir suteikite malonumą vyrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)