Ogi labai paprastai. Pakliuvę į naują situaciją, žmonės kardinaliai nesikeičia. Todėl stebėkite, kaip jis jus mergina restoranuose, kine ir suprasite, koks jis bus miegamajame.

Jis - džentelmenas

Toks vyras visur ir visada pasirodo kaip jūsų ištikimas riteris. Jis iš anksto suspėja atverti jums duris, galantiškai padeda atsisėsti prie stalelio kavinėje, iš anksto telefonu pasidomi, kada jūs atsilaisvinsite, o bendraudamas atkreips dėmesį ne tik į jūsų išvaizdą, bet ir į tą didelį projektą, apie kurį jam papasakojote praėjusio susitikimo metu. Visi šitie ženklai neginčijamai įrodo, kad jis galvoja apie jus.

Jei jis toks dėmesingas pasivaikščiojimų metu, galite būti tikra, kad jis apsups jus tokiu pačiu dėmesiu, kai miegamajame užges šviesos...

Jis supranta prisilietimų prasmę

Vaikinai, kuriems seksas yra ne daugiau nei bereikšmis nuotykis, domisi savo „užkariautų" damų kiekiu, o ne paties proceso kokybe. Tokie „sportininkai" nieko nesupranta apie jausmingų prisilietimų meną.

Jei norite susirasti žmogų, kuris tikrai sugeba suteikti malonumą, ieškokite tokio, kuris moka prisiliesti prie moters. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip jis prie jūsų prisiliečia. Pajusite jo švelnų taktišką palaikymą iš nugaros, jei netikėtai suklupsite. Jis taip saugiai ir maloniai laiko jūsų alkūnę, kai vaikštinėjatės parke... Būkite tikra, kad toks vyras tikrai žino, kaip teisingai elgtis su kiekvienu jūsų kūno milimetru, kad sulauktų jūsų jausmingo atsako...

Jis nėra egoistas

Ganėtinai paplitęs yra toks vyrų tipas, kurie mano, jog yra visatos centras. Toks vyras pasirengęs nesusilaikydamas girtis prieš jus savo pasiekimais, kol jūs einate į jo mėgiamą restoraną, kuriame jis užsakys jums savo mėgiamus patiekalus, po to pakvies jus pasižiūrėti kovinio filmo su savo mėgiamu aktoriumi, atliekančiu pagrindinį vaidmenį, visiškai nesirūpindamas tuo, ar jums tai yra įdomu. Jei jūsų vietoje būtų kita mergina, jis, ko gero, ir nepastebėtų ypatingo skirtumo. Jam bendravime svarbiausia - savęs patenkinimas.

Visai kitas reikalas, kai vaikinas nuoširdžiai domisi, kaip jūs praleidote dieną, kuris pasirengęs be ilgų apmąstymų keliauti į jūsų mėgiamą restoraną, netgi jei jis yra alergiškas patiekalams, kurie ten patiekiami. Jis rūpestingai suspaus jus savo glėbyje, kai jūs nenustygsite vietoje nuo emocijų, kartu su juo žiūrėdama melodramą.

Galite neabejoti, kad tokiam vaikinui taip pat bus svarbu suteikti jums malonumą ir lovoje.

Jis nespaudžia ir neskuba

Tas, kuris kaip mat bando nusitempti merginą į lovą, pasiekęs savo, tokiu pat kosminiu greičiu dingsta iš jos gyvenimo. Juk jį domina tik jūsų kūnas ir visiškai nedominate jūs pati. Jei vyras nuoširdžiai trokšta rimtesnių santykių su jumis, jis supranta, kad skubėjimas tik pakenks.

Jis supranta, kad pradžioje verta ištipdyti ledus ir suartėti emociškai. Todėl jei jis sako: „Gerai, palaukime" arba „Aš neskubu", tai nėra abejingumas, priešingai, tai gali būti rimtos simpatijos apraiška. Sekso metu sugebėjimas pademonstruoti kantrybę ir ištvermę taip pat gali būti nepaprastai naudingas...

Su juo jaučiatės esanti gražuolė

Protą aptemdantis seksas be jokių gėdijimųsi ir kompleksų - štai kas jūsų laukia, kai įsitikinsite, kad jūsų partneris tikrai vertina jus tokią, kokia jūs esate. Jo kompanijoje jūs jaučiatės esanti vienintelė, nepakartojama, gundanti ir seksuali. Jūs įsitikinusi savo išskirtinumu. Ir jūs nevalingai persikūnijate, pagavusi aistringą mylinčio vyro žvilgsnį.

Tokia meilės chemija tikrai sukels tęstinės aistros protrūkius, kai tik jūs liksite vienumoje.

Na, o koks yra jūsų naujasis vaikinas? Atkreipkite dėmesį į šiuos ženklus, ir jums bus nesunku suprasti, ar jis sugebės jums suteikti malonumą ir lovoje.