Nors jame vos 20 moterų, visos jų buvo skirtingų rasių, skirtingų religijų ar net skirtingų seksualinių pakraipų, tad rezultatai turėtų puikiai atspindėti dabartinę masturbacijos padėtį tarp moterų.

Visos moterys – masturbuojasi. Bent jau tai išaiškėjo šio tyrimo metu, nes visos moterys patvirtino, jog bent kartą gyvenime yra tai dariusios.

Įvairūs sekso žaisliukai – išties populiarūs, mat net 18 iš 20 moterų pripažino, jog sekso žaislus naudoja dažnai, tiek būdamos vienos, tiek su savo partneriais.

Įdomu tai, jog sekso žaisliukai dažniausiai naudojami ne masturbacijai. Moterys mieliau renkasi to darymą paprasčiausiai savo pirštais, kas išties atspindi, jog šioje vietoje nereikia jokių papildomų įrankių, norint gauti maksimalų malonumą.

Kartais tai moterims – kaip darbas. Jos prisipažino, jog masturbuojasi reguliariai – arba norėdamos atsipalaiduoti nuo kasdieninio streso, arba paprasčiausiai norėdamos pabaigti tai, ką pradėjo vyras.

Įdomu tai, jog dauguma moterų buvo įsitikinusios, jog vyrai masturbacija užsiima dažniau nei moterys, nors tyrimai rodo, jog moterys tai daro ne ką mažiau reguliariai nei vyrai.

Taip – tai tikrai nėra romantiškas būdas patirti malonumą, kaip teigė daugelis moterų. Vis dėlto, jos prisipažino, jog masturbacija su laiku tapo tarsi dantų valymas, tad be to įsivaizduoti savo kasdienybės tampa išties sunku.

Tačiau kodėl moterys taip mėgsta masturbaciją bei tai daro dažnai? Kaip atsakė pačios moterys, masturbacija paprasčiausiai yra neįpareigojantis būdas patirti malonumą. Su partneriu viskas būna kiek labiau komplikuota, kai tuo tarpu masturbuojantis esi tik tu ir visas sau suteikiamas malonumas.