Per praeitas Kalėdas bare susipažinau su vaikinu. Labai greitai susidraugavome, ir galiausiai padarėme TAI. Po kelių dienų pakartojome. Vieną dieną pasimylėjome du kartus, o stojus ramybei ir tylai, jis pažvelgė į mane ir atmestinai burbtelėjo: „Tu keistoka“.

Nejučia nutraukiau su juo visus ryšius. Bet apie tuos jo žodžius galvojau nuolat, bandžiau suprasti. Karštligiškai mąsčiau, ar jis turėjo omenyje mano įgūdžius (ar jų stoką) lovoje. Išgaravo paskutiniai pasitikėjimo savimi likučiai. Tas pasipūtėlis privertė mane galvoti: „Aš niekam tikusi lovoje? Užaugau galvodama, kad mergina negali būti „niekam tikusi lovoje“.

Na, kaip moteris gali būti netikusi sekse? Senovėje moteris nebuvo mokoma galvoti apie savo pačios seksualinį pasitenkinimą miegamajame. Buvo manoma: mes turime ertmę, jis ten įkiša savo vyrišką pasididžiavimą, pajunta rojų, visi laimingi išsiskirsto. Taigi, moterys, jei vis dar tikite šia dezinformacija, aš tuoj sugriausiu mitą, bylojantį, kad moterys negali būti niekam tikusios lovoje, nes iš tiesų tai gali...

Mėgindama išsiaiškinti, kokia moteris vyrui yra visiška katastrofa seksualine prasme, vokiečių žurnalistė Amanda Weber apklausė 70 vyrų. Tai, ką ji išsiaiškino, išvertė mane iš koto. Štai kokia karti tiesa: visi 100 proc. apklaustųjų pasakė, kad moteris gali būti niekam tikusi lovoje. Mane tai šokiravo.

Į klausimą, ko jie norėtų iš moterų miegamajame, kone pusė apklaustųjų pripažino norintys daugiau oralinio sekso. Antroje vietoje buvo noras, kad moteris glamonėtų sėklides. Trisdešimt penki procentai apklaustųjų pasakė, kad moteris niekam tikusi lovoje, jei yra tyli ir nerodo entuziazmo, ir tik mažiau nei 2 proc. pasakė, kad ji niekam tikusi, jei „nėra standi“. Va dėl šito tai galime pasidžiaugti. Nėra skirtumo, ar per visą gyvenimą miegojai tik su vienu vaikinu, ar ankstyvoje jaunystėje permiegojai su jai visais. Pasirodo, „standi makštis“ nėra toks jau svarbus dalykas, todėl nebesukime sau dėl to galvos.

Verčiau pakalbėkime apie širdį. Turėti makštį svarbu, bet ne mažiau svarbu būti jausmingomis. Visi respondentai pasakė, kad glamonės prieš seksą yra gero sekso garantas. Apie 40 respondentų atsakė, kad glamonės jiems „kažkiek svarbios“, o kiti 60 proc. nurodė, kad jos jiems „labai svarbios“. Taigi, moterys, įdėkime daugiau širdies, bet pasistenkime prilaikyti dantis. Vienas respondentas pasakė, kad oralinio sekso metu jautėsi taip, tarytum jo pasididžiavimas būtų tarkuojamas. Ko gero, jam nebuvo labai malonu.

Vyrai nori, kad ir moterys rodytų iniciatyvą. Jūs neturite visko daryti už jį pačios, bet kažkiek suinteresuotumo parodyti būtina. Ką bedarytumėte, atminkite: negulėkite paslika kaip princesė ant žirnio, lenta, ar negyva žuvis. Suprantate, ką turiu omeny.

Paklausti apie mėgstamiausią sekso pozą, 41 proc. vyrų įvardijo šuniuko pozą, 33 proc. prisipažino mėgstantys, kai moteris būna viršuje, o 12 proc. nubalsavo už seną gerą misionieriaus pozą. Tad, mielosios, pasikinkykite savo vyriškį ir gerai jį prajodinėkite. Tačiau nepamirškite, kad perdėtas entuziazmas gali turėti priešingą poveikį, nei tikitės. Jei moteris persistengia, išbando viską, ką būdama išgėrusi matė pornografijos svetainėje – ji rizikuoja viską sugadinti. Entuziazmą ir perdėtą entuziazmą skiria plonytė riba.

Ne visi vyrai nori vieno ir to paties – kiek yra vyrų, tiek yra skirtingų skonių sekso srityje. Dauguma vyrų nori, kad sekso metu jų moteris būtų laiminga. Na, gerai, vyrai mąsto savo pasididžiavimais, bet retkarčiais, jie pagalvoja ir galva. Penkiolika procentų apklaustųjų prisipažino, kad svarbiausias dalykas miegamajame jiems yra ejakuliacija. Keturiolika procentų didžiausią dėmesį skiria moters orgazmui, kiti 14 proc. pareiškė, kad jiems svarbiausia jų pačių pasitenkinimas. Įdomu tai, kad gerokai daugiau nei pusė apklaustųjų pasakė norintys, kad moteris iš miegamojo išeitų laiminga.

Iš šio straipsnio tereikia įsiminti vieną dalyką: jums nereikia būti garsiomis „Instagram“ jogėmis ar turėti šokėjos kūną, išdailintą fanatiškų kasdienių treniruočių. Net ir pačios nelanksčiausios damos miegamajame gali būti karalienėmis savo vyriškiui. Labai svarbu pasirūpinti savo pačios poreikiais lovoje. Ir nebūkite kaip viena mano draugė, kuri man papasakojo, kaip dažniausiai jaučiasi su savo vaikinu: „Kai mes baigiame, jis guli visas suprakaitavęs, kaip po gero maratono, o aš tiesiog ramiai siurbčioju savo gėrimą.“ Imkite vyrą į savo ranką, damos!