Pabandom pašifruoti...

Pliušinis žaislas

„OOOOOoooch, kaip mieeeeeeeeeeeela!“ – tai pirmieji žodžiai, išsprūstantys gavus tokią dovaną. O ir mylimasis oriai šypsosi radęs tai, kas jums patinka. Kita vertus, prieš skubėdamos draugėms girtis, sekundėlei susimąstykite: galbūt pastaruoju metu buvote pernelyg prieraiši, laikėtės įsikibusi jo rankos? Reikalavote besąlygiško dėmesio? Yra nemaža tikimybė, kad pasąmoningai jis dovanoja pakaitalą sau, mat nori trupučiuko erdvės.

Papuošalas

Jeigu jūsų draugas padovanojo juvelyrinį dirbinį, turite, kuo džiaugtis! Net jeigu tai nėra pats prabangiausias papuošalas, ši dovana rodo, kad jis įdėjo nemažai pastangų. Kažkas gražaus ir subtilaus atspindi jo nuomonę apie jus. Papuošalas – tai dovana, kuria gali pasigirti, jis žino, kad segėdama auskarus ar pakabutį galvosi bei kalbėsi apie jį. Šis vyras didžiuojasi būdamas jūsų, o ir jūs turėtumėte didžiuotis, kad turite geru skoniu dovanoms apdovanotą vyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)