Daugeliui moterų analinis seksas kelia baimę. Na, o baimės dažniausiai kyla iš nežinojimo. Šiuo atveju netradicinis seksas gali atrodyti baisesnis nei yra iš tiesų, nes nežinoma kaip juo užsiimti, kad abiems partneriams būtų malonu. Šia tema ne kartą esame rašę, o šalia straipsnių užsimegzdavo aršios diskusijos.

Perskaitę daugybę nuomonių, nusprendėme jas apibendrinti ir surašyti pagrindines priežastis, dėl kurių moterys atsisako analinio sekso.

Skausmo baimė

Pagrindinė priežastis, dėl kurios moterys taria NE analinio sekso malonumams - skausmo baimė. Po pirmo karto, kuris dažniausiai būna skausmingas, antro nebesinori. Moterys, turinčios problemų su hemorojumi, analinio atsisako dėl kraujavimo tikimybės. Tačiau lubrikantas ir klitorio stimuliacija gali padėti atsipalaiduoti. Susijaudinusios moters raumenys atsipalaiduoja, todėl skausmo tikimybė ženkliai sumažėja.

Homoseksualų seksas

Daugelis moterų mano, kad analinis seksas tinkamas tik homoseksualams, o jei vyras jo prašo iš moters, jo orientacija ne iki galo aiški. Kai kurios moterys prasitarė bijančios, kad vyrams toks seksas patiks labiau nei vaginalinis ir jis išeis pas kitą...VYRĄ.

TEN nešvaru

Viena iš priežasčių, kodėl moterys atsisako analinio sekso - švaros klausimas. Tiesiog analinė anga nekelia asociacijų su rožių žiedlapiais, todėl daugeliui moterų sunku įsivaizduoti kaip TEN galima kažką kišti. Be to, jos jaudinasi, jog vyras gali išsitepti, pasibjaurėti ir jokio sekso nebenorėti. Vien nuo minties, kad iš TEN gali kas nors ištekėti ar išbyrėti, verčia nusipurtyti.

Moterims jokio malonumo

Anatomiškai žiūrint, TEN nėra nieko, kas galėtų būti malonu moteriai. Jokio G taško, jokių dirgiklių. Be to, taip ir pastot neįmanoma. Tačiau kitos moterys teigia, jog būtent analinio sekso metu patiria stipriausius orgazmus.

Per didelis penis

Nors vyrai dažnai dievagojasi, kad jų peniai yra per maži arba normalūs, moterys jaučia visai ką kitą. Kai kurios pozos su didesnio penio savininku net vaginalinio sekso metu gali būti skausmingos, o ką jau kalbėti apie analinį seksą. Vyrai turintys storesnius penius taip pat gali kelti baimę užsiimti pikantiškais žaidimais "iš galo".

Nepasitikėjimas partneriu

Kai kurios merginos nepasitikėjimą partneriu įvardina kaip priežastį, dėl kurios jos bijo atsiduoti analiniams malonumams: "O kas jeigu jis pagalvos, kad aš ištvirkusi ar paleistuvė ir po to mane paliks?".

Įvairios sveikatos problemos

Kai kurioms moterims po analinio sekso sunku sulaikyti dujas, kitos skundžiasi skausmingu tuštinimusi, o trečioms dėl bakterijų prasidėjo makšties uždegimai ir infekcijos. Vien paskaičius apie tokias patirtis noras pabandyti gali išgaruoti. Todėl nusprendus užsiimti analiniu seksu reiktų nepamiršti ne tik tinkamai atpalaiduoti raumenis, bet ir pasirūpinti higiena.

Kaip analinio sekso metu malonumą patirti moteriai Galite paskaityti ČIA.