Užsienio žiniasklaida sudarė sąrašą garsenybių, vairuojančių pačius prabangiausius pasaulio automobilius. Kai kurios garsenybės už keturrates transporto priemones nepagailėjo pakloti net 50 milijonų dolerių!

Paklausite, kam už mašiną mokėti tokias sumas? Klientai moka ne tik už išskirtinį dizainą, komfortą ir adrenaliną, bet ir saugumą. Dažnu atveju automobilis parodo ne tik asmens pajamas, bet ir valdžią, dominavimą, o kartais ir gerą arba prastą skonį...

Socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian vairuoja 186 925 dolerių kainuojantį „Ferrari F430“.

Automobilis Ferrari F430
Jos vyras Kanye Westas turi keturis kartus brangesnį „Lamborghini Aventador“, kuris šeimai atsiėjo 750 000 dolerių.

Paris Hilton vairuoja rožinį „Custom Bentley GT Continental“, kuris garsiajai paveldėtojai kainavo nei daug nei mažai – 285 000 dolerių.

Kas galėtų paneigti, kad tokiai išskirtinai spalvingai asmenybei toks automobilis netinka?
Paris Hilton vairuoja "Bentley"
Reperis P. Diddy už 360 000 dolerių išsirinko Maybach. Tokį pat automobilį, tiesa, kiek pigesnį (430 tūkst.), turi ir reperis Rick Ross.

Savo gausią šeimyną futbolininkas Davidas Beckhamas vežioja „Rolls-Royce Phantom Drophead“. Ši transporto priemonė sporto pasaulio žvaigždei kainavo 407 000 dolerių.

David Beckham vairuoja Rolls-Royce Phantom Drophead
O štai aktorius Nicholas Cage, tarsi tikras tamsos riteris, gatvėmis nardo su „Ferrari Enzo“. Žinomam vyrui už tokią įspūdingą transporto priemonę reikėjo pakloti 670 000 dolerių.
Ferrari Enzo
Reperis 50 Cent už savo superautomobilį „Lamborghini Gallardo“ nepagailėjo 2 milijonų dolerių.
Superautomobilis Lamborghini Gallardo
Garsiosios atlikėjos Beyonce vyras Jay Z šeimos biudžetą patuštino net 8 milijonais dolerių. Užtat dabar savo garaže jie turi „Maybach Exelero“.
Bene brangiausiu pasaulyje automobiliu važinėja kolekcionierius Paulas Pappalardo. Jis už savo „Ferrari 250 GTO“ nepagailėjo išleisti net 52 milijonų dolerių.