S. Starkutė pasakoja, kad užsienyje laisvalaikiui skirta apranga yra itin populiari. Žmonės renkasi patogius drabužius einant apsipirkti, į kiną ar pasivaikščiojimui po parką. Į Lietuvą ši mada atkeliauja mažais žingsneliais.

„Gal todėl daug mano klientų – lietuviai, gyvenantys užsienyje. Galbūt taip yra ir dėl to, jog visada malonu pasipuošti savo šalies kūrėjo drabužiu. Tai savotiška patriotiškumo išraiška“, – šypsosi drabužių kūrėja.

Kartu su S. Starkute pristatant naujausią kolekciją pozavo profesionalus šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas.

Po fotosesijos kalbintas I. Barkauskas juokėsi, kad iki Simonos profesionalumo jam dar toli. „Simona – žymus modelis ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Džiaugiuosi, kad ji buvo kantri ir padėjo man prisijaukinti foto objektyvą. Simona išties draugiška, linksma, turinti puikų humoro jausmą moteris. Dirbti su ja buvo vienas malonumas“, – Simoną gyrė sportininkas.

Mėgstantiems puošnesnius drabužius kūrėja siūlo „Swarovski“ kristalus. S. Starkutė siūlo pasiduoti improvizacijai ir stiliaus laisvei.

„Džiaugiuosi, kad sulaukiu komplimentų. Žmonės iš mados pasaulio pastebi mano kurtą aprangą, o sužinoję, kad tai sukūriau aš, lieka sužavėti. Tokie komplimentai paglosto širdį“, – džiaugiasi modelis.