Tarologas Leopoldas Malinauskas tikina, kad ateinančiais metais labiausiai seksis Žemės atstovams. Jaučiai, Mergelės ir Ožiaragiai gali atsipalaiduoti, nes 2017-aisiais sulauks savo aukso amžiaus. Žemės atstovus Gaidžio metais lydės sėkmė.

Tuo tarpu astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė primena, kad 2017 metų pabaiga Jaučiams žada ne tik puikiais ir daug žadančias pažintis, bet ir galimybę sukurti ilgalaikius santykius. Labai tikėtina, jog daugelis šio Zodiako ženklo atstovų sukurs šeimą. Gaidžio metais teks išties nemažai dirbti. Tai turės rimtas pasekmes- jums žvaigždės žada naujas ir perspektyvias karjeros galimybes. Antroji metų pusė palanki bendradarbiavimo plėtrai. Drąsiai imkitės naujų projektų, pasirašykite sutartis. Jos bus naudingos ir palankios, neš naudos ilgus metus.

Šeimos Mergelės visų metų bėgyje leis smagų ir produktyvų laiką. Mylimų žmonių apsuptyje jausitės saugūs ir laimingi. Gan stipriai išaugęs jūsų pasitikėjimas savimi gali puikiai pasitarnauti siekiant darbo, karjeros aukštumų. Dirbti jums patinka ir vadovybė tai jau seniai pastebėjo. Demonstruosite lyderio savybės priimant svarbius sprendimus , susijusius su jūsų įmonės tolimesne veikla. Jums puikiai pasitarnaus sustiprėjusi intuicija, todėl atsižvelkite į savo vidinius pojūčius. Verslininkams puikus metas imtis naujų projektų. Žvaigždės žada daug bendravimo ir aktyvumo. Teks nemažai kilometrų prasukti. Su jumis noriai pažindinsis jums ypač naudingi žmonės.

Ateinantys 2017 metai Ožiaragiams žada daug optimizmo ir pasitikėjimo. Visus 2017 metus būsite pakankamai aktyvūs darbo fronte. Sieksite vis aukštesnių rezultatų ir geresnių postų. Jums labai svarbu užimti aukštą padėtį visuomenėje, todėl labai kantriai to siekiate. Vis tik žvaigždės didesnę sėkmę jums žada metų pabaigoje, kuomet susiformuos palankus karjerai astrologinis fonas. Tuomet galėsite skinti savo darbo ir pastangų vaisius.

L. Malinauskas pabrėžia, kad 2017-aisiais itin sėkmingas laikas bus ir Oro atstovams: Dvyniams, Svarstyklėms ir Vandeniams. Kitos dvi stichijos turės dar palaukti.