Žuvys – tinginystė

Žuvys gali sau leisti kiauras dienas galvos nepakelti nuo pagalvės. Kartais netgi gali atrodyti, kad jie gyvena savo sulėtintame tinginių pasaulyje.

Tačiau kartais Žuvys tinginėmis gali atrodyti dėl to, kad neskuba priimti svarbių sprendimų ir mėgsta viską 10 kartų pasverti ir pamatuoti.

Dvyniai – sukčiavimas

Dvyniai turi itin blogą įprotį nuslėpti arba gerokai pagražinti tiesą. Gal taip yra todėl, kad jų Zodiako ženklas susideda iš dviejų skirtingų asmenybių.

Bet kokiu atveju, Dvyniams patinka meluoti ir pagražinti tiek smulkmenas, tiek ​svarbius dalykus. Ypač, jei tai padeda jiems pasiekti tai, ko nori.

Vandenis – susireikšminimas

Vandeniai neretai nori tikėti, kad jie yra daug geresni, protingesni ir patrauklesni nei kiti.

Tačiau jie negali visą laiką apgaudinėti save ir kitus. Ankščiau ar vėliau, jie vis tiek nusileidžia ant žemės suprasdami, kad iš tikrųjų nėra tokie ypatingi, kaip galvoja.

Šaulys – neištikimybė

Šaulys dažnai linkęs flirtuoti. Seksas šio Zodiako ženklo atstovams yra pagrindinis prasiblaškymas. Bet tai reiškia, kad jiems sunku išlaikyti rimtus ir ilgalaikius santykius.

Tačiau net tuo metu, kai myli žmogų, Šauliai ir toliau gali žvalgytis į kitus partnerius.

Vėžys – garbinimas

Jei gyvenate ar dirbate su Vėžiu, greičiausiai esate šiek tiek išvargintas nuo jo begalinio dėmesio troškimo, raginimų jais grožėtis, didžiuotis ir jiems lankstytis.

Garbės troškimas yra šių Zodiako ženklų didžiausia nuodėmė.

Ožiaragis – godumas

Ožiaragiai uoliai ir sunkiai dirba, daug laiko skiria savo profesinei karjerai. Jis netgi konkuruoja su savimi, daro viską, kas kartais ne jo galiose tik tam, kad uždirbtų daugiau, nei visi kiti.

Šio Zodiako ženklai demonstruoja visus savo pasiekimus ir laimėjimus kiekvieną kartą, kai tik turi galimybę. Tačiau godumas Ožiaragiams padeda pasiekti, rodosi, neįmanomų dalykų.

Liūtas – išdidumas

Liūtas gali būti vienu savanaudiškiausių žmonių, kokius tik kada pažinojote. Ypač, kai kalba pasisuka apie asmeninius santykius – savo mylimaisiais jie nelinkę dalintis. Jie gimę būti šeimininkais ir valdovais. Liūtai žino, kaip padaryti įspūdį kitiems vos vienu akies mirktelėjimu.

Kartais Liūtai kenčia dėl savo arogancijos, per didelio pasitikėjimo savimi. Kartais dėl išdidumo jie gali netekti net pačių artimiausių žmonių.

Jautis – persivalgymas

Jaučiai mėgsta daryti tik tai, kas tenkina jų interesus. Nesvarbu, ar tai geras maistas, puikus seksas, arba naujas pomėgis. Jautis mėgsta save palepinti ir įgyvendina bet kokius savo norus.

Skanus maistas yra jų silpnybė, dėl kurios jie neretai kenčia belepindami save.

Mergelė – pavydas

Mergelė visada nori būti ta, apie kurią visi kalba, kuria žavisi ir į kurią lygiuojasi. Šiems Zodiako ženklams patinka dėmesys, todėl jie stengiasi visada būti dėmesio centre. Tikrai nepasisekė tam, kuris sužibės už Mergelę ryškiau...

O kam gali ryžtis savo mylimojo pavyduliaujanti Mergelė, geriau nė nežinoti.

Skorpionas – geismas

Skorpionai yra meilės ir aistros vergai. Geismas yra didžiausias jų priešas. Dėl savo nežabojamo seksualumo šie Zodiako ženklai neretai prisidaro didžiausių nuodėmių, dėl kurių po to atgailauja visą gyvenimą.

Svarstyklės – tuštybė

Vargu, ar Svarstyklėms rūpi kas nors daugiau nei jų pačių grožis. Pažvelkite į veidrodį ir gerai pagalvokite, argi nėra dagiau pasaulyje nieko gražesnio? Didžiausias šio Zodiako ženklo stimulas gyvenime yra tai, kad kas nors jai gėrėtųsi.

Dėl savo tuštybės Svarstyklės visą gyvenimą stengiasi save tobulinti iki begalybės, todėl kiekvieną dieną atrodo ir jaučiasi vis geriau ir geriau.

Avinas – smurtas

Pasirodo, kad Avinas yra žiaurus ir nenuspėjamas Zodiako ženklas. Jo pyktis gali būti pavojingas aplinkiniams.

Avinai gali būti neįtikėtinai spontaniški ir neretai pasielgia neapgalvotai. Toks asmenybės bruožas dažnai veda prie bėdos.