Ideali uniforma rudens sezonui - prigludę džinsai, lengvas megztinis ir kupranugarių kailio spalvos paltas. Tokį derinį be vargo pritaikysite ir dienai, ir vakarui.

Vida Press nuotr.

Drabužiai LINDEX, NET-A-PORTER.COM, gamintojų nuotr.

Dienos metu avėkite patogius aulinukus, kad atrodytumėte stilingiau, džinsų galus atraitokite dviem siauresnėmis juostomis. Kadangi džinsai ir megztukas itin paprastas ansamblis, skirkite dėmesio detalėms. Tai gali būti diržas, galvos dangalas ir skarelė. Rankinę rinkitės talpią, patvarią, minimalistinio stiliaus. Norėdama pakeisti aprangą, vietoje megztuko vilkėkite baltus marškinius, golfą, o skarelę pakeiskite subtiliu kaklo papuošalu. Variantų, kaip patobulinti rudens uniformą yra galybė!

Drabužiai ir aksesuarai ZARA, OASIS, MANGO, LINDEX, NET-A-PORTER.COM, gamintojų nuotr.

Norėdama atrodyti puošniau, rinkitės prabangos suteikiančius aksesuarus. Elegantiški aukštakulniai, kailio detalė, žvilgios odos rankinukas ir auskarai - jūs akimirksniu pasiruošusi vakarėliui. Kad įvaizdis atrodytų nenuobodžiai, megztinio rankoves truktelėkite aukščiau ties alkūnėmis, atraitokite džinsų galus ir lūpas paryškinkite raudonais dažais.

Drabužiai ir aksesuarai ZARA, OASIS, MANGO, LINDEX, NET-A-PORTER.COM, DOUGLAS.LT, gamintojų nuotr.