Modelis Simona Burbaitė ir radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė jau kelias savaitės leidžia laiką profesionalaus vizažo mokykloje. Žinomos moterys gilinasi į vizažo subtilybes – mokosi gražinti kitas dailiosios lyties atstoves.

Radijuje jau daug metų dirbanti R. Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė pasakojo, jog grožio pasaulis ją viliojo jau seniai. Jauna moteris ateityje neatmeta galimybės pasirinkti vizažistės profesiją ir derinti ją su darbu radijuje.

„Kol kas man viskas labai įdomu, labai laukiu paskaitų. Suprantu, kad vizažistės darbas yra ne juokas, tai daug jėgų reikalaujanti veikla. Tuo jau įsitikinau kursų metu“, – šypsojosi R. Vyšniauskaitė.
Raminta Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė

Dažyti save mėgstanti moteris juokėsi, kad tik kursų metu sužinojo, jog visą laiką daug dalykų darė neteisingai. Dabar prie veidrodžio Raminta prasėdi kur kas ilgiau. „Gražinti kitas tapo lengviau nei save. Jau spėjau atnaujinti ir kosmetinę – išmečiau daug priemonių, prisipirkau naujų“, – pasakojo Raminta.

Tituluotą gražuolę S. Burbaitę į makiažo kursus atvedė noras pagilinti grožio žinias. Tinklaraštį rašanti mergina itin dažnai iš savo sekėjų sulaukia klausimų apie tinkamą makiažą, derančią lūpdažio spalvą, kaip kontūruoti veidą. Tam, kad galėtų profesionaliai patarti, Simona nusprendė mokytis vizažo mokykloje.

„Pasidažyti save aš puikiai moku. Žinau, kaip pabrėžti privalumus, užmaskuoti trūkumus. Daug metų sukuosi mados srityje, tad atsirinkau, kas man tinka. Tačiau visos moterys yra skirtingos, o norint sužinoti, kaip dažyti kitas, reikia mokytis. Man visada patikdavo, kai dažo mane, o dabar matau, kad tą daryti man taip pat labai malonu. Šiais laikais galima išmokti vizažo žiūrint ir video siužetus „Youtube“, tačiau tai yra ne tas pats. Šalia esančios profesionalės patarimai yra itin vertingi“, – džiaugėsi Simona.
Vakaro akimirka

Komplimentų abiem studentėms negailėjo ir grimo meistrė Daiva Vasiliauskienė. Pasak jos, tiek Raminta, tiek Simona – žingeidžios merginos, norinčios išmokti ir sužinoti kuo daugiau. „Simona turi Dievo dovaną – grožio pajautimą. Raminta yra labai stropi mokinė, kuri nebijo klysti, o iš savo klaidų mokosi“, – pasakojo vizažistė.