33-ejų hercogienės Kate Middleton sesuo jau daug metų sulaukiadidžiulio žiniasklaidos dėmesio. Visų akys į Pippą nukrypo ir dabar, kai ji paskelbė apie sužadėtuves su milijonieriumi James'u Matthews'u.

Viena labiausiai planetoje aptarinėjamų moterų nebekreipia dėmesio į aplinkinių žvilgsnius. Prie fotografų blyksčių ji priprato dar tada, kai jos vyresnėlė sesuo pradėjo draugauti su princu Williamu.

„Per tiek metų aš jau užsiauginau storą odą, - prisipažįsta Pippa. - Tačiau vienai ištverti tai buvo tikrai sunku. Žmonės iššokdavo iš už mašinų, pradėdavo bėgti iš paskos su kameromis.“

Pippa Middleton prieš keletą metų laukinių išgertuvių vakarėlyje

Skirtingai nei garsioji sesuo Kate, Pippa neturi asmens sargybinių ar patarėjų stiliaus klausimais. Visus sprendimus jai tekdavo priimti pačiai.

Kaip ir atsakyti už neapgalvotus jaunystės poelgius bei dėl to kilusius skandalus. Pavyzdžiui, kai į viešumą išlindo „Laukinių išgertuvių“ vakarėlio nuotraukos.
Pippa Middleton prieš keletą metų laukinių išgertuvių vakarėlyje

Pippa Middleton dabar turi viską, apie ką gali svajoti kiekviena: fantastišką sužadėtinį, karališkus giminaičius ir figūrą, dėl kurios verta mirti. Tačiau visada bus žmonių, kurie laidys piktas replikas ir linkės blogo.

„Su šeima visada stengiamės pasverti žmonių kritiką. Stengiamės neimti visko į širdį. Nenoriu būti per daug jautri, tačiau meluočiau, jei sakyčiau, kad man tai sekasi“, - prisipažįsta ji.

Pippa netrukus išleis kulinarinę knygą, kuri, viliasi, padės pakeisti neigiamą nuomonę apie ją.

„Žmonės apie mane yra susidarę neigiamą įspūdį. Mano, kad aš nedirbu, esu „socialitė“, vakarėlių mergaitė. Tiesa yra visai kitokia“, - tvirtina 33-ejų Pippa, daug dėmesio skirianti ne tik sportui, bet ir sveikai mitybai.
Pippa Middleton prieš keletą metų laukinių išgertuvių vakarėlyje

Savo kulinarinėje knygoje ji sudėjo garsių sportininkų ir medikų rekomenduojamus receptus.

Galbūt atrodo, kad P. Middleton vakarieniauja tik prabangiuose restoranuose, tačiau taip nėra. Iš tiesų ji labai daug gamina namuose.

„Norėčiau pasakyti, kad pati gaminau visus knygoje aprašomus patiekalus, bet kol kas dar negaliu. Iš tiesų esu išmėginusi apie 80 procentų jų. Kai kurie mano išbandyti patiekalai nepateko į knygą būtent dėl to, kad nepatiko man ar mano šeimai“, - sako ji.
Pippa Middleton

Garsioji Middleton šeimos palikuonė sutinka, kad kelias į vyro širdį yra per skrandį. Savo sužadėtiniui ji visada pagamina jo mėgstamiausią patiekalą - otą su lęšiais, keptais pomidorais ir žolelių padažu.

„Malonu išeiti į mistą, tačiau dar maloniau likti namuose ir gaminti pačiai“, - neslepia Pippa.

Netrukus už milijonieriaus ištekėsianti jauna moteris neturi ir asmeninio vairuotojo. Į savo ofisą iš sužadėtinio namų ji kasdien rieda dviračiu. Priminsime, kad Pippra rašo kulinarines apžvalgas į kelis žurnalus, užsiima labdaringa veikla.

Aktyvaus laisvalaikio šalininkė savaitgaliais su sužadėtiniu vietoje teatrų mieliau renkasi triatlonus ar slidinėjimą.
Pippa Middleton ir James Matthews