Anot šaltinių, aktorės svoris nesiekė ir 37 kilogramų. Spėjama, kad aktorė akyse nyko dėl nesutarimų šeimoje. Esą Angelinos ir Brado Pitto santykiams koją kišo jos pavydas dėl kitų moterų.

Filmavimo aišktelėje žinomą aktorę netgi buvo ištikęs psichinis priepuolis.
Angelina Jolie birželį ir liepą
Valgymo sutrikimų klinikos gydytojai skambino pavojaus varpais, kad šią pacientę reikia nedelsiant atgabenti į klinikas. Pasak jų, taip liesai atrodančiam žmogui gyvybiškai reikia psichologų, kardiologų pagalbos. Pasak artimų A. Jolie draugų, aktorė retai kada maitinosi normaliu maistu.
Angelina Jolie birželio pradžioje

B. Pittas jau prieš kurį laiką kreipėsi į specialistus ir prašė dietologų, terapeutų ir psichiatrų pagalbos. Tačiau Angelina iki šiol kategoriškai atsisakė bet kokio medicininio gydymo.

Panašu, kad kažkas aktorę įkalbėjo pradėti gydytis. A. Jolie dar birželio mėnesį buvo kaip permatomas kepimo popierius, pajuodusiais paakiais ir papilkėjusia oda.

Tačiau liepos mėnesį viešumoje jos pasirodymas gerbėjus privertė lengviau atsikvėpti.
Angelina Jolie liepos mėnesį
Kaip Jungtinių Tautų ambasadorė ji lankėsi JAV Valstybės departamente ir atrodė išties kur kas geriau. Ji buvo priaugusi šiek tiek svorio, veidas nebe toks įkritęs ir išsekęs. Pilkos spalvos kostiumėlis pabrėžė aktorės suapvalėjusius klubus ir papilnėjusį torsą.
Retai kartu besirodanti pora vėl pastebėta drauge meiliai leidžianti laiką

Išvaizdos pasikeitimai galėjo būti susiję ir su asmeninio gyvenimo permainomis. Panašu, kad pamažu taisosi ir reikalai jos šeimoje. Angelina buvo pastebėta su Bradu Pittu apsipirkinėjanti parduotuvėje. Pora atrodė laiminga, glėbesčiavosi ir bučiavosi nepaisydami smalsuolių žvilgsnių.