Visai neseniai princui Harry buvo atliktas ŽIV testas. Ar tai reiškia, kad vakarėlių siela prisilinksmino?
Princas Harry

Karališkieji rūmai praneša, esą taip jis norėjo paraginti visuomenę nebijoti šio testo. Tai buvo agitacija visiems aktyviau tikrintis nuo mirtino viruso. Harry tęsia savo mamos pradėtą misiją kovoti su ŽIV ir AIDS. Pasak princo, žmonės su didžiausia baime susiduria laukdami atsakymų rezultatų. Tačiau negalima leisti, kad virusas laimėtų būtent dėl šios baimės.

Įsipareigoti neskuba

31-erių karališkosios šeimos atstovas turėjo ne vieną mylimą moterį. Dabar jis vis dar mėgaujasi viengungio gyvenimu ir įsipareigoti neskuba. Neseniai viename interviu princas Harry nuliūdino savo gerbėjas, kad joms dar teks palaukti. Nes dabar jis visą savo laiką skiria labdaringai veiklai ir šeimai neturi laiko.

Tiesa, nepaisant to, kad Harry buvo vakarėlių liūtas nuo tų laikų, kai jam pradėjo želti ūsai, į santykius su merginomis jis žiūrėdavo labai rimtai.

Septynerius metus jis draugavo su Chelsy Davy, dvejus - su Cressida Bonas. Žiniasklaida bandė piršti jį ir su kitomis gražuolėmis, kurios pasirodydavo šalia princo.

Buvo užsiminta netgi apie slaptą romaną su svainės Kate Middleton seserimi Pippa. Tačiau Harry vilionėms nepasiduoda ir savo širdies kol kas niekam neatveria.
Princas Harry ir Chelsy Davy
Cressida Bonas