Princesė Sirivannavari Nariratana (29 m.) šiuo metu ir pati sukasi mados pasaulyje - kremta mados ir tekstilės mokslus. Ji nepraleidžia nė vieno svarbiausio madų šou, o favoritais įvardija mados namus "Dior", "Louis Vuitton", "Chanel", "Gucci", "Balmain". S. Nariratana kiekviename pristatyme yra garbės viešnia, žinoma, kolekcijas stebi tik iš pirmosios eilės.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Tailando princesės apranga anaiptol neprimena kiek sukaustyto Kate Middleton stiliaus. Sirivannavari vilki taip pat garsių mados namų drabužius, tačiau jos deriniai drąsesni, šiuolaikiškesni ar net ekstravagantiški.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Gražuolė ypač daug dėmesio skiria avalynei, jos kolekcijoje puikuojasi gausybė prabangių batelių ne tik iš naujausių kolekcijų, bet ir gamintų pagal specialų užsakymą. Vieni mėgstamiausių - tunisiečio dizainerio Azzedine'o Alaia kurti aulinukai, kurie išsiskiria masyviomis platformomis (tokių Kate veikiausiai niekuomet neišdrįstų avėti). Šių aulinukų mergina turi ne vienerius, o jų kainos svyruoja apie 1000 eurų. Kiti numylėtiniai - louboutinai ir įmantrių formų "Dior" aukštakulniai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Daugelis karališkųjų šeimų damų viešumoje vilki to paties audinio ar bent spalvų ansamblius, o Tailando princesė renkasi netikėtus derinius. Spalvų ir audinių faktūrų kontrastai - jos pamėgtas būdas susikurti intriguojantį, bet ne mažiau elegantišką ir prabangų įvaizdį. Galbūt ir Kate kartais vertėtų rinktis rizikingesnius mados sprendimus.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.