Meniškos prigimties Vėžys yra pats emocingiausias ženklas visame Zodiake. Jie yra labai jautrūs, užjaučiantys, jausmingi, pastovūs ir šeimyniški, rūpestingi, švelnūs ir svetingi.

Dėl to šie žmonės yra puikūs gyvenimo partneriai ir švelnūs meilužiai. Nes mylimojo norai visada būna daug svarbesni už jo paties.

Puikia intuicija apdovanotas Vėžys savo svajonių siekia nelipdamas per kitų galvas. Tikslus įgyvendina pasitelkdamas diplomatinius įgūdžius. Šie žmonės - ne kovotojai. Atvirkščiai, jie puola tik tada, jei jų šeimos lizdui kyla grėsmė.

Vėžiai visus savo draugus laiko šeimos nariais, o šeima šiam Zodiako ženklui yra labai svarbi. Todėl jei esate Vėžio draugas, jums iš tiesų labai pasisekė, nes tikrų draugų Vėžiai turi labai nedaug.

Jei jums reikia patarimo, kreipkitės į Vėžį. Galbūt jis jums pasakys ne tai, ką tikitės išgirsti, bet nepasididžiuokite atsižvelgti į jo nuoširdžius patarimus - nepasigailėsite. Jie visada gali pamatyti bet kokią situaciją iš visų pusių - kaip tikri teisėjai. Be to, galite būti tikri, kad Vėžys savo žmonių niekada neišduos.

Mylėdami Vėžiai atiduoda visą savo esybę. Ypač vertina šeimą ir sėkmingai sukuria namuose ramybę ir harmoniją. Tokio Zodiako ženklo, su kuriuo būtų geriausia kurti šeimą, daugiau nėra. Tais, kuriuos myli, jie rūpinsis iki pat mirties.