Ką princo uošvė prisidirbo šį kartą? Kembridžo kunigaikštienės mama pasinaudojo savo dukters padėtimi vien tam, kad galėtų užsidirbti daugiau pinigų.

Kate Middleton mama viename Londono žurnale begėdiškai reklamavo Middletonų verslą. Straipsnyje Carole Middleton dalino patarimus, kaip surengti įspūdingą vakarėlį vaikams.
Carole Middleton

Princo uošvė visais įmanomais būdais reklamavo šeimos produkciją, kuri, anot užsienio spaudos, yra pigi ir neskoninga bei visiškai nedaro garbės karališkajai šeimai.

Žurnalistai apgailestauja, kad Carole laužo aukštuomenės kodeksą ne tik dėl to. Dėl alkoholizmo problemų turinti moteris neretai pridaro gėdos savo šeimai gurkšnodama svaigiuosius gėrimus viešumoje. Didelis skandalas kilo rudenį, kai ji per regbio varžybas iš rankinės išsitraukė metalinę gertuvę ir ją ištuštino.

Motinos potraukis alkoholiui itin neramina Kate ir visą karališkąją šeimą. Pasak artimų C. Middleton draugų, nuo Carole namuose slepiami visi alkoholiniai gėrimai. Tačiau ji visada jų turi su savimi. „Kate yra pasakiusi mamai, kad jei ši nesiliaus gėrusi, jai gali tekti uždrausti lankytis visuose aukštuomenės renginiuose“, - teigė šaltiniai.
Carole Middleton