Turbūt didžiausią stiliaus nesėkmę, kuri iki šiol persekioja Beatrice, princesė patyrė 2011 m. karališkosios poros - princo Williamo ir dabartinės Kembridžo hercogienės Kate Middleton - vestuvėse. Čia Beatrice pasidabino įmantria skrybėle, kuri mados žinovams įsiminė ilgam - tokį neeilinį galvos aksesuarą pamiršti sunku.

Princess Beatrice at the wedding of Prince William and Kate Middleton.

A photo posted by Beatrice (@princess.beatrice) on Oct 30, 2014 at 2:50pm PDT

Po šio stiliaus nesusipratimo Beatrice pakeitė savo stilistus, tačiau ligi šiol kartais jos apranga pataiko į dešimtuką, o kartais atrodo prastai. Žinoma, vilkėti drabužius, kurie ne tik atrodytų stilingai, bet ir atitiktų karališkajai šeimai taikomus aprangos reikalavimus, nėra paprasta. Tačiau princesių, karalienių ar grafaičių, įrodžiusių, kad mada ir aprangos protokolas yra suderinami, netrūksta.

Vis dėlto, kad ir kaip stengtųsi, Jorko grafystės princesė vilki ją sendinančius ansamblius. Nors mergina turi puikią moterišką figūrą ir pavydėtinas kojas, neretai renkasi brandesnio amžiaus damoms tinkamus apdarus. Galima pastebėti, kad ne karališkosios šeimos renginiuose dažnai ji atrodo puikiai - drabužiai kur kas jaunatviškesni, o stilistiniai sprendimai šiuolaikiškesni. Deja, vos prasideda karališkieji skrybėlaičių paradai, princesė ir vėl neria į mados bekeles - jos įvaizdis įgauna savotiško senamadiškumo.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kasdienybėje greičiausiai princesę mažai kas atpažintų. Čia nelieka nė gramo damutės - Beatrice atodo nerūpestingai, bet jaunatviškai, o kartais net rokeriškai.

Vida Press nuotr.

Princesė taip dažnai sulaukia kritikos dėl savo drabužių, kad kartais, siekdama aprangos reikalavimus atitinkančių, bet drąsesnių derinių, paprasčiausiai persistengia. Tuomet ne vienam į akis krinta jos įmantrios skrybėlaitės ar supersuderinti įvaizdžiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ne viename renginyje ar laisvesnio aprangos kodo vakarėlyje princesė geba pademonstruoti elegantiškus, bet modernius sprendimus. Ji dažniau vilki figūrą pabrėžiančias sukneles ar trumpesnius sijonus, kurie akcentuoja grakščias kojas. Kad Beatrice išbris iš jos saviraišką kaustančių aprangos taisyklių ir karališko damos įvaizdžio vilties yra.

Vida Press nuotr.