Ketvirtadienio vakarą kviestinė publika mėgavosi magiškiausiu vakaru Vilniuje – degustavo patiekalus užrištomis akimis.

Renginyje dalyvavo Vaida Skaisgirė su sūneliu ir drauge, Solveiga Mykolaitytė su Saugirdu Vaitulioniu, Inga ir Aivaras Stumbrai, Sandra Šernė su vyru Darvydu, Viktorija Jakučinskaitė su vyru, Urtė Mikelevičiūtė, Gražina Baikštytė, Audronė Bunikienė su dukra, Simona Starkutė, Ingrida Martinkėnaitė, Jurga Plette, Natalija Martinavičienė. Visi svečiai lyg susitarę tvirtino – oras, kompanija ir nuotaika buvo verti dešimties balų, o patiekalų skoniai užbūrė.
Inga Stumbrienė ir Solveiga Mykolaitytė

Į gurmaniškų skonių sūkurį svečius įsuko restorano „Terrazza“ gamybos vadovas Arūnas Stoškus. Jis pristatė net šešis vasaros nuotaiką perteikiančius patiekalus.

Svečiai skanavo ryžių paplotėliu su traškiomis daržovėmis, avokadų kremu ir alyvuogių aliejumi. Karštas užkandis – jūros šukutė ir tigrinė krevetė su žirnelių muslinu, žalumynais ir „Alioli padažas“. Vienas iš jo ingredientų – česnakinis alyvuogių aliejus, rafinuoto alyvuogių aliejų derinys su česnako esencija.
Vakarienės sriuba – degintų ir rūkytų pomidorų šalta sriuba su migdolais, pagardinta „Borges Organic“ aliejumi. Vėliau sekė gaivios gražgarsčių salotos su apelsinais ir greipfrutais, uogomis. Karštas patiekalas laukė išties įspūdingas – garuose ruoštas juodasis paltusas su salierų muslinu ir šviežiais brokoliais, o desertui - uogų pana cota.

Visi patiekalai buvo degustuojami užrištomis akimis! Tokiu būdu atgimė visi skonio receptoriai, o vakaro svečius galėjo papirkti tik nepriekaištingas patiekalų skonis – gražus pateikimas čia neturėjo jokios reikšmės. Renginyje vyko savotiškos varžybos, kurių metu svečiai turėjo atspėti, ką ragavo.