Visiems Zodiako ženklams yra priskiriamos skirtingas gėlės, kurių spalva ir prigimtis yra labai susijusios su jūsų temperamentu.

Avinas

Sausmedis, brienė, usnis, tigrinė lelija, apynys, pelargonija, pipirmėtė ir sprigė yra tik keletas gėlių, kurios jums tinka. Svogūnai, spygliuočiai ir kėniai taip pat jums bus naudingi.

Jaučiai

Gėlės, su kuriomis pajusite giminystę, yra rožės, našlaitės, raktažolės, sinavados, uogos, dedešvos, saulašarės, saulutės, rusmenės, aguonos. Jums padėsiantys medžiai ir vaisiai – kiparisai, figos, citrusinės palmės, šunobelė, kriaušės ir vynuogės.

Dvyniai

Augalai, su kuriais siejami Dvyniai, yra pakalnutės, chrizantemos, alyvos, levandos, orchidėjos, lazdynai, paparčiai, riešutmedžiai, mirtos ir azalijos.

Vežys

Lelijos, vandens lelijos, lotosai, pietų magnolijos, akantai, pelėvirkščiai sukučiai, pelargonijos, verbenos, krūminiai builiai yra tie augalai, su kuriais save gali sieti žmonės, gimę po Vėžio ženklu. Paprastai jiems labai tinka baltos gėlės.

Liūtas

Saulėgrąžos, rozmarinai, astros, jurginai, palm bay, laurai, graikiniai riešutai, alyvmedžiai yra tinkami žmonėms, gimusiems po Liūto ženklu.

Mergelė

Gimusiems po Mergelės ženklu tiks chrizantemos, narcizai, astros, vyšnios ir riešutmedžiai, kurių vaisiai nevalgomi. Pasistenkite dėvėti ryškių spalvų drabužius, ypatingai mėlynus ir raudonus.

Svarstyklės

Jei jūsų ženklas yra Svarstyklės, tuomet nepamirškite, kad jums labai tiks didelės rožės. Astros, mėtos, saulutės, bet kokios mėlynos gėlės kartu su Jaučiams tinkančiomis gėlėmis bei medžiais, slyvomis, uosiais ir tuopomis taip pat yra jūsų Zodiako ženklo gėlės.

Skorpionas

Jei gimėte po Skorpiono ženklu, galite dekoruoti savo namus su rododendrais, puikūnais, geranijomis, sausmedžiais, įvairiomis kaktusų rūšimis, kukmedžiais, dygiosiomis slyvomis ir krūmais. Šios gėlės ir medžiai tinka jūsų asmenybei.

Šaulys

Gvazdikai yra tipinės žmonių, gimusių po Šaulio ženklu, gėlės. Taip pat galite rinktis kiaulpienes, raganes, gervuoges, usnis, samanas, šilkmedžius, ąžuolus, uosius, kaštainius, liepas ir beržus.

Ožiaragis

Gebenės, našlaitės, kamelijos, magnolijos, pušys tinka žmonėms, gimusiems po Ožiaragio ženklu.

Vandeniai

Orchidėjos, rykštenės, alyvmedis, alksniai yra Vandeniams tinkantys augalai.

Žuvys

Jei jūsų Zodiako ženklas Žuvys, pasistenkite savo aplinką papuošti vandens lelijomis, samanomis, orchidėjomis, gluosniais ar aguonuomis.