Avinas (03.21 – 04.19)

Privalumai
Avinai yra natūraliai aktyvūs ir energingi žmonės, tad jie yra linkę mėgti tokius pačius žmones. Jums teks padidinti savo tempą, jei norite žengti koją kojon su jais. Jiems patinka ir jie vertina atvirus bei sąžiningus žmones. Su jais galite būti savimi (tačiau nebūkite per ne lyg atvira – jie yra nepastovūs). Jei įsimylėjote Aviną, tuomet jums teks parodyti savo susižavėjimą juo visose srityse (o vėliau galėsite žiovauti!).

Trūkumai
Nesakykite Avinui, kad jis gali būti neteisus. Bet koks toks pareiškimas gali sukelti audrą stiklinėje. Avinai yra labai ištikimi ir aistringi meilužiai. Tačiau nesuteikite pagrindo pavydui, nes įžiebsite gaisrą. Jokio flirto ar kvailiojimo su kitais vyrais, kai šalia yra jis, nebent, žinoma, norite išsakyti savo priešmirtinį norą (tai jums bus leista!).

Jautis (04.20 – 05.20)

Privalumai
Stabilumas ir patikimumas apibūdina Jaučius. Jiems patinka žmonės, kurie gali prisiderinti ir augti kartu su jais. Jei jūsų partneris yra Jautis, jūs turėtumėte vertinti visus dalykus šviesiai ir gražiai. Jiems yra įgimtas artistiškumas ir jie mėgsta spalvas bei muziką. Vertinkite gyvenimą su jais iš materialinės pusės. Mėgaukitės visa prabanga, kurią gali suteikti pinigai. Mėgaukitės puikiu maistu (būtų puiku, jei galėtumėte gaminti, taip pamalonintumėte juos) ir puikiais gėrimais su jais.

Trūkumai
Jaučiams sugandinti nuotaiką nėra lengva, galite net gi praleisti visą gyvenimą su jais ir nesulaukti jokios kibirkštėlės, tačiau nemėginkite savo laimės per ne lyg dažnai. Jei su jais būsite nesaikinga arba agresyvi, galite patekti į bėdą. Nespauskite jo į kampą, o jei jau tai padarysite, būkite pasiruošusi siaubingam įniršiui. Jaučiams būdingi žiaurūs protrūkiai, nors tai ir nutinka labai retai. Jie jus gali net gi slopinti, jei nori jus pasisavinti.

Dvyniai (05.21 – 06.21)

Privalumai
Dvyniai yra labai intelektualios bei visapusiškos asmenybės. Jei jūsų partneris yra Dvynys, jums teks derinti savo sąmojus prie jo sąmojų, jei norite išsaugoti santykių pikantiškumą. Jie nori būti stimuliuojami protiškai, tad jums teks būti gera pašnekove. Jūsų humoro jausmas užtikrins jums nuolatinę buveinę Dvynių širdyje. Kuo daugiau bendraukite su Dvyniais, ir, jei jums gerai seksis, jūs niekada nepastebėsite, kaip jums besilaikant už rankų lekia valandos.

Trūkumai
Dvyniai mėgsta daryti daug darbų tuo pačiu metu, tad jei, jūsų nelaimei, jūs esate žmogus, ieškantis stabilumo, galite nusivilti. Nebandykite sulaikyti Dvynių, nes galite jų netekti, juk jie yra nenustygstantys ir jiems nuolat reikia pokyčių gyvenime. Jūs turite pamėginti priimti nuolat besikeičiantį Dvynį tokį, koks jis yra. Tradicinės arba konservatyvios pasenusios idėjos jiems yra nepriimtinos. Keiskitės su nuolat besikeičiančiu Dvyniu ir neplaukite prieš srovę.

Vėžys (06.22 – 07.22)

Privalumai
Stenkitės prisitaikyti prie besikeičiančių Vėžio nuotaikų. Vieną akimirką jie gali juokti ir mėgautis gyvenimu, o kitą – būti paniurę. Jums gali tekti prisitaikyti prie nepastovios nuotaikos ir jausmingojo Vėžio. Jie yra tarsi vandenyno potvyniai ir atoslūgiai – visada nepastovūs. Vėžiai mėgsta maistą, tad jei jūs mokate gaminti ir galite būti poetiška bei romantiška (papilomas pliusas), tuomet žinote kelią į jų širdį.

Trūkumai
Vėžiai yra labai jautrūs žmonės, tad jie lengvai įsiskaudina. Nežaiskite su jų emocijomis ir jausmais. Jie kaip potvyniais ir atoslūgiai gali jus nušluoti nuo žemės paviršiaus. Jie sukuria emocinius ryšius net gi su negyvais daiktais, tad neprašykite jų išmesti senas kepures arba suvenyrus. Tokie daiktai jiems turi ypatingą reikšmę. Jūs turite suprasti, kad Vėžių širdis yra minkšta, tad jie yra pažeidžiami. Neprieštaraukite jų mąstymui ir veiksmams, nes tai sukeltų tik painiavą.

Liūtas (07.22 – 08.23)

Privalumai
Jei jūsų partneris yra Liūtas, gerbkite jį ir jo didingas manieras. Priimkite Liūto patarimus, nes jis yra džiunglių karalius. Tai yra pasilinksminimų organizatoriaus ženklas, tad jei jūsų partneris viską daro didingai, mėgaukitės tuo. Jie lengvai pasiduoda meilikavimams ir nori būti visų dėmesio centre (kartais jie gali būti ir teatrališkai tylūs).

Trūkumai
Niekada (pabrėžiu, niekada) neįžeiskite Liūto savimeilės. Pasididžiavimas, savimeilė ir tuštybė yra našta, kurią Liūtai visada nešiojasi su savimi. Nelieskite šių nešulių, nes tokiomis aplinkybėmis autoritarinį Liūtą yra dar sudėtingiau suvaldyti. Liūtas yra saulės ženklas, tad jis nemėgsta žmonių, kurie yra niūrūs ir prislėgti. Net jei jūsų širdis verkia, tegul lūpose išlieka saulėta šypsena, o vadovauti ir pašalinti visus rūpesčius iš jūsų gyvenimo leiskite Liūtui.

Mergelė (08.23 – 09.22)

Privalumai
Mergelės yra labai metodiškos ir turi puikų pareigos jausmą. Tačiau jie nemato savo pačių klaidų. Tad jei jūsų partneris yra Mergelė, daugiau pabrėžkite jų savybes. Entuziastingai domėkitės kuo jie užsiima ir suprasite, jog jie tikrai pasuks iš kelio tam, kad padėtų jums. Pasikliaukite ir vertinkite jų protines savybes, o ne fizinę jėgą. Jie gali net gi nesėkmingą avantiūrą paversti sėkme.

Trūkumai
Nestumkite Mergelės į rampų šviesą arba į sceną, nebent, žinoma, jie tai padarys savo noru. Jie iš prigimties yra drovūs bei santūrūs ir nemėgsta būti dėmesio centre. Mergelės turi paslapčių, kurių jie nenorėtų visiems atskleisti. Tad net gi jei turite raktą nuo jų paslapčių skrynutės, slėpkite jį, net gi nepripažinkite, kad ką nors apie tai žinote. Mergelės nenori sugadinti savo įvaizdžio visuomenės akyse.

Svarstyklės (09.22 – 10.23)

Privalumai
Svarstyklėms reikia ramybės ir harmonijos visuose jų santykiuose, tad padėkite jiems išlaikyti tai. Vadovaujanti planeta Venera suteikia jiems grožį, tad jie jaučia silpnybę tiems žmonėms, kurie gali pagirti šį jų grožį (jums tikrai neprireiks tam įdėti ypatingų pastangų). Jūs galite padėti Svarstyklėms siekti santarvės ir partnerystės gyvenime. Jei jūsų partneris yra Svarstyklės, galite būti tikra, kad kartu dalysitės gražiomis ir maloniomis akimirkomis.

Trūkumai
Svarstyklės yra geros ir švelnios sielos, tačiau labai mėgstančios pasiginčyti. Tad nepradėkite ginčo arba diskusijos su jais, nebent, žinoma, esate laisva ir nežinote kaip kitaip praleisti savo laiką. Jie nekenčia pralaimėjimų, tad tikėtina, kad ginčo metu jie gali keisti savo poziciją (nepamirškite, kad svarstyklės svyruoja) ir vis tiek tęsti ginčą, kad ir iš kitos pusės. Neverskite savo partnerio Svarstyklių priimti sprendimus. Jie vis svers privalumus bei trūkumus ir vis negalės priimti jokio sprendimo. Turėkite kantrybės!

Skorpionas (10.23 – 11.21)

Privalumai
Skorpionai yra kupini aistros ir gyvenimo džiaugsmo. Juose kunkuliuoja milžiniška varomoji jėga, kuri gali ir jus įtraukti. Prisiderinkite prie jų ir galėsite mėgautis harmonija ir gyvenimo muzika kartu su jais. Skorpionai yra ištikimi ir niekada nepamirš jūsų malonaus poelgio. Jei norite mėgautis gyvenimu su meilužiu Skorpionu, dalykitės jų aistra bei jėga ir būsite sužavėta, koks gražus gali būti gyvenimas su jais.

Trūkumai
Skorpionai yra labai aistringi ir stiprūs, tačiau jie taip pat yra labai savininkiški ir norėtų pasisavinti jūsų protą, kūną ir sielą. Neleiskite jų širdyse išdygti pavydo daigams, nes tada gyvenime teks kentėti pavydo proveržius ir nepasitenkinimą. Skorpionų būdas yra staigus, tad bendraukite su jais atsargiai. Jie niekada niekam neleidžia sužinoti, kas dedasi jų protuose, tada jie smogia ir pričiumpa jus nepasiruošusius. Neflirtuokite su kitais vyrais, kai šalia yra jūsų meilužis Skorpionas.

Šaulys (11.22 – 12.21)

Privalumai
Šauliai, iš esmės, yra labai laimingos natūros žmonės. Jūs galite mėgautis su jais jų gyvenimo džiaugsmu ir entuziazmu. Jie net gi pyksta su džiaugsmu. Ir jei jūsų interesai bei pomėgiai sutampa, gyvenimas kartu su jais bus tikrai smagus. Jie yra atviri ir nuoširdūs, tad jei norite išgirsti teisingą nuomonę apie bet ką, kreipkitės į juos. Būkite optimistė, kaip ir jie, ir galvokite, kad yra gyvenimas yra apypilnė stiklinė.

Trūkumai
Šauliai yra labai nepriklausomi ir negali toleruoti apribojimų. Tad nebandykite sulaikyti juos savo gyvenime. Leiskite jiems mėgautis savo laisve, nes, jei užimate ypatingą vietą jų širdyje, jie visada pas jus sugrįš. Nesierzinkite dėl nuolat jų kalboje skambančių padidinimų. Jie vis gali pasakoti ir pasakoti apie tam tikrus dalykus, kurie, galbūt, jūsų net nedomina, tačiau toks jau yra jų bandymas bendrauti su jumis. Iš esmės, jie yra atviri ir tiesmuki (kartais net gi grubūs), tad neįsižeiskite dėl jų kalbų.

Ožiaragis (12.22 – 01.20)

Privalumai
Ožiaragiai yra stiprūs ir patikimi. Taigi, jei norite kam nors patikėti savo pinigus, tai patikėkite juos šiam zodiako ženklo atstovui. Jų išvaizda yra praktiška ir konservatyvi ir jie tikisi, kad jūs prisiderinsite prie jų. Savo gyvenime jie nusistato sau tam tikrus standartus ir visada bando laikytis šių standartų. Jų gyvenime socialinis statusas ir įvaizdis yra labai svarbus.

Trūkumai
Nesitikėkite, kad Ožiaragiai atvers jums savo širdį ir viską atskleis. Jie yra labai paslaptingi ir santūrūs žmonės. Viską, ką daro, jie daro labai kruopščiai ir nekenčia bet kokio apsileidimo. Žmonės, gimę po šiuo zodiako ženklu, yra labai taupūs. Dosnių dovanų iš jų nesitikėkite ir jei jie jums ką nors padovanos (kas yra labai reta), tai bus tikrai praktiškai pritaikoma dovana (jokios romantikos), tačiau tai nereiškia, kad jums ko nors trūks, atvirkščiai – jūs būsite gerai aprūpinta.

Vandenis (01.21 – 02.21)

Privalumai
Vandeniai yra draugiški ir žavingi žmonės. Jų žinios apie įvairiausius dalykus yra labai gilios, tad galite su jais kalbėtis valandų valandas ir jums tikrai neatsibos. Jie gali duoti labai daug meilės, ir tai gali būti nuostabu. Jų gyvenimo perspektyvos yra labai plačios, tad būdami su jais galite atsipalaiduoti. Jie visada pritars jūsų idėjoms ir veiksmams dėl humanitarinių tikslų. Jei norite, kad jūsų meilužis Vandenis ir toliau jumis domėtųsi, turite būti paslaptinga ir intriguojanti. Jei sudominsite juos, jie visada bus jums ištikimi.

Trūkumai
Nesitikėkite ar neplanuokite normalaus, paprasto ir nuspėjamo gyvenimo su partneriu Vandeniu. Vandeniai yra visiškai nenuspėjami. Jie gali išvykti bet kuria kryptimi, iš anksto apie tai neįspėję. Iš esmės, jie yra nenustygstantys vietoje ir jiems viskas lengvai pabosta. Nors jie yra labai draugiški, tačiau nesitikėkite, kad jie jums atskleis savo giliausius jausmus (jie niekada to nepadarys). Jie gali būti atsiskyrę ir bejausmiai, tad kitiems tai gali atrodyti keistai.

Žuvys (02.22 – 03.21)

Privalumai
Žuvys yra jautrūs ir žavingi. Jei ieškote žmogaus, kuris yra supratingas ir galėtų suprasti jūsų jausmus, tuomet Žuvys tinkamiausias zodiako ženklas. Jūs turėtumėte branginti ir jų jausmus, nes kai jums reikės – jie tikrai jums padės. Žuvys turi stiprų šeštąjį jausmą ir puikią intuiciją. Jų nuojauta paprastai būna teisinga, tačiau jie gali išeikvoti savo fizinę ir protinę energiją. Jie yra apsigimę svajotojai, tad su jais galite statyti savo svajonių pilis (tačiau tikrame gyvenime tai gali būti sudėtinga).

Trūkumai
Žuvys yra svajotojai, tad neturėtumėte tikėtis, jog jie turės pasaulietinių ambicijų. Iš prigimties jie nėra materialistai. Nėra taip, kad jiems patinka gyventi žemiau skurdo ribos, tačiau jie neturi natūralaus troškimo kaupti turtus. Jie labai jautrūs, tad visada saugokite jų jausmus. Žuvys gali paskandinti jus savo ašarose (net gi ir vyrai, gimę po šiuo ženklu).