Vizažistė Mary Greenwell su princese Diana dirbti pradėjo 1991 m., kai buvo ruošiamas mados žurnalo „Vogue” gruodžio mėn. numeris. Nuo tada dvi moterys glaudžiai bendradarbiavo, o M. Greenwell prisidėjo prie išskirtinio grožio etalono kūrimo, kurio pasaulis nepamirš dar labai ilgai.

„Ji tik ką buvo pradėjusi suprasti, kokia yra, kai pirmą kartą susitikome, ji tik ką buvo ištekėjusi už princo Charleso“, - pasakojo su princese Diana dirbusi vizažistė.

„Jos santuoka atrodė tvirta, ji buvo nuostabi, miela ir maloni moteris. Man buvo didelė garbė dirbti ir bendrauti su tuo metu būsima karaliene vadinta moterimi“, - prisiminimais dalijosi makiažo specialistė.

M. Greenwell išgyrė princesės Dianos neįtikėtino skaistumo odą ir papasakojo, kaip jai pavyko atpratinti ją nuo mėlyno akių pieštuko, kurio, anot vizažistės, turėtų atsisakyti visos mėlynakės moterys.

„Diana visada buvo labai atvira ir noriai rūpinosi savo stiliumi“, - patikino ji.

„Manau, tuo metu, kai susitikome, ji suvokė šukuosenos ir makiažo galią, kuri jokiomis aplinkybėmis neturėtų būti nuvertinama“, - pasakojimą tęsė vizažistė.

Žinomos moters grožiu besirūpinusi specialistė patikino, kad princesė Diana neturėjo jokių ypatingų grožio formulių ir nenaudojo jokių stebuklingų ingredientų, nes svarbiausi dalykai yra rūpestis ir dėmesys sau. Vizažistė pasakojo, kad princesė Diana labai rūpinosi savo odos būkle ir visada nusivalydavo makiažą dienos pabaigoje.

„Kai padėjau dirbti su ja, Diana viską darė saikingai. Ji sumažino suvartojamo alkoholio kiekį, todėl jos oda atrodė 100 proc. puikiai”, - patikino ji.

M. Greenwell rekomenduoja pradėti nuo odos sudrėkinimo, tada naudoti makiažo pagrindą, tiksliai atitinkantį veido odos atspalvį. Patamsėjimus aplink akis ji pataria tepti specialia maskuojančia priemone, o pabaigai paryškinti blakstienas tušu, skruostus paryškinti nedideliu skaistalų kiekiu, o lūpas – tinkamo atspalvio lūpdažiu.

Vizažistės teigimu, sekdamos princesės Dianos pavyzdžiu moterys turėtų atsižvelgti vos į kelis esminius patarimus.

„Turime išmėginti naujus dalykus, svarbu eksperimentuoti, nepriklausomai nuo to, koks yra mūsų amžiaus“, - patarimus dalijo ji.