Pasirūpinkite savo įdegiu ir laimėkite visame pasaulyje pripažintą „Australian Gold“ apsauginį pienelį nuo saulės, kuris ne tik užtikrina efektyvią apsaugą, bet ir papildomai drėkina, kondicionuoja odą, pasižymi išskirtiniu aromatu, kurio neturi nė vienas SPF produktas.

Atsakykite į klausimą, ir laimėkite šį apsauginį pienelį! Burtų keliu išrinksime 4 nugalėtojas!

Nugalėtojomis tapo Aistė Baltrimavičiūtė, Kornelija Danilevičiūtė, Audronė Valčiukaitė, Jolita Šaltmerytė.


„Australian Gold“ apsauginis pienelis nuo saulės yra praturtintas Australijos Kakadu slyvos ekstraktu, pasižyminčiu dideliu kiekiu Vitamino C. Vitaminas C veikia kaip stiprus antioksidantas. Arbatmedžio, saulėgrąžų ir alyvuogių aliejai - apsaugo jautrią ir sausą odą, gerina odos struktūrą, ramina ir maitina odą. Žaliosios arbatos ekstraktas apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, švelnina saulės spindulių poveikį. Alavijų sultys ramina, drėkina, švelnina odą. Vitaminas E neutralizuoja laisvuosius radikalus. Kokosų sviestas išlaiko drėgmę odoje, kartu drėkina ir minkština odą. Puikiai įsigeria ir pasižymi išskirtinai gaiviu atostogų aromatu. Atsparus vandeniui. Aktyvieji ingredientai: alavijo lapų sultys, kakavos pupelių sviestas, saulėgrąžų sėklų aliejus, arbatmedžio aliejus, alyvuogių aliejus.

Alavijo lapų sultys – puikiai ramina saulės sudirgintą odą, pasižymi antibakteriniu veikimu, gydo žaizdas, stimuliuoja naujų ląstelių augimą (regeneraciją) ir gerina medžiagų apykaitą. Įsigeria giliai į odą ir poodinį sluoksnį, gerina toksinų šalinimą. Sausai ir pažeistai odai teikia elastingumo ir minkštumo, efektyviai drėkina bei ramina.

Kakavos pupelių sviestas - Afrikos moterys amžiais naudojo kakavos sviestą drėkinti ir vėsinti odą. Šis riebus aliejus, pagamintas iš kakavos sėklų, suteikia drėgmės ir maitina odos paviršių bei padeda suminkštinti ir maitinti odą.

Saulėgrąžų sėklų aliejus - pasižymi poras mažinančiomis savybėmis, raminančiai veikia odą, vitamino A, D ir E šaltinis.

Arbatmedžio aliejus - aliejus iš Australijos arbatmedžio lapų; sudėtyje yra švelnių anestetikų, raminančių skausmingus nudegimus; gerai žinomas dėl gydomųjų savybių. Greitai prasiskverbia į odą ir paspartina odos sutrikimų gijimą. Giliai įsiskverbia ir valo, bei dezinfekuoja. Atnaujina pažeistą odą nesukeldamas šalutinio poveikio.

Alyvuogių aliejus - pagrindinė savybė – drėkinti odą ir lėtinti odos senėjimo procesą, pagreitina ląstelių atsinaujinimo procesą, gausu vitaminų D, E, B ir A.