"Temperley London" yra garsūs daugybės žvaigždžių pamėgti britų mados namai. Jų kurtomis suknelėmis princesė Kate Middleton puošėsi jau ne kartą. Šių mados namų drabužiai paprastai sulaukdavo teigiamų atsiliepimų, galbūt menkiau įvertinti buvo vilkėti Indijoje. Svečiuodamasi čia Kate taip pat rinkosi "Temperley London" sukneles, deja, mados žinovams jos neįtiko.

Vida Press nuotr.

Už "Temperley London" vairo stovi dizainerė Alice Temperley (40 m.). Nors ji kuria itin elegantiškus ir rafinuotus apdarus, pati renkasi kur kas ekstravagantiškesnį įvaizdį. Kartais gali pasirodyti, jog dizainerės drabužinėje įvyko sprogimas. Daugybė spalvų, skirtingų audinių faktūrų, raštų ir pamėgtas laisvalaikio stilius.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Galima pastebėti, kad Alice itin mėgsta leopardų kailių raštą, tiesa, šio princesei pasiūliusi nėra. Taip pat ji dėmesingai renkasi sodriaspalvius derinius, drąsiai sluoksniuoja drabužius ir nebijo minioje būti ryškiausia. Greičiausiai santūriam dizainui pirmenybę teikianti dizainerė, margas idėjas realizuoja kurdama savo įvaizdį.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.