Nusilpęs imunitetas, nekvėpuojanti avalynė, padidėjęs kojų prakaitavimas, antsvoris - veiksniai, kurie padeda plisti grybelinei infekcijai. Todėl jei pastebėjote, kad ant jūsų kojų auga grybelis, turite veikti nedelsiant!

Liaudiški gydymosi metodai jau ne kartą įrodė savo efektyvumą. Mes siūlome išbandyti geriausią natūralų vaistą nagų grybeliui gydyti. Juks prireiks tik 2 ingredientų.

Veiksminga priemonė nuo nagų grybelio gaminama iš sodos ir obuolių acto. Šie du ingredientai yra kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Būtent šių dviejų priemonių kombinacija gali sunaikinti grybelinę infekciją.

Sumaišykite obuolių actą su šiltu vandeniu santykiu 1:3. Supilkite mišinį į dubenį ir tirpale palaikykite pėdas 20 minučių. Nusausinkite kojas.

Tada, vėlgi, įpilkite į dubenį 2 litrus šilto vandens ir ištirpinkite jame 2 šaukštus sodos. Laikykite vonioje kojas 15 minučių, kruopščiai nuvalykite ir nutrinkite visą grybelio pažeistą nagą (jis turėtų lengvai atskirti).

Jei norite išgydyti pėdų grybelį, šią procedūrą reikia kartoti kiekvieną vakarą, kol visiškai atauga sveikas nagas.

Šio liaudiško gydymo metodo paslaptis yra ta, kad grybelis žūsta rūgščioje terpėje, o soda užkerta kelią jo tolesniam plitimui.

Po procedūros galima patepti nagus arbatmedžio aliejumi, kuris veikia kaip veiksminga priešgrybelinė priemonė.