Visi garsiausių mados namų drabužiai ir aksesuarai A. Wintour yra pasiekiami ranka, gal net būtų pristatyti vos spragtelėjus pirštais. Tačiau garsioji mados redaktorė turi prieraišumą tam tikriems daiktams. Ji didelė mados namų "Prada" gerbėja, ypač Anna mėgsta jų kurtus gyvačių odos lietpalčius ir margintas sukneles.

Reuters/Scanpix nuotr.

Annos didžiausia simpatija - dizainerio Manolo Blahnik kurti bateliai. Šiuos Anna Wintour avi jau daugybę metų, galima pamanyti, kad mados ikona apskritai turi vos vieną batelių porą. Kur bepasirodytų, dažniausiai batelių modelis ir spalva tie patys. Tiesa, yra kelios variacijos: be šviesių įsispiriamų basučių vidutinio aukščio kulnu, ji dar mielai avi gyvatės odos ir šilkines.

AFP, Reuters/Scanpix nuotr.

AP, AFP/Scanpix nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Šie bateliai kainuoja apie 800 eurų, jie gaminami specialiai Annai pagal jai sukurtą kurpalį. Mados metrė savo drabužinėje iš tiesų turi daugybę to paties modelio batelių, kiekvieną naują sezoną vienu metu užsisako bent keletą porų. Kyla klausimas dėl ko A. Wintour taip mėgsta šiuos aukštakulnius.

Pasirodo, mados redaktorė nelabai turi laiko kaskart ieškoti stilingų batelių, į mados renginius jai tenka keliauti ypač dažnai. Šis modelis idealiai tinka prie daugybės apdarų (ne veltui sakoma, kad nude atspalvio batelius privalo turėti kiekviena moteris) ir yra be galo patogūs, juk siūdinti specialiai Annai.

AFP/Scanpix nuotr.

Daugiau A. Wintour įvaizdžių - fotogalerijoje: