Kad ir kokie įsimylėję K. Middleton ir princas Williamas bebūtų, pora niekada nesilaiko už rankų, viešumoje vengia fizinio kontakto ir tik išimtinais atvejais susiglaudžia. O lankantis Indijoje daugeliui gerbėjų nerimą dėl Kate ir Williamo santykių kelia stoiška poros laikysena.
Princas Williamas ir Kate Middleton Indijoje

Kai Kate ir Williamas lankėsi prie Taj Mahalo, princas nesulaikė skruostais byrančių ašarų. Širdį jam suspaudė prisiminimas, kad čia prieš daugelį metų vieniša sėdėjo jo motina, princesė Diana.

Graudulio akimirką savo vyro paguosti Kate viešumoje taip pat negalėjo, net jei ir labai norėjo. Kodėl? (Susigraudinusio Williamo nuotraukų galite rasti čia.)
Kate Middleton ir princas Williamas

Karališkojo etiketo ekspertas Myka Meieras sako, kad protokoluose nėra nurodyta, jog tokiose kelionėse reikia susilaikyti nuo fizinio kontakto viešumoje.

„Tačiau tokiose išvykose kaip ši, pora oficialiai atstovauja Didžiosios Britanijos monarchams. Todėl jie stengiasi atrodyti santūriai ir nesiglėbesčiuoti viešumoje vien tam, kad vėliau išvengtų pastabų iš karališkosios šeimos ir karalienės. Todėl tokiose oficialiose, ne pažintinėse kelionėse, jie savo rankas laiko prie savęs“, - paaiškina etiketo žinovas.
Princas Williamas ir Kate Middleton Indijoje