Kleopatra

Kiekvienas istorikas pasakys, kad Kleopatros patrauklumas slypėjo ne gražioje išvaizdoje. Žinoma, ji rūpinosi savimi, iki mūsų laikų išliko daug grožio receptų, padėjusių išsaugoti odos grožį ir jaunystę, tačiau ji traukė ne tuo, o išmintimi ir meilės menu. Ši moteris turėjo daug gerbėjų, vyrų nesustabdydavo net tai, kad su Kleopatra praleista naktis būdavo paskutinė jų gyvenime.
Kleopatra

Taidė Atėnietė

Ši moteris liko žinoma istorijoje, kadangi sugebėjo suvilioti Aleksandrą Makedonietį, o pati išliko nepasiekiama. Savo grožiu, moterišku gudrumu ji įkvėpė garsųjį karvedį naujoms pergalėms.
Aleksandras Makedonietis ir jo mūza

Markizė de Pompadour

Markizės de Pompadour moteriškos grožio paslaptys, jos apsukrumas, atkaklumas padėjo tapti Liudviko XV favorite iki gyvenimo pabaigos, nepaisant to, kad ji kasdien po 5 – 10 kartų suartėdavo su įvairiais vyrais. Aistringo jos temperamento paslaptis buvo kasdien valgomi du stiprūs afrodiziakai – šokoladas ir saliero šaknis.
Marquise de Pompadour

Wu Zhao

Imperatorę, Kinijos Tangų dinastijos atstovę, laikė egoistiška meiluže. Savo valdymo pradžią ji paskelbė moterų viršenybės era ir vertė svečius vyrus rodyti jai pagarbą, suteikiant fizinį malonumą. Kai kurios tokios akimirkos netgi buvo įamžintos paveiksluose.
Imperatorienė Wu Zhao

Šecherezada

Šecherezados moteriško grožio paslaptis – sugebėjimas tapti sultonui įdomia pasakotoja, išradinga meiluže, mokančia sugundyti jį šokiais ir glamonėmis. Nors labiausiai sultoną žavėjo pasakos, įdomios istorijos, kurios visada likdavo nebaigtos. Linksmindama sultoną 1001 naktį ji sustabdė sultono norą žudyti nekaltas mergeles.
Šecherezada