Moterims pranašingi sapnai dažniausiai sapnuojasi prieš moteriškas dienas. Moteriškos dienos – trečiadienis ir penktadienis. Atsimink – iš ketvirtadienio į penktadienį prisisapnavę sapnai pildosi.

Pranašingų sapnų tikėkis per kiekvieną bažnytinę šventę. Jei pabudai ir norisi dar pabūti sapne, didelė tikimybė, kad šis sapnas ypatingas, reikia turėti tai omenyje.

Gali prisisapnuoti ir užslėpti simboliai. Kai kuriuos vertėtų įsidėmėti.
Tikimės, kad simbolių sapnuose aiškinimai pravers.

Pranašingi sapnai:

1. Dėžutės

Jei tau prisisapnavo šis simbolis, greičiausiai laukia paslaptys ir nusivylimai. Pasąmoningai jauti, kad nuo tavęs kažką slepia. Jei atidarei dėžutę, o ji tuščia, greitai susidursi su materialiniais sunkumais. Pilna dėžutė simbolizuoja gerovę ir priteklių.

2. Kritimas

Toks ženklas sapne rodo apie sustiprėjusį nerimą, kontrolės praradimą. Kritimas, kaip ir bet koks judėjimas žemyn, reiškia nesėkmę. Sapne nuo kur nors kristi reiškia staigų, negrąžinamą padėties praradimą.

Jei kritimas baigiasi netikėtu pakilimu, prieš paliečiant žemę, tai reiškia nesėkmę, bet kartu turėsi galimybę įveikti sunkumus paskutinę akimirką.

3. Katės

Sapnuoti kates visų pirma reiškia, kad gali drąsiai pasikliauti savo intuicija. Sapne gali pasirodyti ir tavo auginama katė.

Liaudies išmintis sako, kad katinai sapnuojasi prieš barnius, o kačiukai – prieš nedidelius nesutarimus.

4. Dantys

Sapnai, kuriuose su krauju ar stipriu skausmu netenkama dantų, pranašauja sunkią šeimos nario ligą. Jei dantis iškrenta be skausmo, tai reiškia, kad kažkas atgyvenusio, pasenusio nueis į antrą planą.

5. Skruzdėlės

Skruzdėlės – darbštumo, atsargumo, santūrumo simbolis. Jų pasirodymas sapne žada kasdienybę, kuri atsipirks sąžiningu darbu.

6. Plaukai

Jei sapne šukuojiesi plaukus, tai ženklas, kad nori išspręsti savo problemas. Kuo ilgesni plaukai, tuo sudėtingesni reikalai realiame gyvenime.

Graži šukuosena sapne – sėkmė reikaluose. Trumpi plaukai – įspėjimas apie per didelį išlaidumą. Sapne glostyti kažkieno plaukus – sėkmingas posūkis meilės reikaluose.

7. Vanduo

Vanduo sapnuojasi žmonėms, nusiteikusiems rizikuoti. Mėgsti kelti sau didelius tikslus, naudojiesi bet kokia proga. Jei tau sapnuojasi vanduo, vadinasi, pasąmonė reikalauja imtis ryžtingų veiksmų.
O jei sapnuojasi rami jūra ar vandenynas, tai reiškia, kad tavęs laukia džiugios žinios.

8. Skrydis

Daugeliui žmonių sapnuojasi sapnai, kuriuose juos pakelia kažkokia jėga ir jie drąsiai skrenda virš žemės. Tokie sapnai sapnuojasi, kai labai norime keliauti. Tikima, kad jei vaikas sapne skrenda, vadinasi, auga. Sapnai, kuriuose skraido suaugusieji, nurodo lengvą, paviršutinišką požiūrį į kažką.

9. Kelias

Prisisapnavęs tiesus, platus kelias pranašauja teisingą, nors ir ne visai lengvą gyvenimo kelią. Jei tiesi kelią, vadinasi, realiame gyvenime dėl tvirto charakterio ir atkaklaus darbo daug pasieksi.

Siauras keliukas sapne pranašauja nelengvą kelią į šlovę ir stabilų gyvenimą. Na bet galiausiai viskas susitvarkys.

10. Purvas

Sapnas, kuriame iki kauliukų brendi per purvą, reiškia, kad gyvenime reikia rasti išeitį iš sunkios padėties. Gerai pagalvojusi išspręsi visus nesklandumus.

11. Žalia spalva

Žalia spalva sapne reiškia, kad esi patenkinta esame padėtimi. Myli šalia esančius žmones, o jie irgi jaučia tau pozityvius jausmus. Taip ir toliau gyvenk.

12. Nuogumas

Šis sapnas dažnas. Jis simbolizuoja baimę, kad tave pasmerks žmonės. Gali būti, kad išgyvenai stresą, susijusį su pažeminimu.

Tokiu atveju tavo sąmonė nori pasakyti – priimk save tokią, kokia esi.