Megztos suknutės tokiu apsiniaukusiu metu yra idealus pasirinkimas. Jas lengva stilizuoti, prisitaikyti, vilkėdama megztą suknelę galite susikurti tiek elegantišką, tiek sportinį stilių. Štai pagrindinės šio sezono megztų suknelių kryptys.

AUKŠTAS KAKLAS

Golfai ir stori megztiniai aukštu kaklu tapo rudens ir žiemos geidžiamiausiais, o pavasariop šis siluetas niekur nedingo. Megztos suknelės aukštu kaklu yra itin šiltos ir universalios, tad šaliką galite palikti namie. Norite ultramadingos - ieškokite išraizgytų pynėmis.

Suknelės iš asos.com - Ltd

MEGZTA TUNIKA

Tai tarsi ilgesnis megztinis, jei tokį drabužį nejauku vilkėti lyg suknelę, prie jo derinkite siauras kelnes arba džinsus. Rinkitės laisvą siluetą, kad ant kelnių krintantis ilgas megztinis neišryškintų užsegimų ir kišenių. Šįmet ypač madingos megztos neutralių ir pastelinių atspalvių tunikos.

Suknelės iš asos.com - Ltd

Suknelės iš asos.com - Ltd

TARSI IŠ DVIEJŲ DALIŲ

Tokios suknelės yra praėjusį sezoną itin madingų megztų kostiumėlių transformacija. Jos atrodo lyg megztinio ir sijono derinys, tačiau tai vientisas drabužis. Madingos ir iš trikotažo bei kito audinio sudurtos suknutės, pavyzdžiui, mezginys ir oda.

Suknelės iš asos.com - Ltd

PILKI ATSPALVIAI

Pilkų atspalvių gama gali pasirodyti niūri ar net nuobodi, tačiau tai idealus pagrindas savitam stiliui kurti. Prie pilkos suknelės galite derinti originalius papuošalus, ryškesnius akcentus ar spalvingą avalynę, ilgą kostiumo tipo liemenę. Jei ieškote universalios megztos suknelės, pilka yra puikus pasirinkimas.

Suknelės iš asos.com - Ltd

MAKSI ILGIS

Kulkšnis siekiančios suknelės - jaukios, šiltos ir pabrėžiančios moteriškumą, ypač jei yra prigludusio silueto. Kadangi jos atkreipia dėmesį ilgiu, prie tokių suknelių tinkamiausi klasikiniai aksesuarai: kietos formos rankinė, suvarstomi vyriško tipo plokščiapadžiai arba elegantiški aulinukai, minimalistinio stiliaus metaliniai papuošalai.

Suknelės iš asos.com - Ltd