Kambodžoje filmą „First They Killed My Father“ režisuojanti A. Jolie papracių buvo užfiksuota panikos priepuolio metu.

Holivudo žvaigždė nesuvaldė savo emocijų, šaukė ant savo kūrybinės komandos narių ir kažką emocionaliai gestikuliavo. Beje, vėliau kolegos Angelinai padėjo nusiraminti - netrukus moteris buvo palydėta iki automobilio ir išvežta.

Panašu, kad pamikos priepuolį ji išgyveno ir prieš porą dienų Atėnuose lankydama pabėgėlių šeimas. Graikijos žurnalistų užklupta A. Jolie paprastai nevengia dėmesio ir šypsosi fotografams, tačiau šįkart ji atrodė emociškai pažeidžiama.

Holivudo žvaigždė nyksta akyse. Visada liekna buvusi aktorė tapo skeletu. Nepaisant to, gražiausia pasaulio moteris atsisako valgyti ir marina save badu. Artimi A. Jolie draugai sako, kad aktorė vos sveria 37 kilogramus.
Angelina Jolie

Valgymo sutrikimų klinikos gydytojai skambina pavojaus varpais - ši pacientė nedelsiant turi būti atgabenta į klinikas. Pasak jų, taip liesai atrodančiam žmogui gyvybiškai reikia psichologų, kardiologų pagalbos.

Pasak artimų A. Jolie draugų, aktorė retai kada maitinasi normaliu maistu. Kartais ji būna tokia išsekusi, kad miega kiaurą dieną.

Bradas Pittas jau prieš kurį laiką kreipėsi į specialistus ir prašė dietologų, terapeutų ir psichiatrų pagalbos. Tačiau Angelina atsisako bet kokio medicininio gydymo.