Panagrinėjus išslaptintą ilgus metus slėptą fiurerio dosjė į dienos šviesą išlindo pačios didžiausios A. Hitlerio paslaptys. Karo meto Jungtinių Amerikos Valstijų žvalgybos tarnyba išsiaiškino, kad žudikiškų polinkių turintis nacių vadas neįsivaizdavo sekso be ekskrementų. Toks faktas buvo patvirtintas su A. Hitleriu atlikus psichologinius tyrimus.

Ši bjauri naujiena pasirodė netrukus po to, kai paaiškėjo, kad A. Hitleris turėjo tik vieną sėklidę. Taip pat yra žinoma, kad tuomečio Vokietijos lyderio vyriškas pasididžiavimas buvo mažas, neįprastos formos ir tinkamai nefunkcionavo.
Adolfas Hitleris

Išmatų fetišas gal taip ir nebūtų paaiškėjęs, jeigu ne sena karo sentencija „pažink priešą“. Būtent tai sąjungininkai ir padarė nurodę surinkti detalią informaciją apie A. Hitlerio asmenybę. Jie norėjo sužinoti, kas jam patinka. Ir sužinojo kur kas daugiau - surinkta informacija privertė pasišlykštėti.

A. Hitlerį jaudindavo moterys, kurios pritūpusios virš veido į burną darydavo „didelį reikalą“.

Surinkęs informatorių parodymus daktaras Walteris Langeris pateikė žvalgybos ataskaitą pavadinimu „Psichologinė Adolfo Hitlerio analizė: jo gyvenimas ir legenda“.

Jungtinių Amerikos Valstijų operatyvinėms tarnyboms pateiktame dokumente buvo atskleistas keistas psichopato seksualinis gyvenimas. W. Langeris daro išvadą, kad nacių lyderis buvo kaprofilas – žmogus, kurį susijaudinti verčia išmatos. Dar didesnį pasišlykštėjimą kelia tai, kad A. Hitlerį jaudindavo moterys, kurios pritūpusios virš veido į burną darydavo „didelį reikalą“. Manoma, kad tokias seksualines fantazijas šis vyras įgyvendindavo su viena iš nedaugelio moterų, su kuriomis mylėjosi – savo dukterėčia Geli Raubal.
Geri Raubal ir Adolfas Hitleris

W. Langeris tvirtina: „Neturėtume manyti, kad Hitleris dažnai patenkina savo keistą iškrypimą. Tokio tipo pacientai retai tai daro ir Hitlerio atveju labai tikėtina, kad jis leido sau taip toli nueiti tik su savo dukterėčia Geli. Tokio iškrypimo praktikavimas atspindi žemiausią degradavimą“.

Psichologinėje ataskaitoje teigiama, kad A. Hitleris buvo nepajėgus normaliam lytiniam suartėjimui. Jį jaudino keistas seksualinis žaidimas, kuris užtikrintai priversdavo sukrusti jo (labai) mažą pasididžiavimą.

Turint omenyje A. Hitlerio politines ambicijas paimti Vokietiją į savo rankas, labai tikėtina, kad jis baiminosi, kad ši jo purvina paslaptis gali nutekėti. Todėl neverta stebėtis tuo, kad jo dukterėčia netrukus po šių pasibjaurėtinų sekso sesijų buvo rasta negyva. Geli buvo nušauta jos dėdės Adolfo ginklu. Policija atmetė žmogžudystės versiją ir nusprendė, kad tai buvo savižudybė. Byla buvo nutraukta. Tačiau daugelis įtaria, kad moteris buvo pašalinta baiminantis, kad ji gali prasitarti apie ekskrementų fetišą.

Tačiau būsimųjų A. Hitlerio kartų nelaimei, Geli pasipasakojo Hitlerio bičiuliui nacių partijos nariui Otto Strasseriui apie tai, kas nutiko. Turbūt įtardamas, kad paslaptis paaiškėjo, diktatorius ėmė persekioti O. Strasserį ir jis buvo priverstas pabėgti iš šalies.
Geli Raubal

Nacių vado paslaptį išsiaiškino dar vienas artimas jo draugas, kuriam taip pat teko už tai susimokėti. Ernstas Rhoemas, nacių „Rudųjų marškinių“ vadas, kartą užsiminė apie savo lyderio keistą fetišą. Šią šokiruojančią naujieną netruko pasigauti Vakarų šnipai ir įtraukė ją į ataskaitą apie A. Hitlerį. Pasak pranešimų, jis sakė: „Jis (Hitleris) galvoja apie valstietes merginas. Kai jos stovi laukuose ir lenkiasi prie savo darbo taip, kad gali matyti jų užpakalius, tai jam patinka, ypač kai jos turi didelius apvalius užpakalius. Toks yra Hitlerio lytinis gyvenimas. Toks jis vyras“.

Ir žinote ką? Kai A. Hitleris tapo Vokietijos diktatoriumi, E. Rhoemas buvo nužudytas per vadinamąją „Ilgųjų peilių naktį“ (vok. Nacht der langen Messer).

Psichologinėje ataskaitoje, kurioje teigiama, kad A. Hitleris buvo nepajėgus normaliam lytiniam suartėjimui, taip pat atskleidžiamas kitas keistas seksualinis žaidimas, kuris užtikrintai priversdavo sukrusti jo (labai) mažą pasididžiavimą. Pasak vokiečių filmų žvaigždės Renate Mueller, vieno vakarinio apsilankymo metu A. Hitleris privertė ją spirti jam, kai jis gulėjo susirietęs ant grindų. Netrukus po to moteris buvo rasta negyva. Ar dar reikia sakyti, kad tai taip pat buvo pripažinta savižudybe..?
Adolfas Hitleris